Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אולי תמונה טובה יותר של האמריקאית ?

דרך אגב , אין דבר כזה לא בר שיפוץ .

יכול להיות לא כלכלי אבל לתקן אפשר הכל .

דרור .

צודק, לא כלכלי לשפץ (וגם לא נשאר מה לשפץ) בכל מקרה זאת כנראה פורד פאלקון

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב.מ.וו 1502, שנות ה-70, לוחית אספנות, צבע בז', שלמה אך מוזנחת, לא זזה כמה חודשים (לפחות) בשד' רוקח פינת אבן גבירול בת"א (אין תמונה כי אין לי מצלמה). יכול להיות שהנסיכה מחפשת נסיך שיציל אותה(?).

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בבאר שבע,ליד מאפיית הראשונים בעיר העתיקה.

עומדות שם די הרבה זמן,נראות במצב כללי טוב מאוד.

0514090755.th.jpg

0515090752.th.jpg

פורסם
ב.מ.וו 1502, שנות ה-70, לוחית אספנות, צבע בז', שלמה אך מוזנחת, לא זזה כמה חודשים (לפחות) בשד' רוקח פינת אבן גבירול בת"א (אין תמונה כי אין לי מצלמה). יכול להיות שהנסיכה מחפשת נסיך שיציל אותה(?).

באותה חניה מחליפה מקום מידי פעם כבר לפחות שנתיים

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בבאר שבע,ליד מאפיית הראשונים בעיר העתיקה.

עומדות שם די הרבה זמן,נראות במצב כללי טוב מאוד.

0514090755.th.jpg

0515090752.th.jpg

אם היית מסתכל לתוך הפ'זו היית רואה שהיא שייכת למישהו החבר במועדון החמש (יש בפנים שלט של המועדון עם פירוט של סוג הרכב ובעליו)

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
אם היית מסתכל לתוך הפ'זו היית רואה שהיא שייכת למישהו החבר במועדון החמש (יש בפנים שלט של המועדון עם פירוט של סוג הרכב ובעליו)

ראיתי את הרכבים תוך כדי נסיעה,והם גם צולמו כך.

פורסם

נצפתה בתל אביב מיני קופר 1300CC שמורה במצב מעולה, מושקעת (כיסאות ריקרו,צביעת ספורט), בנסיעה מהירה

" הרבה כבוד "

גדי - אישימוטו

פורסם

היום במסדר כנפיים (צניחה) באנדרטת הצנחנים בתל נוף, פיירבירד אדומה מדהימה כניראה עולה חדשה

לא הצלחתי לאתר את הבעלים, רק בשביל להגיד שלום -חבל..רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האם האוטו העליון הוא לא מינור 1000

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עומדים על מכולה : סוסיתא כרמל ועליה רכב נוסף שצלליתו מזכירה מוריס 1000 או רכב דומה עם מכסה תא מטען יותר מרובע.

כל זה נצפה תוך נסיעה ברכבת, עומד במגרש לאיסוף ברזל בדרום איזור התעשיה בנתניה , בחלקו המערבי , סה"כ לא רחוק מהמסילה.

עדכונים וצילומים ממי שעובר בסביבה רק יעזרו.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

חלק מהעסקים לאיסוף ברזל באזור שעליו אתה מדבר שייכים למשפחות פשע גדולות שלא אוהבות שאלות מיותרות (ותאמין לי חוותי על בשרי! וזה ממש לא נעים בלשון המעטה, עם כל הכבוד לאהבה לענתיקות לפעמים עדיף לא לשאול שאלות )

עומדים על מכולה : סוסיתא כרמל ועליה רכב נוסף שצלליתו מזכירה מוריס 1000 או רכב דומה עם מכסה תא מטען יותר מרובע.

כל זה נצפה תוך נסיעה ברכבת, עומד במגרש לאיסוף ברזל בדרום איזור התעשיה בנתניה , בחלקו המערבי , סה"כ לא רחוק מהמסילה.

עדכונים וצילומים ממי שעובר בסביבה רק יעזרו.

ישי

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

re_ilan כתב:

באותה חניה מחליפה מקום מידי פעם כבר לפחות שנתיים

אולי אתה צודק לגבי השנתיים, אבל עד כמה שאני יכול להיות בטוח, בחודשים האחרונים היא באותו מקום. בכל אופן כרגע היא עומדת בלי אוויר באחד הגלגלים ועם הרבה קורי עכבים למטה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

היום נצפתה ברחוב העבודה באזה"ת אשדוד , פיאט 131 שנת 1981 במצב סביר, ולא רחוק ממנה פורד טרנזיט צורה של דור ראשון שנת ייצור 1985 (סיומת 55 )

במגרשי הברזל השונים לאורך רחוב העבודה ורחוב העמל המקביל נגרסים להם לא מעט מכוניות מענינות שלצערי עקב מעיכתם ממש קשה עד בלתי אפשרי לזהותם.

re_ilan כתב:

אולי אתה צודק לגבי השנתיים, אבל עד כמה שאני יכול להיות בטוח, בחודשים האחרונים היא באותו מקום. בכל אופן כרגע היא עומדת בלי אוויר באחד הגלגלים ועם הרבה קורי עכבים למטה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

BMW15021.jpg

BMW15022.jpg

פורסם

ה- BMW לא מוזנחת אלא לא נוסעת הרבה .... אני בטוח שהבעלים גר לא רחוק בבנין ליד (אני רואה אוטו כל יום בנסיעתי באזור)

גדי - אישימוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...