Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וערב טוב,

לאחר מספר חודשים בהם ליווה אותי הסטאפ המצוין, שכלל בבמה הקדמית שלושה חלקים שהורכבו מסט 2 החלקים של מורל הייבריד המצוין, וכמובן מהמידריינג' המעולה והמדובר L4 של הייבריד אודיו, החלטתי לגוון.

למען האמת לא היה חסר לי דבר, נהניתי מאד מהתוצאה הסופית, [לא היה חסר לי ווקאל :wink:] אני, ורבים וטובים ששמעו אצלי יכולים להעיד על כך. הרכיבים השתלבו בצורה נהדרת, אבל אז הג'וק תקף שוב..

מדובר בסדרה S, הגבוהה יותר מסדרה L, סט שלושה חלקים, נטול קרוס שיוגבר כמובן בהגברה אקטיבית.

הרכישה הזו היתה אמוציונלית לחלוטין, כמעט ואין ביקורות ברשת על הסט הנ"ל, ובכלל מעט מאד אינפורמציה יש עליו.

משהו באקזוטיקה האיטלקית הסקסית הזו עשה לי את זה ופשוט הלכתי ורכשתי את זה.

כמובן שמדובר ב'הימור', לאור כך שמעבר למיעוט האינפורמציה לא שמעתי אותו בכלל, אבל בשיטת ה'סמוך' על מותג שבונה יצירות אמנות כמו הדסידריו והפרסטיג'יו.

ואכן מדובר בגימור שלא מהעולם הזה, פינישים כמעט ארוטיים עם כל האלומיניום המוברש הזה ושאר העניינים, תאווה לעיניים, לידיים, ואני מקווה מאד שלדבר החשוב ביותר - לאזניים...

זה נראה 'הימור בטוח', אך כמובן שנשמע ונדע..

אני מקווה להצדיק לעצמי את הציפיות שלי מסט ברמה כזו, של מותג נחשב כזה.

תהנו מהתמונות, רשמים בקרוב.

צביקה.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביקה תתחדש,כמה עולה סט מפחיד כזה?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תתחדש ידידי היקר.

מקווה שתהיה מרוצה מהסט הנוכחי לפחות כמו מהקודם .

:wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תתחדש, מקווה שתהנה מהסאונד החדש.

ד"א מה קורה עם הרמקולים הישנים?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

צביקי הסאונד אצלך היה מדהים אני לא מבין מה נכנס בך :D

אבל תתחדש!

מחכה לשמוע כבר :)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

צביקה תתחדש!

נראה לא פחות ממדהים, ישבתי אצלך המון באוטו ונהנתי מאוד מאוד מהסט הקודם שלך (ואני לא מאוהבי מורל).

מי יתן והסט הנ"ל יהיה פי 2 יותר טוב מהקודם!

פורסם

צביקה חברי משכבר הימים(שבועיים גג :-D),

תתחדש על האקזוטיקה האיטלקית, אני מאחל לך שה"הימור" שלקחת יפתיע אותך לטובה(בדיוק כמו שקרה לי עם הסיז) ושתהנה ממנו לאורך זמן.

כמובן שאני אנצל את מעמדי כמנהל בפורום בשביל להתברג לראש רשימת המאזינים לאחר שהסט יותקן :wink:

• תוכן חדש...