Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו אותכם הסט.

אני מוכן לקנות רק את האריזות... איזה השקעה :shock:

אם השקיעו בסט רבע ממה שהשקיעו באריזה אז זה הולך להיות משהו מטורף...:twisted:

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש זה אלף כול

הקופסאות נראות כמו הקופסא שקניתי לחברה שלי לפני חודש ליומהולדת שעון מזהב:roll:

וב. אתה חייב לרוקן את ההודעות הפרטיות שלחתי לך הודעה בקשר לסט הקודם שלך :-)

פורסם

אין כמו אקזוטיקה איטלקית מותקנת באקזוטיקה איטלקית..

תתחדש ותהנה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
צביקי הסאונד אצלך היה מדהים אני לא מבין מה נכנס בך :D

אבל תתחדש!

מחכה לשמוע כבר :)

תודה ניר. מה נכנס בי? תראה, אני לא מתנצל על כך שחלק מהתחביב הזה והשריטה הזו, זה החלפת ציוד, שינוי וגוון. העיסוק בזה הוא גם חלק מהענין. לטעום דברים אחרים ושונים, כמובן בגבול הטעם הטוב. כל תחביב הוא דבר שמעצם ההגדרה שלו הוא פחות הגיוני. אנשים כאן נמצאים שעות על גבי שעות בפורום, מקדישים לאהבה הזו לא מעט זמן, משאבים, אנרגיות וכסף כי אוהבים את זה. כשאוהבים - קצת מתחרפנים..:wink:

אני חוזר ומדגיש, המערכת אצלי הייתה נשמעת נפלא. המידריינג' L4 הוא קסם של ממש, כשרק העליתי על דל שפתיי, בקרב סובביי, את הרצון לרכוש את הסינפוני, הL4 נמכר. בשניה וחצי בערך. אני מעיד על כך שמעטות המערכות ששמעתי שהגיעו לסאונד טוב כל כך כמו אצלי ואצל עופר. רבים יכולים להעיד על כך.

כמו כן המורל הייבריד הוא סט שמוערך פחות ממה שהוא באמת. עם הגברה ראויה וכוונים נכונים התוצאות מהממות. לא סתם הוא נמכר בחו"ל ב700$, ואנשים מריירים על זה.

צביקה חברי משכבר הימים(שבועיים גג :-D),

תתחדש על האקזוטיקה האיטלקית, אני מאחל לך שה"הימור" שלקחת יפתיע אותך לטובה(בדיוק כמו שקרה לי עם הסיז) ושתהנה ממנו לאורך זמן.

כמובן שאני אנצל את מעמדי כמנהל בפורום בשביל להתברג לראש רשימת המאזינים לאחר שהסט יותקן :wink:

זה כמובן יעלה לך בפרוסת טריקולד אחת או ארבע.. :)

חבר טוב שאל אותי אתמול "תגיד לי, שמעת בכלל את הסט הזה???" [כשהוא שאל היו יותר סימני שאלה, אך אשמור על כללי פורום נאותים..], אז כך:

ראשית, למרות שכמובן תמיד מומלץ לשמוע כדי לקבל "סדרי גודל" של הגוון, להתרשם, להבין איך שומעים וכו', ותמיד אני אומר לכולם בעת המלצות לכו תשמעו, צריך לקחת בערבון מאד מוגבל את הענין.

יש כל כך הרבה פונקציות, שהפערים בתוצאה הסופית בין מה ששמעת לבין מה שתשמע אצלך, לא פעם רחוקים מאד. הגברה שונה, האקוסטיקה שונה, ההחזרים, הכוונים.. אין ספור שינויים. זה לא כמו באודיו ביתי שאנשים מביאים את הרמקול אליהם הביתה לשמוע אצלם בסלון שלהם, על הסטאפ שלהם.

אז באמת תוכל לדעת איך שה יישמע לך. אצלנו זה שונה מאד. מאד מאד.

שנית, No risk, no chance.. :-) גם אתה איציק הימרת והצלחת הרי.

תתחדש! יבוגד! :wink::lol:

חכה ל18 אינטש שלי שאתן לך בראש, נראה איך תדבר אחר כך.. :-)

תתחדש צביקה נראה מעולה!.

האם תוכל לגלות לנו את אופי הסאונד של הסט?.

סטס.

עדיין לא ממש שמעתי אותו, המידים דורשים נפח של 1-4 ליטר, לעומת ה infinite baffle של הL4, מה שאומר שצריך לסגור שם נפח מאחורה, לגבי הוופרים זה אמנם אותה מידה אך מיקום הטרמינל בזווית קצת שונה ולא ישב חלק - הוצאתי אותו- צריך לשייף מעט שם וכו'. אעלה את רשמיי בקרוב.

תתחדש! באמת אמור להיות אחד הסטים. רק על תגיד לי שאתה הולך "לדחוף" את המידריינג'ים לקיקים :lol: (דיון ישן).:-)

אני דווקא כן הולך לדחוף שם את זה.., אל תתחיל עם זה עכשיו.. :-)

צביקה ידידי תתחדש :-):-)

מעניין מה קורה שמכונית מאיטלייה פוגשת רמקולים איטלקיים

שמים דיסק של Laura pausini האיטלקייה ונהנים..

פורסם

צביקה תתחדש יקירי,

הייתי אומר שאני מת לראות - אבל כבר ראיתי,

:D

הסט הזה חלום, הוא נראה באמת מדהים.

עוד משהו שרציתי לציין בהקשר לסינפוני, אתמול נחשפתי לשאר הציוד של החברה.

זה פשוט משהו מדהים, הכל מאלומיניום מסיבי ואיכותי, החברה הזאת לא שמעה על החומר שנקרא פלסטיק.

המוצרים באמת מאוד מרשימים, ובנויים בצורה מדהימה, אני חושב שהדברים האלו מעידים על התיחסות החברה לציוד, וסביר שיעידו גם על התוצאה הסופית - אבל את זה באמת נדע לאחר שהאומן יסיים את הרכב :)

פורסם

צביקה ידידי,

כל שנותר לי להגיד לך הוא תתחדש.

בדבר אחד אני בטוח, אם תצליח למצות את המקסימום מהסט הזה כמו שהצלחת בסט-אפ הקודם אז ללא ספק מובטח לנו פה תענוג לאוזניים.

בהצלחה. :)

פורסם

צביקה תתחדש על רכישת פיסת האומנות הזו.

אני מקווה שתקבל מהסט הזה הרבה יותר סיפוק ממה שקיבלת מההייבריד אוביישן/HAT שהיה לך עד עכשיו.

וכמובן אל תשכח לרשום רשמים מפורטים שנוכל לדעת העם שווה לבגוד במורל ולעבור לצד האיטלקי.

פורסם
עוד משהו שרציתי לציין בהקשר לסינפוני, אתמול נחשפתי לשאר הציוד של החברה.

זה פשוט משהו מדהים, הכל מאלומיניום מסיבי ואיכותי, החברה הזאת לא שמעה על החומר שנקרא פלסטיק.

המוצרים באמת מאוד מרשימים, ובנויים בצורה מדהימה, אני חושב שהדברים האלו מעידים על התיחסות החברה לציוד, וסביר שיעידו גם על התוצאה הסופית - אבל את זה באמת נדע לאחר שהאומן יסיים את הרכב :)

אכן גורל. בהחלט התרשמתי מאד מהמראה של המגברים, מההשקעה הכל-כך גבוהה בכל דבר, כל מגבר בנוי לתלפיות בצורה יפהפיה. אין ספק בכלל שמדובר במשהו מאד מיוחד..

צביקה ידידי,

כל שנותר לי להגיד לך הוא תתחדש.

בדבר אחד אני בטוח, אם תצליח למצות את המקסימום מהסט הזה כמו שהצלחת בסט-אפ הקודם אז ללא ספק מובטח לנו פה תענוג לאוזניים.

בהצלחה. :)

למצות סט, או בכלל למצות סטאפ, זה לא ענין של מה בכך..

זה דורש לא מעט זמן וסבלנות, זה כמעט סיזיפי.

אני לא חושב שהגעתי למלוא הפוטנציאל הגלום בסטאפ היוצא שלי, ואני לא משלה את עצמי שאגיע אליו בנוכחי כל כך מהר..

אבל אכן אני מקווה להגיע לרמה גבוהה, תתחיל לכסוס צפרניים..:wink:

צביקה תתחדש על רכישת פיסת האומנות הזו.

אני מקווה שתקבל מהסט הזה הרבה יותר סיפוק ממה שקיבלת מההייבריד אוביישן/HAT שהיה לך עד עכשיו.

וכמובן אל תשכח לרשום רשמים מפורטים שנוכל לדעת העם שווה לבגוד במורל ולעבור לצד האיטלקי.

אף אחד לא בוגד בשום דבר.

מורל מעולים.

אני אוהב אותם מאד, אני אוהב את אופי הצליל שלהם, אני אוהב את הרכות המלטפת שלהם, אני אוהב את הסיפוק שקיבלתי מהם, אני אוהב את ה.. טוב בוא נפסיק..

אעלה רשמים כמובן.

פורסם

צביקה!

תתחדש בחור! אם הסט הזה נשמע כמו הביקורות עליו, אני לא הולך לצאת לך מהרכב :lol:

זה כיף לראות אנשים מתקדמים ברמת הציוד, או יותר נכון, פשוט מדלגים על כמה רמות בבת אחת :-)

תהנה לך - זה הכי חשוב.

כל שדרוג שאני רואה פה מצד אחד מבאס אותי על זה שאני נשאר מאחור, אבל מצד שני, כשאני אפרוש לי מהקבע

ואעבור לעבוד במקום קצת טיפה יותר מכובד, ואשדרג את הסט-אפ הקיים, אני אעשה את זה בראש שקט

ובידיעה שאני עושה את הבחירה הנכונה של הציוד, אחרי ששמעתי, וראיתי כל כך הרבה סט-אפים מצוינים כמו שלך,

של עופר, גורל, דני ועוד רבים אחרים.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

צביקה תתחדש בטוח ששומעים מדהים, רק בשביל לשמוע נראה לי שאעשה

מאמץ להגיע לנתניה מאשקלון למפגש הקרוב.

עדיין לא רשמת ביקורות, נראה לי שכבר התקנת, תקן אם אני טועה

כמו כן כמה עולה התענוג? ולא אני לא חושב לשדרג, שוב, רק למען הסקרנות

מכיון שגם הסטאפ הקודם שלך נשמע מדהים

אלי

פורסם

איזה חמוד, קבל תיקון איזה סט חמוד :wink:

בזמן שאני לומד למבחנים אנשים כאן משדרגים מערכות שלהם לימין ועל סמול....

צביקה תתחדש

אני שמח בשבילך, ואני בטוח שזה נשמע מספיק טוב כדי להכנס לרכב שלך :-D

• תוכן חדש...