Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו מאוד מאוד מיוחדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לינק לסט תמונות של קאמרו מאוד מיוחדת,מצטער שהלינק ברוסית פשוט יש שם המון תמונות ולא רציתי להעלות את כולן.

http://steer.ru/archives/2009/04/17/008748.php

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה טוב כאילו לקחו את המכונית מהסרט "DEATH RACE".

מעניין כמה המכונית שוקלת עם כל הפלדה הזאת.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
אני אישית לא אהבתי - לא חבל על הרכב?

עידן

למה שיהיה חבל על הרכב? רכב כזה בחו"ל נפוץ לא פחות ממאזדה 3 אצלנו. ככה לפחות הוא מן piece of art. המטרה שלו זה לא להיות עוד רכב מלוקק ומבריק כמו שרואים בתערוכות אלה משהו קצת יותר מיוחד- רפליקה מהסרט.

פורסם

באופן אישי אני מוצא אותה וולגארית ודוחה :?, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח...

מה שבטוח, אני משוכנע שבכביש אף אחד לא חותך אותו או נשאר בנתיב השמאלי אחרי ההבהוב הראשון (שוב, בהנחה שהיא נוסעת):wink:

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
באופן אישי אני מוצא אותה וולגארית ודוחה :?, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח...

מה שבטוח, אני משוכנע שבכביש אף אחד לא חותך אותו או נשאר בנתיב השמאלי אחרי ההבהוב הראשון (שוב, בהנחה שהיא נוסעת):wink:

כשאתה מתכוון לאף אחד, אני מניח שאתה מתכוון לרכבים ישנים ו/או תקולים או כאלה שינועו המהירות מסחררת של 60 קמ"ש בלחץ, שהארון קיר ממתכת הזה מגיע במקרה טוב, בירידה עם רוח גבית שהיא תוצאה של צונמי ופסנתר כנף בבאגז' בשביל תוספת משקל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה נראה לי כמו הרכב מהסרט DEATH RACE... :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא הייתי ממליץ על לחתוך אותו בכביש :wink:.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אתם מסתכלים על זה כמו על עיצוב חדש לשברולט סדרתית או משהו, זה לא נועד להיות יפה.

אני אהבתי, גם את הרעיון וגם את הביצוע!

צאו קצת מהקופסא.

פורסם

גם הביצוע לא משהו, עם כל הארסנל הזה , מספיק כדור אחד בצמיג החשוף וה"טנק" מושבת :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...