Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת אוטו עם ג'ק של מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום שמתי לב בטעות (מצאתי 5 ש"ח ליד/מתחת לאוטו) שיש לי מכה חזקה מתחת לאוטו ליד המקום היעודי לג'ק של הרכב

ככל הנראה לי לפחות שזה מכה/פגיעה של ג'ק של מוסך(ראו תמונה) פגיעה של מדרכה או בול עץ או אבן ענקית - אני שולל.

רציתי לדעת האם פגיעה זהו מוריד מערך האוטו?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

לא חשבתי על משהו מקורי

פורסם

אתה שואל ברצינות?

כי אם כן, לא נותר לך אלא למכור את הרכב לברזל , המכה הזו מורידה 98.67% מערך הרכב. :shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
ירידת הערך מהמכה המתוארת היא בדיוק המטבע שמצאת היום מתחת לרכב.

ככה שזה התקזז לך

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

אני לא מסכים איתכם, ברגע שהוא ירצה למכור את הרכב, והקונה יקח את הרכב לבדיקה, אז כנראה שהבוחן ירשום בתוצאות הבדיקה, מעיכות בתחתית הרכב מניסיון.

פורסם
אני לא מסכים איתכם, ברגע שהוא ירצה למכור את הרכב, והקונה יקח את הרכב לבדיקה, אז כנראה שהבוחן ירשום בתוצאות הבדיקה, מעיכות בתחתית הרכב מניסיון.

שירשום מה שהוא רוצה, אין מדובר במכת שילדה או ביוצא בזה.

בקטנה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה כסת"ח שהם רושמים על כל אוטו.

מעיכות מהסוג הזה יש כמעט על כל רכב בן כמה שנים שביקר פעם פעמיים במוסך.

אין שום סיבה לדאוג מזה וגם אין סיבה להלחיץ כמו שעשו בהודעה הראשונה.

פורסם

להלחיץ? אולי כדאי להוסיף לפורום תרגומון ציניות :wink:

RAZMEL - הרגת אותי מצחוק עם היציאה שלך :roflmao:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עם התרגשת מזה תבוא לבסיס צבאי ותסתכל מתחת להאמר לא ממוגן, לא תירדם כמה ימים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חח אם זה אומר ירידת ערך, אז אני צריך לשלם למישהו כדי שיקנה את האוטו, עם כמות השפשופים שיש על האוטו בתחתית/מצדדיו/מעליו

(ג'יפון ג'ימני שנת 08 מבלה הרבה בשטח)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...