Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אפילו כאן בארץ קמפר כזה...ראה ערך ספיידרמן (http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=774) :-)

אולי יש שם חלקים שהוא יצטרך.

ישי

ה-238 שצולם ושנזכר כאן אינו עוזר במאומה,מצבו סופני ואין בו שום חלק שיכול להיות שימושי באמת....

אם אמצא אחת שעדיין יש לה מערכת היגוי,גיר,מתלים וכיו"ב....

ואם הקמפר שלי כבר הוזכר אז הנה הוא באחד הטיולים...:)

achziv 006.jpg

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה-238 שצולם ושנזכר כאן אינו עוזר במאומה,מצבו סופני ואין בו שום חלק שיכול להיות שימושי באמת....

אם אמצא אחת שעדיין יש לה מערכת היגוי,גיר,מתלים וכיו"ב....

ואם הקמפר שלי כבר הוזכר אז הנה הוא באחד הטיולים...:)

שלום.

ואם אתה צריך ורוצה יש לי מסנני אויר חדשים למכירה ועוד כול מיני דברים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

238 ? אוטו לשיפוץ ?

מהתקופה שגיסי עבד עם 2 238 די חדשים זכור לי שזמן ההיתקעויות,עמידה ותקלות שלהם התחרה יפה ביחס שעות טיסה/שעות תחזוקה של מיסטר/ווטור. הוא היה לימון מיסודו ובייחוד בקיץ הישראלי.

פורסם

וממתי אמינות מעניית אספן אמיתי בבחירת הרכב האספנות שלו?:roll: או לפחות שיקול משמעותי ב"ליקנות או לא ליקנות" אוטו, שמוצא חן?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
238 ? אוטו לשיפוץ ?

מהתקופה שגיסי עבד עם 2 238 די חדשים זכור לי שזמן ההיתקעויות,עמידה ותקלות שלהם התחרה יפה ביחס שעות טיסה/שעות תחזוקה של מיסטר/ווטור. הוא היה לימון מיסודו ובייחוד בקיץ הישראלי.

ואילו באיטליה המכוניות הללו שירתו במשך 2 עשורים כמעט!

נכון שיש להקפיד על מערכת קירור תקינה (במיוחד באיזור הררי...) אך כשהכל תקין אין ממש בעיה, שיטת הקירור מוזרה במקצת כאשר המאוורר הוא אותו אחד המשמש גם לחימום הפנימי ומקרר את הרדיאטור "הקטן" בלבד-זה שגם מיועד לחימום פנימי של תא הנוסעים.. לרכב רדיאטור נוסף,גדול יותר המותקן בחזית ושאינו מחובר למאוורר כל שהוא ומקבל חימום רק מאוויר הזורם דרכו בזמן נסיעה, לכן כשנוסעים בעליה במאמץ ולאט,הטמפ' נוטה לעלות.

הפתרון פשוט ויעיל וכך עשיתי גם אני,התקנתי מאוורר חשמלי איכותי על הרדיאטור הגדול,החיווט הוא ליוניט החום כך שהפעולה היא אוטומטית והתקנתי שעון חום קטן יעיל וחיוני מאד ברכב במקום הסתמכות על נורה אדומה שלא תמיד נראית לעין או שנראית מאוחר מדי.

הרכב עובד ללא דופי וללא תקלה מעלה חיוך נוסטלגי בפני כל מי שרואה אותו...:wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הקמפר מקסים ובטוח מהנה , חבל שלא יצ לי לראות אותו לייב , מסתובב בחיפה. לגבי התגבות של חיימי.. ישראלי טיפוסי

לצערי..("חבל שלא אמרת לי שאתה רוצה לקנות , דוד שלי היה יכול למצוא לך כזה ברבע מחיר..").

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
הקמפר מקסים ובטוח מהנה , חבל שלא יצ לי לראות אותו לייב , מסתובב בחיפה. לגבי התגבות של חיימי.. ישראלי טיפוסי

לצערי..("חבל שלא אמרת לי שאתה רוצה לקנות , דוד שלי היה יכול למצוא לך כזה ברבע מחיר..").

חבל שככה אתה מעמיד את תגובתי.

למדתי באיטליה ואני אוהב ומכיר את הרכב האיטלקי. ב-79 למדתי על בשרי שכאן זה לא איטליה עם מומחיות התחזוקה שלהם כשקניתי ג'ולייטה חדשה ולא ידעו כאן (במוסך המרכזי -קאפריש) לתאם קרבורטורים,להחליף קופלונג גומי קרוע על הדריישאפט ולפתור בעיית פלטינות נשרפות מהר אחרי כמה דקות של טורים גבוהים. היעפתי אותה לטובת סוברו הארדטופ חדשה אחרי פחות משנה. כאן זה לא מעצמת רכב כמו איטליה וגם מדינה חמה, אבל ה-238 (שנועד לרכב חלוקה עירוני- לא להרים,במדינה ובתקופה שמחיר הדלק בה היה גבוה מאד יחסית ולכן המנועים נטו להיות קטנים,לפעמים קטנים מדי.) לא היה הצלחה גם שם. מה שהלך אז היה ה- OM לופטו והליאונצ'ינו כטנדרים שניהם עם דיזל OM.

פורסם
AMC PACER בחצר של בית פרטי בפרדס חנה

וונדורה 81 בפתח תקווה, בהמשך הרחוב יש גם אחת 83

משהו שלא ראיתי עדיין בארץ- סובארו GL-10 קופה נראתה בנסיעה בפתח תקווה (מצורפת תמונה להמחשה)

הסובארו זה לא GLF-5 ????:shock:

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

הסובארו היתה במקרה בצבע ירוק? :-)

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

חיפושית בר"ג.

מצורפות תמונות ומספר הנייד שמפורסם על הרכב.

ל'

DSC00630 (Medium).JPG

DSC00631 (Medium).JPG

DSC00632 (Medium).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היום נצפתה במסוף "אוברסיס" אשדוד מכונית תוצרת סיטרואן ככל הנראה משנות 40-50 בצבע אדום, ממתינה לשחרור.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שברולט קמרו משנות ה-70 בנמל ת"א.

אני מאמין שכבר דובר עליו בפורום.

הרכב נמצא בנמל כבר כמה שנים ומחליף מקום מדי פעם. הקירבה לים והתנאים באיזור עשו ועושים את שלהם..

המרכב חלוד נורא ורקוב אבל הרכב שלם ברובו, מישהו יודע ויכול לתת קצת פרטים לגביו?

DSC008ff84.jpg

DSC008g82.jpg

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

"שלם ברובו" לא הייתי קורה לו...:? מה שנשאר "שלם"- זהו רק הצורה החיצונית, וגם זה אני מאמין, שלא להרבה זמן! אם תגע עם האצבע- הכל ייתפורר לבפנים, כמו מגדל קלפים! לשפץ אין שם כבר מה!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...