Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי תקציב 35,000 שקל ואני מעוניין לשפר את הרכב שלי (מאזדה 6 גירסאת פרמיום 2300 סמ"ק 4 דלתות) אני מעוניין בחוות דעת והצעות לשיפור הרכב ( כן, אני די חובבן)

תודה מראש. :wink:

פורסם

להתחלה תמיד טוב לרכוש סט צמיגים ספורטיבי , הסבה לגיר ידני אני חושב תהיה בסיס מצוין לשיפור הרכב(חפש באיביי חלקים)

ואח"כ דרכיך פתוחות.

הדגשת שאתה די חובבן,קח בחשבון שדברים שתעשה עלולים להיות לא חוקיים.

איזה שנה הרכב?

פורסם

מחזק את דבריו של AC PERFORMANCE !!!

אני לא יודע אם התקציב הנ"ל יספיק אך זאת האופציה המעניינת ביותר .

חוץ מזה תמיד אפשר להתחיל בצנרת ואגזוזים , וגיר ידני יכול להיות מאוד נחמד גם כן .

יצא לי לנהוג ברכב ואני חייב לציין שהוא יציב ביותר גם הגרסה עם מנוע ה 2 ליטר וגם ה2.3 .

פילטר פתוח , פלאגים וחוטי הצתה ושאר החמוצים ....

ולבסוף צ'יפ .

הרבה בכוח זה לא יוסיף אבל את חווית הנהיגה זה ישפר לך בהחלט .

אם נשאר עודף אז הנמכה וברקסים .

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

פורסם

הנה אתר עם הרבה שיפורים למזדה 6:

http://www.good-win-racing.com/Mazda/Mazda6-Performance-Parts.html

הייתי ממליץ על גלגל תנופה, פילטר אוויר ואגזוז.

בקשר לבולמים - מאוד תלוי בדגם ה 6 שיש לך, הדגם הראשון הגיע עם בולמים קשיחים ומצויינים, השני היה עם בולמים רכים יותר ופחות מהנה - השלישי כבר רך ובהחלט דורש החלפת בולמים...

פורסם

הרכב שלו לא ידני אלא אוט'.

לדעתי השלב הראשוני צריך להיות גיר ידני+ צמיגים איכותיים.

אח"כ כבר יפתחו אופציות חדשות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה יכול לימכור ולירכוש סיאט איביזה טורבו סטנדרטית ומשם להיתקדם,או סובארו B4 SPEC B מנוע 3.0 245 כ''ס עם אני זוכר נכון

יש לך גם אפשרות להביא מנוע וגיר ידני מיפן ולאשר ברישיון

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
אתה יכול לימכור ולירכוש סיאט איביזה טורבו סטנדרטית ומשם להיתקדם,או סובארו B4 SPEC B מנוע 3.0 245 כ''ס עם אני זוכר נכון

יש לך גם אפשרות להביא מנוע וגיר ידני מיפן ולאשר ברישיון

זה רכב של ההורים.

אבל הרוב הרכב אצלי כי העבודה של אמא שלי מטר מהבית שלה.

פורסם

^^תבקש מההורים אישור לימכור וליקנות B4 SPEC B

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

פששששש ( לא נתקעה לי המקלדת )

עד שאני לא מקבל אישור מההורים להוצאה מהחשבון שלהם סכום של 35,000 ש"ח , לא פחות ולא יותר , השרשור נעול .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...