Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מזדה לנטיס 323 שנת 97 האורות הנמוכים לא עובדים והגבוהיים כן שאני מדליק תאורות הנמוכים האורות בלוח שעונים נידלקים והאור בפנס לא יש למישו כיוון לבעייה?....

פורסם

החלפת כבר נורות ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
האורות הגבוהים עובדים

אין קשר לכך שהאורות הגבוהים פועלים..

בנורה יש 2 סלילים אחד של האור הגבוה ואחד של הנמוך, יכול להיות שהסליל של האור הנמוך נשרף, והסליל של האור הגבוה נשאר תקין.

החלף נורות ובדוק, אם הבעיה נשארה כניראה שהבעיה היא בידית, יש לבדוק שמגיע מתח לשקע של הנורה.

פורסם
שלום יש לי מזדה לנטיס 323 שנת 97 האורות הנמוכים לא עובדים והגבוהיים כן שאני מדליק תאורות הנמוכים האורות בלוח שעונים נידלקים והאור בפנס לא יש למישו כיוון לבעייה?....

אני "המישו" (מישהו) השלישי שמציע לך לבדוק את הנורות, וקודם, שמגיעים מתחים תקינים.

וגם מציע, שתקרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני, כי, בין היתר, הנקודות האלה...... בניגוד לתקנות, וגם רושמים "את האורות" ולא "תאורות".

אנא ממך, לפי הכללים.

תודה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...