Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפסקי חלון ל-BMW שנת 1988

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנגנון מגמגם ובבדיקה התברר שהמפסקים פגומים. מישהו יודע איפה ניתן להשיג באזור ראש"צ או אזור המרכז בכלל?

עדיפות לחליפי בגלל המחיר, אבל אפשר גם מקורי.

למישהו אולי יש משומשים בג'נקייה?

צירפתי תמונות שיקלו על זיהוי.

תודה ושבת שלום לכולם.

BMW_88_window_switch_front_cropped.JPG

BMW_88_window_switch_rear_61311377905 (Large).jpg

פורסם

תפרק אותם ותנקה את המגעים. (בזהירות המפסקים הללו עדינים).

עשיתי את זה בוולוו ואין לי יותר בעיות עם המפסקים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ALON -

1. כן, יש לי נסיון עם זה אבל באמת המפסקים הללו עדינים ולפעמים עדיף לא לפתוח לפני שיש רזרבי. זה המפסק היחיד שנשאר בכל הרכב.

2. חלק מהמפסקים המקוריים חסרים, ומישהו גם אילתר בצד אחד מפסק אוניברסלי שנראה זהה חיצונית רק עם תקע אחר מאחורה, וזה נראה רעוע ביותר (הלחימו חוטים אינדיבידואליים למפסק התחליפי האוניברסלי ובקצה השני יש תקעים אינדיבידואליים שטוחים שנתקעים לשקע המקורי בצמה, והם עלולים לצאת בכל רגע וגם אי אפשר לנתק לבדיקות בלי להסתכן בערבוב החוטים...כמובן שאפשר לרשום את הסדר אבל חשבתי שעדיף להשיג מפסק תחליפי עם אותו התקע ולגמור עם האילתור).

drsubaru

המספרים הקטלוגיים שרשומים מאחרי המפסק (וגם אימתתי באינטרנט) הם:

BMW

P.N. 03831820

OR

P.N. 1377905

תודה על התגובות.

פורסם

חחח...

BMW 520i 1988

התמונות שצרפתי אומרות יותר מהכל. התקשרתי למחסן היבואן וניסיתי לברר לפי שנת הדגם, ונתנו לי מק"ט שחיפוש באינטרנט הראה שהוא עם קונקטור אחר לגמרי.

פורסם

לא. אצלי כל מפסק הוא עצמאי (לא חלק מרבעייה) ועל כל אחד יש שני לחצנים מרובעים עצמאיים, על האחד מסומן חץ לבן ועל השני חץ שחור. כל אחד נלחץ עצמאית בלי להזיז את השני (ולא בשיטת "הנדנדה" כמו בדגם שהבאת).

ותודה על המאמץ לסייע...

פורסם

פירוק בעדינות וניקוי המגעים עזרו באמת להרבה אנשים, אבל אצלי לא.

אני הייתי מזמין מכאן, מקורי או תחליפי, לפי בחירתך.

http://www.rmeuropean.com/bmw-parts.aspx#Category

המק"ט המדויק שאתה צריך הוא 61-31-1-377-905.

לחלופין יש מקוריים מפירוק באיביי, לא כולם טובים לכן כדאי לקנות כמות של מפסקים יותר גדולה ממה שאתה צריך, ואז יש לך גם רזרבה כי לפעמים הם מפסיקים לעבוד או שהנורות נשרפות.

http://cgi.ebay.com/E24-E28-E30-BMW-318-325-M3-lighted-window-switches_W0QQitemZ140315346712QQcmdZViewItemQQptZAU_Car_Parts_Accessories?hash=item140315346712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה עמוס על התגובה. כנראה שבאמת לא תהיה ברירה אלא להזמין מחו"ל.

אני אבדוק את האפשרויות שציינת.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...