Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא מבין אני אסביר לך. הבעיה היא שאתה לא חבר מועדון חמש...הבעיה ניתנת לפתרון-לך להרשם

איך אומרים בלשון העם? "למה מה קרה?"

לא כל אחד חייב להיות חבר מועדון.

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחצר של אבא של מכר שלי, שמיועדת להקמת מגרש משחקים לילדים בקרוב, באחד המושבים במרכז הארץ, מוצב כחלק מהמתקנים לילדים טנדר פיג'ו 405, נדמה לי מודל 87. הרכב צבוע במברשת בצבע ירוק, אבל בבדיקה שטחית ומהירה הוא נראה בכלל לא רע והפחחות שלו טובה, גם הפנים לא רע, יש קרעים במושבים אבל הם שטחיים והמושבים שלמים, כמו כן וחסרים כמה כפתורים בדש-בורד. הרכב לא נסע כבר כמה שנים.

כעקרון הרכב לא מוצע למכירה, אבל כואב לי הלב שרכב כזה יתבזבז סתם והייתי רוצה שיוצל.

אם יש מישהו שממש מחפש רכב כזה, אני מוכן לבדוק אפשרות מכירה עם אביו של המכר. נא לפנות אלי בה"פ, אבל רציניים בלבד כי אין לי כוונה לבלבל לו בשכל.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

405? היה טנדר כזה?

שמעתי על 404 אבל על טנדר 405 עוד לא יצא לי לראות. אשמח לראות תמונה להמחשה

בחצר של אבא של מכר שלי, שמיועדת להקמת מגרש משחקים לילדים בקרוב, באחד המושבים במרכז הארץ, מוצב כחלק מהמתקנים לילדים טנדר פיג'ו 405, נדמה לי מודל 87. הרכב צבוע במברשת בצבע ירוק, אבל בבדיקה שטחית ומהירה הוא נראה בכלל לא רע והפחחות שלו טובה, גם הפנים לא רע, יש קרעים במושבים אבל הם שטחיים והמושבים שלמים, כמו כן וחסרים כמה כפתורים בדש-בורד. הרכב לא נסע כבר כמה שנים.

כעקרון הרכב לא מוצע למכירה, אבל כואב לי הלב שרכב כזה יתבזבז סתם והייתי רוצה שיוצל.

אם יש מישהו שממש מחפש רכב כזה, אני מוכן לבדוק אפשרות מכירה עם אביו של המכר. נא לפנות אלי בה"פ, אבל רציניים בלבד כי אין לי כוונה לבלבל לו בשכל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כניראה מדובר ב-504

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אהלן , היכן זה נמצא

וכמה רוצים על הבר הזה

חג שמח

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

ושוב, מגבעתיים :

*וולוו 244 אאל"ט, מ.ר. שש ספרתי, איננה בסטטוס אספנות.

*אופל קאדט, 85', 3 דלתות.

*אולדסמוביל, מ.ר. שש ספרתי, איננה בסטטוס אספנות, משמשת גם במה לשילוט...

*פיאסטה 84'. אגב הרכב הזה הינו למכירה. מס' נייד שעליו במודעה, הינו: 054-4528272. לי אין קשר לרכב.

*אאודי 80, מודל 88', במצב טוב. פעם היו רואים יותר מהדגם הזה.

*ממש ממש לא אספנות, אבל כואב הלב ומגיע לה שתהיה, וולקן ידנית 2.0 שעומדת זמן רב...

*ואחרונה חביבה-אולדסמוביל (קטלאס?), יפהפיה, אספנות.

שיהיה לכם חג שמח.

DSC00317.jpg

DSC00319.jpg

DSC00320.jpg

DSC00321.jpg

DSC00323.jpg

DSC00322.jpg

DSC00318.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

בהחלט רכבים מענינים

ואגב אולדסמוביל אולי בקרוב גם לי תיהיה אחת8)

ושוב, מגבעתיים :

*וולוו 244 אאל"ט, מ.ר. שש ספרתי, איננה בסטטוס אספנות.

*אופל קאדט, 85', 3 דלתות.

*אולדסמוביל, מ.ר. שש ספרתי, איננה בסטטוס אספנות, משמשת גם במה לשילוט...

*פיאסטה 84'. אגב הרכב הזה הינו למכירה. מס' נייד שעליו במודעה, הינו: 054-4528272. לי אין קשר לרכב.

*אאודי 80, מודל 88', במצב טוב. פעם היו רואים יותר מהדגם הזה.

*ממש ממש לא אספנות, אבל כואב הלב ומגיע לה שתהיה, וולקן ידנית 2.0 שעומדת זמן רב...

*ואחרונה חביבה-אולדסמוביל (קטלאס?), יפהפיה, אספנות.

שיהיה לכם חג שמח.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אתמול, נצפתה בת"א (בדרום העיר) סיטרואן CX טורבו (לצערי לא היתה ברשותי מצלמה).

פרט מעניין, מהצצה לתוך הרכב, המיקום לרדיו הינו בין המושבים הקדמיים. מקווה לצלם בהזדמנות.

אפשר לקבל תמונות מה CX ?

-מישהו ביקש CX ולא קיבל?!

DSC00324.jpg

DSC00325.jpg

DSC00326.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם
אפשר לקבל תמונות מה CX ?

אתמול, נצפתה בת"א (בדרום העיר) סיטרואן CX טורבו (לצערי לא היתה ברשותי מצלמה).

פרט מעניין, מהצצה לתוך הרכב, המיקום לרדיו הינו בין המושבים הקדמיים. מקווה לצלם בהזדמנות.

גם בסיטרואן פלאס הרדיו ממוקם בין המושבים הקידמיים .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

גם בסיטרואן פלאס הרדיו ממוקם בין המושבים הקידמיים .

אתה מתכוון לGSA פאלאס ,גם לCX יש דגם פאלאס

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
אפשר לקבל תמונות מה CX ?

אתה יכול לבדוק עם הCX למכירה??? :-D:-D:-D

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

להערכתי לא למכירה (אבל אין לדעת...)-

-הרכב נוסע ואינו עומד במקום אחד ונראה כי משמש את בעליו.

-ללא לכלוך/אבק רציני.

-אין עליו מודעה למכירה, או כל ניירת אחרת.

(אני עובר באיזור לעיתים רחוקות, ככה שקצת קשה לי להבטיח. שלח אליי בפרטי מס' טל', אולי אוכל בהזדמנות לשים עליו פתק).

alfa 156 2.5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...