Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט 850 בשכונת התקווה , מאובקת אך נראת שלמה וישרה, רשומה כאספנות.

פרטים בה"פ.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שני רכבים מחיפה שלא הצלחתי לזהות ( סליחה על התמונות- יכולתי לצלם רק מאחור ותנאי התאורה היו גרועים):

אם מישהו יודע באילו רכבים מדובר- אשמח לדעת

לפרטים נוספים ומיקום נא לפנות בה"פ :arrow:

טנדר בעל 6 מספרים, רשום כאספנות, ניראה מוזנח מאוד

3105091831s.jpg

משאית קטנה בעלת 5 מספרים, רשומה כאספנות, גם היא ניראת מוזנחת מאוד

3105091833.jpg

הצהוב בוודאות וויליס .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

נראה לי, שגם השני...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שני רכבים מחיפה שלא הצלחתי לזהות ( סליחה על התמונות- יכולתי לצלם רק מאחור ותנאי התאורה היו גרועים):

3105091831s.jpg

3105091833.jpg

העליונה - וויליס

התחתונה - נראית כמו משאית ישנה בסגנון יונימוג

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

מרצדס W116 280SE בפתח תקווה, דיווחתי עליה פעם, אבל היא עמדה בחצר פרטית, אז לא צילמתי.

עכשיו היא עומדת ברחוב, ואני מקווה שלא הולכת להיזרק בקרוב, אם מישהו מעוניין, אני יכול לתת פרטים בפרטי.

סה"כ היא במצב לא רע, ואין כמעט חלודות, יש לה גם סאן רוף והיא די שלמה.

בתחנת דלק פז בר"ג תדלקה וולוו 121 סטיישן (אין לי מושג מה השם הנכון של הדגם) במצב טוב, נהוגה בידי בחורה צעירה.

332498(1).jpg

332498(2).jpg

332498(3).jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ברחוב עקיבא ברעננה כשנוסעים מצומת וייצמן לכוון דרום, אחרי כמה עשרות מטרים בצד ימין עומדת כבר זמן רב חיפושית למכירה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מרצדס W116 280SE בפתח תקווה, דיווחתי עליה פעם, אבל היא עמדה בחצר פרטית, אז לא צילמתי.

עכשיו היא עומדת ברחוב, ואני מקווה שלא הולכת להיזרק בקרוב, אם מישהו מעוניין, אני יכול לתת פרטים בפרטי.

סה"כ היא במצב לא רע, ואין כמעט חלודות, יש לה גם סאן רוף והיא די שלמה.

.

OK, המרצדס הזו זזה מאז שבוע שעבר- אז עמדה במקביל למדרכה מהצד השני!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הטנדר הוא ויליס קומפקט, יוצר רק בארץ, על מרכב של ויליס דליברי-ואן.

זה נראה בדיוק כמו M-715

הסרן זהה, והדלת האחורית זהה.

כך גם הקונטור של הקבינה.

3105091833.jpg

ועוד 5 תווים.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

מרצדס 280S, לוחית אספנות, צבע זהב, לא במצב נסיעה, מתפוררת, בנמל ת"א מאחורי 'דניאליס' שטיפת מכוניות.

הרבה חלודה וחורים גדולים, אבל גם הרבה חלקים טובים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
מרצדס 280S, לוחית אספנות, צבע זהב, לא במצב נסיעה, מתפוררת, בנמל ת"א מאחורי 'דניאליס' שטיפת מכוניות.

הרבה חלודה וחורים גדולים, אבל גם הרבה חלקים טובים.

שייכת לבעלים של מכון הרחיצה (נדמה לי מודל 71'-72'). עדיין לא החליט אם הוא רוצה לשפץ אותה או למכור AS IS. מעבר לאבק, הרכב בהחלט בר שיקום.

פורסם
לדעתי, זה טנדר וויליס. (אולי אפילו זה שעמד המון זמן בקרית ים, ונגרר לאחרונה).

זה הויליס קומפאקט 4 ציל 4X2 , האח הג'ובניק הקטן של האמיתי (סופר הוריקן 6 4X4 . לא נראה לי שנשאר אחד שהיה בצה"ל במצב נסיעה , או ששמו לו את טמבון הכרום במקום הברזל השחור,דלת אחורית עם פתח עליה במקום המדרגה הזעירה ודלת שלמה ,שמשה שלימה במקום החצויה והורידו את גג הברזנט - וחבל. שלא להזכיר את הגלגלים עם הנועלים והצמיגים הרדיאליים הרחבים במקום ה 715 X16. איפא ראיתם אותם ב 1955 ? ,זה נוסטלגיה או קרקוז ?).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...