Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככה סתם גלשתי, ותראו- לא חבל? זה, שאין לו ניירות- עדיין לא אומר, שאי-אפשר להחזירה לכביש, אתם יודעים...

http://www.yad2.co.il/Cars/Special_info.php?CarID=87227

אני דווקא לא יודע...!

אני הייתי שמח להחזיר אחת כזו לכביש,

אבל אין לי מושג איך אפשר לעשות זאת.

אפשר לקבל הצעות והמלצות?

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה בעיה? -צריכים רק לברר, על מי זה רשום, האם אין לו הורדה מהכביש וכ"ד- ולנסות לשכנע את הבעלים ה"רשום" להעביר את האוטו על שמך! זה ממש לא קל, אני יודע- אבל זה בהחלט אפשרי! הדרך ה"חוקית" הכי קלה לברר, אגב- לפנות לבלש פרטי, רובם יש להם קשרים "מתאימים", וזה לא עולה יותר מדי...:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אמנם לא אספנות, אבל פיקנטית. נושאת מ. רישוי זר - בת"א נצפתה סיטרואן XM יפהפיה.

מצב טוב (נראה שלפי כמות העלים שעליה, לא זזה זמן מה).

הרכב צולם, אבל לצערי, לא הצלחתי להעלות (תקלה)

alfa 156 2.5.

פורסם

ניסיתי, תאמין לי (משך כשעתיים), כי חשבתי שזה שווה את זה. הצץ גם בפרטי שלך.

אני אנסה לצלם עם מצלמה, אבל זה יהיה רק בסופ"ש (מכאן הדרך למחשב תהיה קצרה יותר...)

alfa 156 2.5.

פורסם
אני מניח שאתה מדבר על הג'יפ האומלל הזה.

לידו עומדת (או עמדה בעת הצילום - לפני כחודשיים) וולבו 240 שנת 84'.

עד לא מזמן נכחה בסביבה גם אוטוביאנקי A112 (לא פעילה), שעקבותיה נעלמו בינתיים.

היום נכנסתי לתוך המגרש כדי לחפש חלקים בוואנדורות שיש שם ומצאתי כמה מכוניות מעניינות.

וויליס או CJ ישן בצבע וורוד נמצא בקומה התחתונה של המכוניות והוא לפירוק בלבד בנוסף לזה שבחוץ,(כל המכוניות שם לפירוק בלבד כי הם נגררות מהעירייה ואם לא משחררים תוך 60 יום הם משאירים ומוכרים חלקים), יש וולבו במצב טוב ושלמה בפנים לידה יש אולדסמוביל שנרקבת אבל יש בה חלקים שימושיים ,יש שם המון מכוניות (יותר מ50 ) לפירוק בלבד.

שווה לקפוץ לשם ,ולמי שאוהב אוטובוסים יש גם אוטובוס ממש ישן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בתחנת הרכבת נתניה, בצד האחורי (אזור תעשיה?) יש רכב שיושב על מכולה, צורה של שנות ה-50-60 . לצערי, לא הייתה לי אפשרות לצלם.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

האוטובוס הוא שלחברת דן לשעבר אם אינני טועה , והדגם כפי שהתרשמתי הוא ליילנד מרכב "גמבו".

האם הצלחת לקבל ממנו פרטים על משאית הפורד שבמקום?

אגב במרכז המגרש אכן יש וולבו ואם אינני טועה הדגם הוא 144 "דה לוקס". מצבה הוא בהחלט טוב ושלמה לגמרי חיצונית לפחות.

היום נכנסתי לתוך המגרש כדי לחפש חלקים בוואנדורות שיש שם ומצאתי כמה מכוניות מעניינות.

וויליס או CJ ישן בצבע וורוד נמצא בקומה התחתונה של המכוניות והוא לפירוק בלבד בנוסף לזה שבחוץ,(כל המכוניות שם לפירוק בלבד כי הם נגררות מהעירייה ואם לא משחררים תוך 60 יום הם משאירים ומוכרים חלקים), יש וולבו במצב טוב ושלמה בפנים לידה יש אולדסמוביל שנרקבת אבל יש בה חלקים שימושיים ,יש שם המון מכוניות (יותר מ50 ) לפירוק בלבד.

שווה לקפוץ לשם ,ולמי שאוהב אוטובוסים יש גם אוטובוס ממש ישן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני אברר לך לגבי המשאית כי אני צריך לחזור לשם לקחת חלקים.

הוולבו באמת במצב טוב .

אני בטוח שיש אנשים שצריכים חלקים לוויליס או CJ.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בראשון לציון 2 תצפיות,

הראשונה אסקורט למכירה (0502447033 אם המס' לא ברור), נוסעת. מוגבהת משום מה. נראת סבבה.

השנייה, פיז'ו 404 עם גג נפתח בשכונת רמת אליהו, אם רק היה לי את האפשרות הייתי מנסה בעצמי. נראה לי ממש חבל עליו.

DSC04940.jpg

DSC04950.jpg

DSC04949.jpg

פורסם

אם תוכל לצלם קצת אשמח מאד:)

אני אברר לך לגבי המשאית כי אני צריך לחזור לשם לקחת חלקים.

הוולבו באמת במצב טוב .

אני בטוח שיש אנשים שצריכים חלקים לוויליס או CJ.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ה 404 קבריולט שצילמת היא רכב נדיר מאד בארץ (לא יודע אם יש עוד אחד כזה בארץ) ובאמת חבל על המצב שהיא נמצאת בו

בראשון לציון 2 תצפיות,

הראשונה אסקורט למכירה (0502447033 אם המס' לא ברור), נוסעת. מוגבהת משום מה. נראת סבבה.

השנייה, פיז'ו 404 עם גג נפתח בשכונת רמת אליהו, אם רק היה לי את האפשרות הייתי מנסה בעצמי. נראה לי ממש חבל עליו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה, אמרתי לך על המשאית- זוהי פורד D בדיוק כמו שלי, שלי זה D1210, אתה אומר ששם כתוב D167- לא ראיתי בחושך, אולי היה אחד מהדגמים "קאסטום" עם קוד כזה- כבר נתקלתי ב1614 עם כיתוב "Custom Cub" מקורי בנוסף, אז אולי יש גם כאלה, אבל בעיקרון- שוב, לפי הגודל- זה D1210 "רגיל" לחלוטין, ש"רגיל" בנוף הארצינו הוא כבר מזמן לא, נשארו בודדים, אבל פעם הייתה המשאית אולי הכי נפוצה בנוף העירוני! הספציפית הזאת, לדעתי יחסית עד לא מזמן אפילו עבדה, כי קיבלתי דווחים עליה לפני שנים מועטות... שוב לצערי- הקאבינה שלה במצב לא יותר טוב, אם לא יותר גרוע אפילו, משלי- ובכלל, הקאבינות האלה כולן גמורות כבר, עוד לא פגשתי D אחד עם קבינה נורמלית, אפילו מאמצע ה-80!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בזכרון יעקב:

סטיישן בעלת 6 מספרים ( לא רשומה כאספנות ) שהפכה למחסן קרשים וזבל

למישהו יש מושג איזה רכב זה ?

לפרטים נוספים ומיקום- נא לשלוח ה"פ :arrow:

0604090952.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
ה 404 קבריולט שצילמת היא רכב נדיר מאד בארץ (לא יודע אם יש עוד אחד כזה בארץ) ובאמת חבל על המצב שהיא נמצאת בו

יש עוד אחת כזו בצפון .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...