Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש היום סאב חדש למערכת שלי....

אני לא סגור על עצמי לגבי הסאב....

המתמודדים העיקריים הם:

סינפוני 10 או 12 אינץ

W6 10 או 12 אינץ

IDMAX 10 או 12 אינץ.

זה בגדול מה שאני שוקל לרכוש בזמן הקרוב.

השאלה היא איזה לקנות?

את הIDMAX הייה לי ואהבתי אותו מאוד,אבל אני רוצה אולי ריענון קטן.:-P

את הW6 שמעתי מזמן אבל הוא הייה לי מידי חד. למורות שהוא מאוד מדוייק(ואני אוהב את זה)

מעניין אותי איך הסינפוני בהשווה לIDMAX.

כי את הIDMAX אני מכיר טוב.

וזה סגנון שאני אוהב פאנצי.

מישהו שמע את שניהם ויכול לתת לי חוות דעת סוביקטיבית?

תודה.

פורסם

רועי , אין פה תשובה נכונה או חוות דעת שצריכה להשפיע .

שלושת הסאבים שכתבת כאן הם מעולים , וכל אחד מהם יהיה בחירה מצוינת.

הדרך היחידה להחליט היא על ידי זה שאתה תשמע את הסאבים ברכב שלך עם המגבר שלך. רק כך תוכל לקבל מושג.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

התשובה שלי תהיה הIDMAX (מאוד אהבתי אותו ברכב של EDDY) משום שאת הסינפוני לא שמעתי והW6 הוא פשוט יותר מידי בשבילי (ואני מדבר על ה10 אינטש).

אבל אני באופן אישי מאוד אוהב סאב רך ונעים - אם הסינפוני הוא דווקא יותר רך ומלטף מהאחרים, אני מתאר לעצמי שהוא היה מנצח אצלי - אבל זה רק בתיאוריה... כי לא שמעתי אותו.

ורועי - למה?!? למממה?!? לממממממהההה?!? אתה לא יכול להיות יציב לרגע אחד בודד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקה אוהב סאב מלטף ורך.

הג'נסיס שהיו לי ממש מעולים אבל אין מה להשוות מבחינת איך שהסאב עוטף אותך ומשתלב עם המוסיקה.

פשוט מדהים.

אני חוטף את מה שעופר אמר.

אתה מוזמן מתי שבא לך.

בהצלחה ידידי!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

דניאל תודה רבה דבר ראשון אני אקבע איתך בימים הקרובים לשמוע...

אני מקווה מחר להרכיב את המיני בלוק שלי ברכב כדי שאוכל לבחון סאבים.

את הW6 שמעתי אתמול ואני יורד ממנו.

הוא מדוייק בטרוף אפילו יותר מהIDMAX אבל זה לא לטעמי.

הוא פשוט נותן את המכה והולך כאילו שלא הייה.

אני אישית אוהב את הסאונד של הIDMAX כי הוא גם מדוייק מאוד והוא איתך לאורך כול הדרך אתה שומע אותו תמיד לאומת הW6.

אני מצמצם לעצמי את האופציות לID ולסינפוני.

אבל באמת תודה רבה לכולם.

ובמיוחד לדניאל אני אקפוץ אליך...

פורסם

רועי התרד הזה שלך היה מחייב תגובה

אתה בתור אחד שהיה לו IDMAX תקופה נכבדת על מגבר שלך והיית איתו אני מאמין באינספור כיוונים, אתה שואל אותנו עליו? אתה צריך לשאול רק את עצמך, מה עם מישהו ולא משנה מי הוא יגיד לך עזוב גבר קנה את הסימפוני פתאום האוזן שלך תשתנה?

אתה אמרת שאתה יורד מהW6 כי שמעת אותו, זה יפה ומקובל (אם כי זה אחלה סאב וזה שהוא נותן מכה ונעלם לך לפי ההגדרה שלך, זה בדיוק מה שהוא אמור לעשות ולא שתרגיש שיש סאב 24 שעות) לך תשמע את הסימפוני ותחליט, כי לגביי הIDMAX אין אדם שיכול לתאר אותו במיוחד לעצמך עם לא אתה.

ולמה אתה נעול על סימפוני? כי הם יצאו בליין חדש בארץ?

עשה טובה תשמע כמה שיותר סאבים עד שתחליט ולא תשדרג כול יום חבל על הכסף שלך באמת..

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם היה לך את ID מקס אז מה אתה שואל בכלל ? שים אצלך בקורטינה את הסימפוני ואת ה ID מקס ותעשה השוואה ראש בראש ותבוא לעדכן .

בתעכלס גם את ההרץ מילה הייתי שומע ובודק. גם סאב מוצלח.

פורסם

הW6 מאוד מאוד מדוייק וללא נפח בכלל, - יש כאלו שזה מושלם להם, יש כאלו שלא

הIDMAX מאוד מדוייק ועם נפח מינימאלי, אבל קיים.

הכאוס (שאגב רועי - לא הכנסת לרשימה) הוא כמו הIDMAX רק עם מעט יותר נפח.

והסינפוני - לא שמעתי :)

עכשיו תלך תשמע את כולם תבנה לך טבלה כזאת מה כל סאב לדעתך, ותחליט איזה מאפיינים הכי מדברים אליך

פורסם

אני לא מחפש חוות דעת על הID MAX אלה השווה של הסינפוני עליו....

את הID אני מכיר מצויין ואני רוצה שינוי השאלה היא מה???

אם אני לא מוצא ברור שאני חוזרלמקורות שזה הID כי הוא באמת הסאב הטוב ביותר ששמעתי עד היום.

פורסם

רועי אתה בעצמך אמרת" סוס מנצח לא מחליפים".

עם הID היה סוס מנצח אז לך קנה אותו בלי להתייעץ עם אף אחד, אבל אם הוא לא כזה אז רד ממנו לגמרי...

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

רועי, חוות דעת זה דבר שמאוד מחזק או מחלש את דעתנו לגבי מוצר X או Y. כל הסאבים שציינת משובחים, אין ספק בכלל שמדובר במוצרים איכותיים מאוד שהושקעו בהם הרבה מחשבה ותכנון.

מאחר ואת סעיף א' צלחת בהצלחה, כל שניתן לעשות הוא להשיג כאלה ולהכניס אותם לרכב שלך, לבדיקה. יכול להיות שפתאום ה ID יתן לך כאפה ויזכיר לך איזה טיפש היית כשמכרת אותו, יכול להיות שה W6 ישמע לך פתאום מדוייק וחלומי ויכול להיות שהסימפוני יתן את הליטוף הנמוך הזה שאף פעם לא היה ב ID.

נסה להשיג סאבים כאלה להשאלה לכמה ימים (או לפחות לכמה שעות, לא לכמה דקות) ותראה מה אתה חושב עליהם.

אגב, למשוואת הסאבים המומלצים הייתי מכניס גם את ה W3 של JL, כל הסאבים של AA ו FI, אינפינטי קאפא פרפקט, פירלס XXLS ואחיו הקטן האודיופיל של ג'נסיס, שאיתו גם יש לך נסיון עבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מחזק את דברי איתמר ורק מוסיף נגיעה קצת אחת.

אני אישית הייתי מתלבט בין W6 בודד לבין זוג W3V3 10 אינטש.

או את הארסנל של AA, שגם אני מאוד אהבתי, וגם פה הייתי אפילו בודק אופציה של 2 אססין של AA 10 אינטש דבר עם אליקו בעניין.

זה לפחות לטעמי האישי.

את הסינפוני לא שמעתי לכן אני לא יכול לתת חוו"ד עליו, אני מניח שעם תדבר עם אייל תוכל לדאוג לעצמך להשמעה אפילו ברכב שלך על המגבר שלך.

לגבי JL, יש לא מעט בפורום ואתה יכול לשמוע אותם במפגשים.

under construction..

• תוכן חדש...