Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מישהו שיש ברשותו את המכשיר הנ"ל ע"מ שידפיס עבורי מדבקת טקסט באנגלית בשביל להדביק על הטמבון האחורי ברכב, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לסייע לי בעניין ולשים במעטפה ולשלוח אליי בדואר.

את תוכן הטקסט ופרטים על מקום מגוריי למשלוח המעטפה אני אתן בפרטי בלבד לאותו חבר אשר יש ברשותו את המכשיר .

הכוונה היא למכשיר הנ"ל: 18751688c.gif

תודה מראש והמשך חג שמח לכולם.

פורסם

כן בוודאי שאני יודע, אני צריך בדיוק גודל כזה כי בטמבון יש מעין "מסילה" צרה שקועה לכל אורכו ולתוכה מיועד הטקסט.

אגב גם שכחתי לציין שהמדבקה צריכה להיות בצבע שחור/לבן, כי ידוע לי שיש גם בצבע צהוב וכחול תלוי בצבע הסרט שבתוך המכשיר.

פורסם

כפי שציינתי בהודעה הקודמת המדבקת טקסט אמורה להיות בתוך החריץ הצר רק בפינה הנגדית "לסמל" האדום שנראה בתמונה המצורפת שבצד ימין. 109582524_o.jpg

פורסם

היכן מתוך כל הרשימת ערים שמצויינים בסימלון שלך אתה מתגורר?

תגיד במכשיר שלך ניתן לשים גם סרט ברוחב שונה מ-9 מ"מ, למרות שזה דיי מתאים לי?

יש לך גם סרטים בצבעים שונים?

אתה תוכל בבקשה להדפיס עבורי משפט קצר באנגלית כולל מספרים ולשלוח לי במעטפה בדואר?

פורסם

1. בחולון

2. הכי רחב זה 12.6 מ"מ אבל ב230 שקל לסרט, אתה מוזמן לרכוש לי אחד כזה, להדפיס את אשר חשקה נפשך ולקחת איתך את הסרט חזרה.

3. לא

4. אני אדפיס עבורך מה שתרצה (כמובן בלי להגזים) אבל תצטרך לבוא לקחת.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לי קצת קשה להגיע לחולון בזמן הקרוב אך אני יכול לתת לך כתובת בחולון שאליה תוכל לשלוח את המעטפה ואני כבר ייקח אותה בהזדמנות.

יש לך בעיה להכניס את המדבקות למעטפה ולשלוח אותה בדואר רגיל (לא רשום כמובן)?

• תוכן חדש...