Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מציע לנסות "לסחוט" קצת יותר מהונדה.

אני מאמין שעם קצת מיקוח אפשר לקבל את הרכב עם מגנזיום ללא תוספת מחיר.

הרכב עצמו מעולה לטעמי, שילוב טוב בין המנוע לגיר ופשוט רכב מהנה לדעתי.

פורסם

מומלץ לקרוא את הכתבה של אוטוקר על הקרוז:-

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Chevrolet-Cruze-1.8-LT/238647/

גם בכתבה של 4CAR ניתן לראות שכרכב מדובר על חבילה לא רעה בכלל, רכב ששווה בדיקה.

שים לב, רוב הנקודות השליליות לא רלוונטיות לישראל, הגרסה הנבנת ברוב המקומות היא הבנזין-הבריטים מעדיפים את הטורבו דיזל, אין מרכב 5 דלתות והביקוש כיד שנייה צפוי להיות גרוע כתוצאה מהתדמית "האמריקאית" של הרכב.

http://www.channel4.com/4car/rt/chevrolet/cruze/29061/2

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

טוב.

היום היינו בסיבוב סוכנויות נוסף.

היינו בסקודה - 102 כ"ס על רכב כבד יחסית, בעייתי.

היינו בטויוטה - לא מושך אותי בשיט, אולי אם הייתה אוריס אוטומטית 5 היל'.

מיצובישי - המוכר לא כלכך אסרטיבי, הספורטבק נחמדה, התיבה הרציפה מדאיגה ולא מושכת, ומבפנים, אחרי הסיוויק - זה מרגיש לא זה.

ועכשיו להונדה: נכנסנו לסוכנות, המחירים שם קצת שונים ממה שרשום באינטרנט, מדובר על 147K לגרסת הספורט, שמה שחסר לה זה סאנרוף (לא מעניין אותנו) וזהו בערך.

אם נצליח להוריד אותו לאיזור ה140-142 כנראה שנלך על זה, הבגאז' מספק, הפיצ'יפקעס חמודים והעיצוב מגניב ביותר, גם הנתונים הטכניים, קצת חסר לי טיפטרוניק אבל תיבת 5 היל' אוטומטית נשמעת טוב. שבוע הבא תהיה נסיעת מבחן, כנראה בלעדי, אבל אם אבא יאהב - זה יהיה מספיק בשבילי.

מה שמדאיג אותי זה הטיפולים, אשמח אם מישהו שיש לו סיוויק (לא משנה 4\5 דל') יספר קצת על הטיפולים.

בקשר לסיטרואן - צרפתיה+אבא=מכות :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמה סטריואטיפים באדם אחד.

לפסול רכב בגלל ג'נטים,או מוכר לא נחמד.

לדעתי ,אתה מבלה כאן יותר מדי בפורומים.

אני לא ממליץ לך לקנות סיוויק. לא מגיע לך.

בנוסף לשמוע ממך אחרי זה בקהילות של הונדה?! :?

Omnia mea mecum porto

פורסם
כמה סטריואטיפים באדם אחד.

לפסול רכב בגלל ג'נטים,או מוכר לא נחמד.

לדעתי ,אתה מבלה כאן יותר מדי בפורומים.

אני לא ממליץ לך לקנות סיוויק. לא מגיע לך.

בנוסף לשמוע ממך אחרי זה בקהילות של הונדה?! :?

יפה לך, שבת שלום :)

ממני לא תשמע בקהילה של הונדה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ועכשיו כשיש לי כח לענות לגודפלאש:

מר אלוהים, אני מצטער אם פגעתי ברגשות שלך, הבעיה שלך היא שאתה כמו אשה - מבין מה שאתה רוצה מתוך טקסט נתון... מכיר את הפרסומת של הטונה 5%? בדיוק כך.

לעניינינו, לאחר סיבוב קצר (הסוכן נהג, באנו מאוחר בשישי) הסיוויק 5D מרגישה קצת קשה על הכביש, ובידוד הרעשים בינוני בלבד.

האם כך הדבר גם ב4דל'? בנוסף, אם יש כאן מישהו שמחזיק בסיוויק 5ד' אשמח לקבל הודעה פרטית עם קצת מידע :).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בנוסף, אם יש כאן מישהו שמחזיק בסיוויק 5ד' אשמח לקבל הודעה פרטית עם קצת מידע :).

מה אתה רוצה לדעת?

פורסם

קצת הרחבה על כל עניין הנוחות, הבנתי שהיא קצת קשה על הכביש, בנוסף - עלויות אחזקה\טיפולים ובידוד רעשים ומצב הקרקושים לאחר תקופה (אנחנו מכוונים על גרסאת הספורט האוטומטית), ובקיצור כל פרט שנראה לך רלוונטי - תודה מראש :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפוקוס 2.0...לא יודע אם זה בדיוק מה שאני מחפש, חשבתי עליה, אבל תכל'ס היא לא כזאת נוחה, ואת הטיפטרוניק של ה1.6 לא אהבתי כלל, שכן יש לה מח משלה. בנוסף הבנתי שהתא מטען בהצ'בק די קטן (איך הוא ביחס לגולף דור 5?) והסדאן ממש לא מושכת.

מניסיון רב על הפוקוס: מכונית נוחה מאוד, לדעתי האיזון המושלם בקטגוריה בין נוחות נסיעה (מצויינת לדעתי) להתנהגות (מצויינת גם) . התיבה מאפשרת עצמאות מלאה ולא תעביר הילוכים לבד כמעט עד למנתק. הרבה שוגים בלחשוב אחרת מכיוון שלחיצה על דוושה התאוצה עד סוף מהלכה יגרור הורדת הילוך. בדרך כלל פחות שמים לב לכך שלחיצה על הדוושה כמעט עד סוף מהלכה, מבלי להגיע ממש לסוף המהלך, לא יגרור את הורדת ההילוך האוטומטית. לקראת סוף מהלך הדוושה קיים "אזור" שמטרתו היחידה היא לגרום ל-KICKDOWN בתיבה האוטומטית. האזור הזה מורגש כהתנגדות קטנה נוספת בזמן לחיצת הדוושה כשמגיעים קרוב לסוף המהלך. הקונספט הוא שלחיצה אגרסיבית על הדוושה, עד סוף מהלכה וגם במצב הידני יגרור הורדה של ההילוך בעוד לחיצה על הדוושה כמעט עד סופה (הטריגר ל-KICKDOWN מורגש מאוד במהלך הדוושה - אי אפשר לפספס כשמודעים לו) יאפשר לך לנצל את המנוע כמעט עד המנתק.

בנוגע ל-3, כן, החדשה עדיין מבוססת על הפלטפורמה של הקודמת ושל הפוקוס (פלטפורמת C1 של מאזדה-פורד-וולו). אין ממש צורך שה-3 החדשה תהיה חדשה לגמרי מכיוון שהיא מתבססת על אחת מהפלטפורמות הטובות, אם לא הטובה ביותר, בקטגוריה. הנדסית אין ממש צורך לשפר את הפלטפורמה (שלדה מצויינת, מתלים מצויינים) בעיקר כשלוקחים בחשבון את מה שמובילות הקטגוריה האחרות מציעות. מאזדה טוענת ששיפרה את הדברים האחרים שהציקו לרוב הנהגים ב-3 הנוכחית (בידוד רעשי כביש, תא נוסעים מהודר יותר..). מבחני הדרכים שנעשו לה, לדוגמא זה ב-Car&Driver, שיבחו אותה והציגו אותה כ-BMW סדרה 3 למי שאינו יכול להרשות לעצמו BMW סדרה 3. גם תא הנוסעים החדש קיבל לא מעט אהדה.

בנוגע לקרוז, לפי מבחני הדרכים שעשו לה באירופה וארה"ב היא לא ממש מכונית נהג ולא חובבת סיבובים כמו הטובות בקטגוריה. גם המתלה האחורי הוא קורת פיתול פשוטה (בהקשר הזה - ממש חבל לי שהאסטרה החדשה יורשת את המתלה הזה). איך סיווגו אותה ב-FifthGear? "אם CRUZING [קו ישר] זה הדבר בשבילך":

although a touch of under steer and body roll can let it down around tighter bends. If "cruz-ing" is more your style, it makes a great motorway companion.

בנוגע לתיבות אוטומטיות - נהגתי על מכוניות עם תיבה אוטומטית בעלות חמישה ושישה הילוכים שהרגישו הרבה פחות "מגובשות" מחלק מתיבות ה- 4 הילוכים "הרגילות". גם במהירות התגובה וגם במעבר הילוכים חלק. מאוד תלוי בטיב התיבה והכיול שלה.

פורסם

מתלים בסיוויק 5ד הם יחסית קשיחים. בכביש נורמאלי זה נותן לי הרגשה של יציבות, אבל בדרך משובשת אתה תרגיש את זה. הכול סובייקטיבי ואין תחליף לנסיעת מבחן כמו שצריך.

בנסיעות יום-יום מנוע שלה מאוד שקט. ב-3000 סל"ד אתה תהיה באזור 120 קמ"ש. אבל אם תמשוך לכיוון 5/6/6.5K תשמע אותו חזק. יש לרכב תאוצה יפה. זה נכון שמומנט המרבי אתה מקבל רק ב4300 סל", אבל מגיעים לשם תוך שנייה. בידוד רעשים הוא בסדר, אבל לא מעבר לזה. אני מאמין שלגולף הוא יותר טוב. קרקושים - לי אין :-).

עלויות טיפולים - עשיתי סה"כ 8.5K, לכן זה מעניין גם אותי. צריכת דלק שלה די טובה למנוע 1.8 - לי יוצא 11.5-12 ק"מ לליטר.

כאשר בזמן האחרון השארתי אותה במוסך, קיבלתי וולוו S40 2.4 חילופית. אוטו יותר מפנק, אבל עצל. לא הייתי מחליף בו את הסיוויק. היא הרבה יותר מדרבנת אותך לנהיגה. במיוחד בהתחלה תצטרך להיות עם עין אחד על מד מהירות, כדי לא לסכן את הרישיון.

פורסם

בזמנן, לפני כמה חודשים, התעניינו לגבי רכישת סיביק 5 דל' לחמתי.

ההצעה האחרונה היתה 145K על הכביש כולל אגרות, קודן, חיישני רוורס, מיכל דלק מלא ועוד כמה שטויות.

עצתי- תתמקח והראה שאתה רציני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...