Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו כבר - תעדכן איך שומעים!

אתה מורט לי את העצבים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב חברים,

אתמול בשעה 08:00 בבוקר התייצבתי בחניון סדנת ECA. מספר דקות לאחר מכן, כוס קפה ועוגיות, ויאללה לעבודה.

התכנית הייתה כמובן להתקין את הסט החדש, דבר שבפועל נמשך על פני מספר שעות, מאחר ואצל יוסי אין קיצורי דרך ואין עיגולי פינות, זה פשוט לא ייאמן כמה זמן ואנרגיות הוא משקיע בפינישים, כמה הוא עובד על כל פרט ופרט, קטן ככל שיהיה.

המידות הכלליות של הרמקולים מעט שונים ממה שהיה קודם לכן, משום כך נדרשו מספר שיפצורים במספר מקומות, שיופים, החלקות, השחזות, התאמות, ושוב שיופים, החלקות, השחזות, התאמות, ושוב שיופים, החלקות, השחזות, התאמות, ושוב שיופים, החלקות, השחזות, התאמות, ושוב.. ויוסי, בסבלנות אין קץ, בפדנטיות מושלמת עשה זאת. זה לא סתם שכמוני, כולם, כל כך ממליצים כל פעם עליו בתור מתקין. יוסי שוב ושוב, ושוב ושוב, מצדיק את המוניטין המצוין שלו ומתעלה על עצמו כל פעם מחדש.

אז תודה לך יוסי ידידי היקר על ההשקעה הרבה, כל פעם אני נפעם מכך מחדש. אתה איש מקצוע נפלא, אדם מקסים וחבר.

בהזדמנות זו אני רוצה גם להודות לגורל [עתיד] ידידי היקר, ששום ספרייה ביתית אינה שלמה בלעדיו..

ועכשיו לחלק האמנותי, הרשמים:

מ-ד-ה-י-ם!

אין לי מילה אחרת.

מפורט, נקי, עמוק.

הוופרים [או בשמם המקורי מידפוורים] יורדים נמוך ומפיקים באס נעים אבל חזק, בועטים אבל לא משתלטים.

המיד נעים ורגוע, לא אגרסיבי מדי, ווקאל נהדר, הנשימות של הזמרת, הכל נעים וכיף.

הגבוהים צלולים וחיים, לא חותכים, אך לא אנמיים. דומיננטים במידה הנכונה, עם כל האהבה הגדולה שלי למורל, מורל מרגישים מעט אנמיים ביחס לטוויטר הזה, אך בשום פנים ואופן לא מידי, נראה שמאוזן במידה.

הדרך עודנה ארוכה, גיינים, נק' חיתוך/סלופים, פאזות [לא אקוסטיות!:wink:], TC.. זאת לאחר שהסט ייפתח מעט.

אבצע גם מדידת RTA, שוואיה שוואיה..

פורסם

עתיד

אתה תיהיה מבסוט - יש ברירה ? :-):lol::wink:

צביקה

תור להשמעה להזמין מהיום ? :twisted:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
מ-ד-ה-י-ם!

אין לי מילה אחרת.

מפורט, נקי, עמוק.

שומעים מדהים עוד לפני ה break-in?

צביקה,מה שנשאר להדיג לך זה תתחדש,ניראה לי עשיתה קניה נהדרת.

ומה יקרא אחרי ה break-in ?אתה עובר דירה ללאנצ'יה?:-)

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

Viva La Italia!

תתחדש ידידי! נורא מעניין לדעת איך הרמקולים הנ"ל נשמעים..

זה נראה באמת חלקים מפרארי או משו איטלקזוטי שכזה.

לפני שאתה קופץ על העצות של האנשים כאן להחליף את המגברים המעולים שלך תחשוב על HU אחר,

הדבר ישפיע הרבה יותר לטובה מאשר מגבר יותר מוצלח.

:yum:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לפי דעתי הוא לא צריך לא מגברים אחרים ולא סט אחר

מגברים טובים יותר \ HU טוב יותר - יצריכו סט ברמה גבוה יותר.

כרגע המערכת שלו מאוד מאוזנת מבחינת עלות-תמורה.

פורסם
בזמן שאני לומד למבחנים אנשים כאן משדרגים מערכות שלהם לימין ועל סמול....

צביקה תתחדש

אני שמח בשבילך, ואני בטוח שזה נשמע מספיק טוב כדי להכנס לרכב שלך :-D

אדגר, האגדה מספרת שעושים אליך את דרכם לארץ הקודש כמה ממתקים..

צביקה מברוק ! :-)

אשיתם כבר נפח למידים או שעוד לא ?

כפי שגורל אמר אכן יוסי סגר את הפוד בחלקו האחורי ע"מ ליצור נפח.

לצערי הרב, וממגבלות טכניות שקשורות בין היתר לפוד הקיים שנבנה עבור ה L4, לא היה ניתן לצור שם נפח גדול יותר, למרות שרציתי.

היצרן מדבר על 1-4 ליטר. בפועל התקבל שם כליטר+-. אם וכאשר תהיה בעיה כלשהיא בתוצאה חס וחלילה, הדוקטור יאלץ לנתח מחדש את כל האיזור ולבנות פודים אחרים.. אז אולי ננצל זאת כבר לרפדם בעור נאפה איטלקי משובח כיאה..:-D

שומעים מדהים עוד לפני ה break-in?

צביקה,מה שנשאר להדיג לך זה תתחדש,ניראה לי עשיתה קניה נהדרת.

ומה יקרא אחרי ה break-in ?אתה עובר דירה ללאנצ'יה?:-)

כן. מכוונים בסיסים ביותר בהחלט שכבר מתקבל רושם מצוין.

ציינתי כי הדרך עודנה ארוכה. מיצוי ואופטימיזציה לוקחים זמן רב, ואכן אתה יותר מצודק כי יש צורך להכיר היטב את הסט, בכדי לשפוט ולהסיק מסקנות.

Viva La Italia!

או משו איטלקזוטי שכזה. - אהבתי את מטבע הלשון הזה..:-D

לפני שאתה קופץ על העצות של האנשים כאן להחליף את המגברים המעולים שלך תחשוב על HU אחר,

הדבר ישפיע הרבה יותר לטובה מאשר מגבר יותר מוצלח.

:yum:

לא ראיתי כאן עצות להחלפת המגברים, בכל מקרה ההגברה שלי "בסדר גמור"..:wink: [מה שלא אומר שיתכן וארצה לגוון ולשנות גם אותם].

ולגבי ה HU, בהתחשב בצרכים שלי לקרוס אקטיבי 4WAY, אקולייזר גרפי מרובה ערוצים, שליטה בפאזות וכו', השילוב 9887+701 אינו נחות כלל, אך בהחלט גם יתכן כי בעתיד אנסה סורסים דוגמת הMX406, Z1, או הCDT-450 של אקליפס.

איך זה ישתלב עם תכנית המגירה האפשרית ל CarPC? אלוהים יודע.. [ואולי גם גורל]:-D

עריכה:

גורל, סחטיין על החתימה. זה הולך להיות סטאפ מעניין מאד, שיתכן וישחוט כאן כמה פרות קדושות בקשר למחשב.. אני ממתין בחוסר סבלנות.

נ.ב.

מחפש מגבר לטוויטרים? כי הג'נסיס יכול לשבת עליך בול כשהTRU בילט B2100, או הסינפוני אמפליטוד 45.2/90.2 יעשו זאת.. :-):-):-)

פורסם

סוף הדרך!

אני חוזר לארץ ועושה מעבר ללאנצ'יה שלך :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...