Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח!

אנו לקראת החלפת האלמרה 99 שלנו ומחפשים להשתדרג קצת ברמה :)

התקציב הוא 130K בערך עם אפשרות לחריגה קלה, והדרישות הן תיבה אוטומטית מודרנית (עם יותר מ4 הילוכים), מנוע מתקדם ועם כח מספק (120 כ"ס +-), נוחות נסיעה, התנהגות כביש "משפחתית++" ואמינות!! - הניסאן, ב10.5 שנותיה אצלינו (אנחנו יד ראשונה) לא נתקעה ולו פעם אחת, לא חוותה שום תקלה שהיא לא בלאי - אף לא פעם אחת! ואנחנו מצפים למצוא משהו שינסה להמשיך את המסורת הזאת (למראת שזה לא נראה לי אפשרי). שכירות עתידית מהווה עניין מסויים, כי אנחנו שוקלים לצמצם את הזמן שנחזיק את הרכב הבא.

רכבים צרפתיים נפסלו ע"י אבי מהסף (איש עם סטיגמות), ואילו אני כחובב רכב מחפש דינאמיות מסויימת.

היינו בסקודה, שם יש רומסטר בתקציב - אך המיניוואניות קצת חורה לי, יש גם אוקטביה חדשה 1.6 עם תיבת 6 הילוכים אוטומטית שהבנתי שמפצה קצת על היעדר הכח - מה דעתכם? בנוסף הם מציעים טרייד-אין על הניסאן.

סובארו B3- נפסלה על הסף.

הונדה סיוויק - 4דלתות, היא לא בטיחותית ולקנות רכב בלי ג'אנטים בסכום כזה? (יקרה מדי). ה5 דלתות יקרה עוד יותר.

טויוטה - קורולה האוטומטית, אמנם מנוע איכותי אך תיבה פשוטה בת 4 הילוכים, והמונית בטירוף. אין טרייד אין.

חשבתי על המיצובישי החדשה, אך התיבה הרציפה מדאיגה אותי.

עצות ודעות יתקבלו בברכה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לך מה לדאוג בקשר לתיבה! אני בהתחלה גם חששתי כי שמעתי על התיבה הרובוטית של הקורולה, לא ידעתי שיש הבדל.

התיבה בלנסר חלקה אתה לא מרגיש שום עברה כמו במכוניות הפאר, אוודי משתמשת גם בתיבה רציפה. אין לך מי מה לחשוש.

ממליץ בחום על האוטו מגיע עם ג'נטים, מנופי מאחורי הגה לעברת הילוכים,צ'צנר ופנסי ערפל ממליץ לך ללכת לבדוק.

בקשר לבטיחות 5 כוכבים 7 כריות אוויר וESP אין מי מה לחשוש.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

גיל, אאודי לא משתמשים בתיבה רציפה, ובקשר להעברות הילוכים - בטח שלא מרגישים אותן, כי אין כאלה!!

בקשר למזדה 3 החדשה, אכן קורצת לי, ואכן אפשר לחכות - העניין הוא שהבנתי שהיא יותר מתיחת פנים לנוכחית מאשר "חדשה".

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

:0 - פספוס שלי.

ולעניינינו:

דעתכם על הג'טה? והאם ניתן להכניס את ה1.4-122 לסכום של כ135-140 בלי להתפשר על טסות?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה טוען שהקרולה רכב המוני ולא מתאים,אז מאזדה 3 ממש לא רכב המוני! אני הייתי ממליץ לך ליבדוק את ה-C4 שעולה 130K בדגם המפואר ביותר http://cars.walla.co.il/ts.cgi?w=/@version&vid=1320ומגיעה אם מנוע 1600 טורבו שפותח ביחד אם BMW וכבר עכשיו משרת את המיני קופר.

:fadein:
פורסם
מה עם i30? הגיר אמנם 4 הילוכים, אבל חוץ מזה היא עונה על כל הסעיפים.

כבר עדיף לבחור בקיה סיד. מכונית כמעט זהה אך יותר יפה ועם 7 שנות אחריות.

פורסם

דני, עצה ידידותית ממני, תחשוב שוב על רומסטר, אני אישית מאוד אוהב את הרכב הזה, מאוד מאוד, העובדה שהוא "קצת מיניוואן" דווקא באה לטובתו, תחשוב איזה נפח העמסה יש לך, אפשר להכניס את כל הבית לתוך האוטו, מרווח מחיה ענק, בגרסאת סקאוט האוטו עוד יותר חמוד.

לא יודע למה אתה רואה את זה כבעיה, אחלה של בחירה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בתקציב הזה הייתי שוקל את הפוקוס 2.0. מדובר על רכב מצוין בעל ביצועים מצוינים (אגב, מספר הילוכים בתיבת ההילוכים הינו מעיד על טיב או אופי הנהיגה) רמת אבזור גבוהה מאוד, רמת נוחות והנעה מהיגה ברמות הגבוהות ביותר.

בנוסף תוכלו לבחור את הרכב במרכב של 5 או 4 דלתות, לפי צורך והמראה. לדעתי במסגרת התקציב הנ"ל זו האופציה העדיפה.

האמת שהייתי בודק גם את ה-B3, במחיר הזה אתם יכולים לרכוש את המנוע ה-2.0 שמגיע עם מערכת הנעה כפולה. הרכב הנ"ל הינו הנוח והרך ביותר בקבוצת המחירים הנ"ל ובזכות ההנעה הכפולה מאפשר הנאה מנהיגה ברמה גבוהה מאוד.

אגב, הקרוז אמורה להיות מושקת השבוע ואמורה להציע מפרט עשיר למדי (מערך מתלים מתקדם, בסיס גלגלים ענק, תיבה בעלת 6 הילוכים ועוד), על הנייר מדובר במשפחתית שאמורה להיות לא רעה בכלל.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

כמו שנאמר מעלי אני גם ממליץ לבחון את השברולט קרוז החדשה אוטו אחר לגמרי!!! פלטפורמה חדשה הנקראת דלתא 2 שהיא הפלטפורמה, של האופל אסטרה שתתבס עליה.

הקרוז אמורה להימכר בארץ, עם שני מנועים 1.6 ו-1.8 סמ"ק עם 112 ו-140 כ"ס בהתאמה עם תיבת הילוכים בעלת 6 יחסית העברה שהיא בעצם טיפטרוניק עם אפשרות לתפעול ידני.

לגבי סעיפי הבטיחות הרכב מגיע עם 6 כריות אויר ועם ESP וכ'ו.. רשימת האבזור, היא ענקית למשפחתית ותוכל לעיין ברשימה ולשאר הפרטים על הקרוז בקישור הבא http://www.chevrolet.co.il/cruze/.

המחיר אמור לנוע סביב ה-114,000 ש"ח לרמה הבסיבית ועד לכ-130,000 ש"ח למנוע הגדול.

יניב

פורסם
גיל, אאודי לא משתמשים בתיבה רציפה, ובקשר להעברות הילוכים - בטח שלא מרגישים אותן, כי אין כאלה!!

quote]

למה אתה מתכוון בידיוק?

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...