Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפרי הנ"ל שייכת לחבר והיא לא למכירה, עקב בעיות הנעה היא עומדת.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקרית ים, פיאט 127 משנות ה-70.

נמצאת מאחורי בניין הפונה לים ומתדרדרת לאיטה.

כבר לא זזה ממקומה המון זמן - ויש חלון אחד קטן בדלת הנהג שכבר נשבר, כנראה למטרת פריצה או גניבה שלא צלחה.

אני חושב שהגיע הזמן להציל אותה או להשמיש אותה לחלקים בעבור אחת אחרת.

תמונה137.jpg

תמונה141.jpg

תמונה142.jpg

פורסם
אז ככה ,

הטאונוס... שלי ,אכן למכירה... (כמעט שנה..) נקווה שלא יהיה שנים כמו שאמרת.

המרצדס ואלה שבחצר מולה של חבר טוב , והיא/הם לא למכירה...

האלפא נרקבת לה לאט לאט , בעלים ממש לא מעוניין למכור... נכון ללפני שבוע... הוא מתכון ליצא את הרכב לשיפוץ באיטליה

ולהחזירו...

מקווה שענית לאנשים את התהיות... :)

זאת האלפא שעמדה ליד דיזנגוף סנטר?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

חראם על הרכב המיוחד והנדיר הזה (אני מכיר רק 5 כאלה שנוסעות בכל הארץ)

פיאט 127 דור 1 כמובן

הבעיה שבשביל להציל צריך קודם כל לאתר את הבעלים.....

לאחר מכן לשכנע אותו למכור.....

רק אחרי זה אפשר להציל.. עד אז אפשר רק להסתכל ולהצטער על מצב הרכב...

בקרית ים, פיאט 127 משנות ה-70.

נמצאת מאחורי בניין הפונה לים ומתדרדרת לאיטה.

כבר לא זזה ממקומה המון זמן - ויש חלון אחד קטן בדלת הנהג שכבר נשבר, כנראה למטרת פריצה או גניבה שלא צלחה.

אני חושב שהגיע הזמן להציל אותה או להשמיש אותה לחלקים בעבור אחת אחרת.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

המיקום שלה נמסר. אני יכול גם להביא את מספר הרישוי למי שצריך ורוצה להציל.

אני מאמין שיהיה קל מאוד לשכנע את הבעלים למכור כי האוטו הפסיק לנסוע כבר בשנת 2007.

פורסם

עוף מוזר בדמות סיטרואן BX סטיישן ניצפתה באיזור תעשיה ראש העין, לדעתי דגם נדיר.

23042009082.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
חראם על הרכב המיוחד והנדיר הזה (אני מכיר רק 5 כאלה שנוסעות בכל הארץ)

פיאט 127 דור 1 כמובן

יצא לי לעשות השבוע סיבוב מעבר לקו-הירוק ברחבי השומרון, וראיתי לפחות פיאט 127 דור ראשון אחת נוסעת. אני אומר "לפחות" כי ראיתי בנוסף לה כמות לא מבוטלת של 127ים עם רישוי פלסטיני, רק שלא כל כך שמתי לב מאיזה דורות.

בכלל, לכל מי שהיה ספק לאן נעלמו כל המכוניות ששרצו פעם בכבישי ישראל - אז אין ספק, חלקים מסויימים בשומרון נראים כמו הסבנטיז. אוטוביאנקים, פיאטים 127/124, אופל קאדט/רקורד, המון מרצדס SE שעדיין עובדות קשה כמוניות (כולל גם גרסאות הלימוזינה עם 6 דלתות), וכמובן גן עדן לסוברואידים עם כל הדגמים מכל השנים. כולן עדיין נוסעות, וכולן עם לוחיות ירוקות

פורסם

משאית כיבוי אש, נראית במצב טוב, בעלת לוחית רישוי בת 5 ספרות, עומדת על כביש סוג ב' שמוביל מפרדסיה לכפר יונה בתוך הפרדסים מול מפעל גריסת מתכת (או מגרש גרוטאות או משהו דומה).

לצערי לא היתה לי אפשרות לצלם ואפילו לא להתעקב כדי לבדוק את סוג המשאית, אבל היא בהחלט ניראית פריט אספנות מעניין.

הנחיות הגעה למעוניינים: נכנסים בכניסה הראשית לפרדסיה (רח' בן גוריון) ממשיכים כל הזמן ישר (עוברים 2 כיכרות) ונכנסים לתוך הפרדס. הדרך משובשת מאוד אבל עבירה לרכב רגיל. אי אפשר לפספס את הכבאית מצד ימין אחרי 600מ'. אני מניח שאפשר יהיה לקבל פרטים במגרש שממול.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
זאת BX סטיישן!:-o (BX BREAK)

נדיר בישראל - באירופה נמכרו מכוניות רבות מדגם זה (אולי אפילו יותר מדגם ההצ'באק).

הדגם הזה זכה כמה פעמים ברציפות בתואר Best towing car בעיתונות הרכב הבריטית בשנות השמונים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הילמן אספנות למכירה ברמת גן לא יודע איזה דגם רק ראיתי שרשום הילמן .במידה ומשהו רוצה פרטים על מקום הרכב אני אסביר איך להגיע אליו

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

נצפתה בגבעתיים 4X4

ראיתי אותה שם גם לפני כמה שנים, הרכב עד כמה שאני יודע במצב נסיעה ולא בסטטוס אספנות.

28042009144.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

כן, הוא נוסע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...