Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום וערב טוב!

אני מעונין לקנות לרכבי(ביואיק לסייבר 98') מערכת DVD שאני יוכל להוסיף לה תוכנת ניווט ושמסכה יהיה מסך מגע.

רציתי לדעת:

כמה זה אמור לעלות לי בארץ(לא כולל התוכנת ניווט)?

האם ניתן להשיג בארץ מערכות כאלה מפרוקיות במחירים שיוזילו לי בהרבה את העיניין?

האם כדאי לרכוש בארה"ב?בחודש הבא אני נוסע ואני יכול להביא משם...האם זה יוזיל לי?

תודה רבה!!

תומר.

פורסם

אני הייתי מציע להביא מחו"ל ..

אבל יש עוד כמה אפשרויות , האפשרויות בארץ הם כאלו או להשקיע הרבה כסף (בין 3.5K-8K)

ולהביא מכשיר טוב דאבל דין עם מסך מגע DVD רדיו ואפציה לGPS

או להשקיע קצת על מכשיר סיני כגון פאנצ' אודיו או OWA סביבות ה1.5K ש"ח

דאבל דין עם מסך מגע מובנה עם DVD רדיו USB בלוטוס חיבור לכרטיס זיכרון ואופציה לGPS

אבל יש לקחת בחשבון שזה סיני ויום אחד זה פשוט יכול לא לעבוד יותר

מקווה שעזרתי עם אתה צריך עוד פרטים אתה יכול לפנות אליי בפרטי ...

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה והמקצועית.

נירא לי שאני ילך על הסיניות ב-1500 ש"ח....

מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לאתר בארה"ב שמוכר מערכות כאלה שניתן לרכוש דרך האינטרנט?

לאחר שאקנה את המערכת, איך אוכל להכניס אליה את תוכנת הGPS יל לי על דיסק את הIGO 8...

תודה,

תומר.

פורסם

דווקא אני בכל זאת הייתי מציע לך ללכת על משהו איכותי, תחפש ביד 2 יש אנשים שמוכרים מכשירי דאבל דין מסוג פיוניר 4050, לפני תקופה מאוד קצרה רציתי להכניס לרכב שלי דאבל דין אך הדבר בלתי אפשרי מפני שאי אפשר להכניס לי מכשיר כזה לרכב הפלסטיקה לא מאפשרת זאת.

בכל מקרה אתה יכול למצוא מכשירים איכותיים באיזור ה2500-3000 ש"ח ותאמין לי אתה לא תתאכזב ממכשיר שהוא בכל זאת איכותי אבל הג'י פי אס יכול לעלות לך משהו באיזור ה2500-3000.

יש עוד מכשיר אחד ממש נחמד של CANVA ראיתי אותו במקום שמתקין מערכות בראשון מסך ענק של די וי די אבל זה דין אחד לא מהנשלפים האלה שמתכווננים פשוט מכשיר רגיל כמו שבא סטנדרט עם רכב אבל המסך באמת גדול וזה בא עם בלוטות ולפי דעתי הוא לא יאכזב אותך, אתה יכול להשיג מכשיר כזה ב2000 ש"ח חדש עם אחריות.

אני מציע לך תעשה קצת חיפושים לא תתאכזב אל תלך על מכשירים לא ידועים ושיש עליהם ביקורת גרועה.

מקווה שהבאתי לך קצת כיוון.

פורסם

viper אם הרכב שלך זה האיביזה שמופיעה בתמונה, אפשר גם אפשר.

עשו את זה יותר מפעם אחת. הבעיה היחידה היא שאתה צריך סבלנות, ויכולת אלתור כדי לחתוך פלסטיקים בתוך המקום שנוצר לאחר שהוצאת את הרדיו דיסק והמגירה שמתחת.מקום לדאבל דין יש שם, השאלה היא רק כמה אתה רוצה אותו שם.

פורסם
viper אם הרכב שלך זה האיביזה שמופיעה בתמונה, אפשר גם אפשר.

עשו את זה יותר מפעם אחת. הבעיה היחידה היא שאתה צריך סבלנות, ויכולת אלתור כדי לחתוך פלסטיקים בתוך המקום שנוצר לאחר שהוצאת את הרדיו דיסק והמגירה שמתחת.מקום לדאבל דין יש שם, השאלה היא רק כמה אתה רוצה אותו שם.

אתה יכול גם לבטל את המזגן ולהכניס מסך 17" כמו המסופים של המשטרה ..

אני מאמין שהוא התכוון להכניס בלי לחתוך פלסטיקים

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לא חותכים כלום בדשבורד.מה שמפריע זה שני סנפירי פלסטיק בתוך התא, שאינם משמשים לכלום, וגם לא רואים אותפ בכל מקרה

• תוכן חדש...