Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי רכב מסוג שברולט z24 קבריולט, ואני מעונין לשדרג לו

את הגג לחדש, זאת אומרת ,לקנות בד גומיות וכל מה שצריך,

ואת התפירות שצריך פה ושם יעשה לי תופר מקצועי שהוא במקרה חבר!!

עכשיו את הידע של כל הפרוצדורה של פירוק וכ' יש לי

כנ''ל כלי עבודה מקצועיים,

השאלות שלי אליכם הם כאלו,

*כמה סוגים של בדים (ברזנטים) יש לרכבים עם גג פתוח

*כמה אמור לעלות מינוס פלוס מטר רבוע של בד כזה

*כמה אמורים לעלות הגומיות של החלון (אלו שמקובעים לגג)

סורי על החפירה,

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אין לי תשובה לאף שאלה שהעלת אבל יש לי שאלה משל עצמי, אתה באמת מאמין שאתה מסוגל לעשות עבודה ברמה כל כך גבוה הן מבחינת איכות והן מבחינת אסטטיקה? לא שאני חלילה מזלזל אבל אני חושב שלהכין מאפס גג שגם יראה מושלם וגם יעבוד מושלם(פתיחה וסגירה) ובנוסף לכל זאת שיהיה אטום לגשם (מה שמצריך דיוק פטאלי) זה דיי קשה וזה מיומנויות שהן הרבה מעבר לתופר מקצועי.

אבל אם אתה באמת מסוגל אני מאמין שאני מדבר בשם כל חברי הפורום כשאני אומר שהייתי רוצה שתעלה לכאן את הפרוייקטון הזה שכולנו נשכיל ונלמד.

פורסם

אין ספק שזו עבודה לא קלה אבל מדובר על ריפוד מחדש על שלד קיים. הדבר אפשרי אך כמובן לא יהיה פשוט.

מאחל לך בהצלחה ואני אשמח לראות התקדמויות וכמובן תמונות.

• תוכן חדש...