Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב זה תלוי גם בביקוש של הרכב בשוק.

למשל אבא שלי מכר את המאזדה שלנו לפניי שנתיים בערך והוצאנו אותה למכירה.

ממש על היום הראשון איך ששמנו את השלט למכירה כבר התקשרו אנשים. הרבה אנשים התקשרו ורצו לקנות את הרכב בגלל הקילומטראז' הנמוך והמצב הטוב שהרכב היה.

בסופו של של דבר הרכב נמכר גם מעל המחירון למרות היותו הרבה זמן על הכביש.

מסקנה: אם לרכב שאתה רוצה לקנות יש שוק חזק למוכר לא יהיה אכפת ממך והוא ימשיך לחפש מישהו אחר למכור לו את האוטו ( כי הריי השוק חזק, אם הוא חזק בכלל במקרה של הלאנסר שאני לא כל כך יודע )

ואם הוא רוצה להעיף את האוטו מהר הוא כנראה ייתפשר איתך על המחיר.

תחליט לבד עד כמה אתה רוצה את האוטו , ואם אתה גם ממש בטוח במצבו.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני חושב שהסופר לנסר מבוקשת בחוץ לא? יחטפו אותה כי כמו שאמרתי מקודם אנשים חושבים שהרכב הנל הוא רכב ספורט

פורסם

סיפור קצר:

לחבר שלי יש 306 סאדן יד 3 97 עם 130k (אמיתיים), הוא ביקש עלייה מחירון (18k). התקשרו אליו המון אנשים שחשבו שזה מוגזם בטענה שביד 2 יש היצע של הרכב בהרבה פחות (ליצנים). לכולם הוא הציע התחייבות מלאה בבדיקה -מה שלא אופייני כלל לשנים האלו.

אחד הגיע ולקח את הרכב לבדיקה-הרכב יצא ללא ריג'קט אחד כולל בדיקת קומפרסיה מעולה!

מסקנה: זכותו של אדם לבקש איזה מחיר שיחפוץ ,אך חובתו לעמוד מאחורי מילתו ותקינותו המלאה של הרכב ולקזז בהתאם בעת הצורך. לכל מוכר יש קונה - אל תיקח על עצמך את תפקיד הפראייר,אם שילמת סכום מסויים (אפילו גבוה ממחירון) לפחות תדע שקיבלת תמורה מלאה בעבור הכסף ששילמת וכך הלאה ,תלוי במצב הרכב.

"תעבוד עליי במחיר,אבל אל תעבוד עליי עם הסחורה!":wink:

נ.ב: עזוב אותנו "ממהיר ועצבני" או בגרסת הארץ "ערסים ובני דודים"

Gn'f'R

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מסתייג ממה שנאמר פה !

לפני שבוע מכרתי סופר לנסר יד ראשונה עם 140,000 באלף מעל המחירון , הרכב היה מלוקק ומושקע עם ספר טיפולחם מלא ועם כל הקבלות!

עפ"י זאת אני לא חשבתי אפילו למכור את האוטו בפחות ממחירון.

כל אקזמפלר יש לבחון בנפרד , ולפעמים (לפי דעתי) שווה לקנות מעל

פורסם

לאימא שלי יש כזה שנת 94. שואלים אותנו הרבה אם אנחנו מוכרים. אני חושב שזה אוטו דיי טוב.

• תוכן חדש...