Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לתת לכם את הדגמים שחשבתי עליהם, אני אתן לכם מאפיינים ותנסו להתאים.

מערכת: מגבר cerwin vega exl400.4, מורל פולס מקדימה, עוד מגבר 2 ערוצים לקומפוננט,

מורל טמפו cox 6X9 מאחורה, סאב פיוניר TSW306C.

מה ברדיודיסק? (מהחשוב ביותר לפחות חשוב)

* איכות צליל מקור - הכי חשוב.

* חיבור USB.

* תצוגה איכותית. (עדיף עם אפשרות לרשימת שירים - ז"א, הצגת 3 שירים לבחירה בכל פעם ולא שיר בודד)

* עדיפות למותגים.

אלו הדברים הכי חשובים לי, כל דבר טוב נוסף עוזר.

תקציב: 2000 ש"ח, בלי חריגות.

תודה מראש.

פורסם

הסט שלי פחות או יותר דומה לשלך. אם אתה מתכוון לשדרג בקרוב את הרמקולים תקנה רדיו דיסק יקר אבל אם אתה נשאר עם הפולס לא הייתי ממליץ לך על HU ב2000 שקל זה יהיה מוגזם ולא נציל.

אני ממצליץ לך על הפיוניר p6050ub פנאל יפיפיה איכות צליל טובה מאוד בעל 3 יציאות RCA לשליטה על הקומפוננט והסאב דרך הרדיו דיסק.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691638

זאת דעתי אם אתה בכל זאת מחפש משהו מקצועי יותר אז תחכה לתגובות של אנשים שמבינים יותר ממני.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש לך רכיבים יחסית סבירים

והאמת בסכום כזה את יכול לרכוש אקליפס 7200 שעונה על כל דרישותך ואפילו בכמה וכמה

יד2 מחברי הפורום פה באתר יש מכשיר או 2 ואין ספק שזה ייספק בהתאם

:roll:

פורסם

אם תרצה רדיו דיסק באמת איכותי תביט בחתימה שלי ותמתח עוד טיפה את התקציב. 200 שקל בערך

תפנה אלי בה"פ ואני ישלח אותך לבן אדם שיביא לך אותו חדש עם אחריות.

מה גם שהHU הזה יהיה מספיק טוב בשביל כול שידרוג.

פורסם

זאת שטות להשקיע 2000 שקל ברדיו דיסק ממש טוב כשכל שאר החלקים שלך הם מה שכתבת. אם אתה מתכוון להחליף את הרכיבים שלך בשלב מאוחר יותר אז זה משהו אחר אבל לא ציינת את זה.

בוא תציין איזה רדיו דיסק יש לך כרגע, וננסה לעזור לך איפה להשקיע את ה2000 שקל האלה כדי לשפר את האיכות צליל.

פורסם

סתם יותר מדיי לפי דעתי .

יש לך פה ביד שניה Alpine 9855 שזה אחד הדגמים הכי מוצלחים שלהם , בהרבה פחות מ 2000 וממקור אמין ותקין .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לך בנוסף לכל CLARION 785 אבל דיי בזבוז לשים אותו על רכיבים כאלה. אני הייתי מתחיל לשדרג רכיבים לפני.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
זאת שטות להשקיע 2000 שקל ברדיו דיסק ממש טוב כשכל שאר החלקים שלך הם מה שכתבת. אם אתה מתכוון להחליף את הרכיבים שלך בשלב מאוחר יותר אז זה משהו אחר אבל לא ציינת את זה.

בוא תציין איזה רדיו דיסק יש לך כרגע, וננסה לעזור לך איפה להשקיע את ה2000 שקל האלה כדי לשפר את האיכות צליל.

הרדיו דיסק הנוכחי שלי על הפנים, kenwood kdc-mp535u.

אחרי שידרוג הרדיו דיסק אני מתכנן לשדרג את הקומפוננט לדגם מתקדם יותר, כמו דוטק או אוביישן.

פורסם

למה זה שטות להשקיע כל כך הרבה ב HU?

HU טוב יכול לשרת אותו בנאמנות במשך שנים רבות בלי לשדרג כל פעם, בנוסף הוא ייתן בסיס טוב לכל שדרוג מערכת שהוא יחפוץ בו.

לדעתי זה שטות לקנות HU של פיוניר ב800 שקל ולפזול אחרי זה לכיוונים אחרים כי הוא לא מספיק איכותי.

יש פה מגוון רחב של HU ביד שניה ואם הוא לא רוצה להשקיע כל כך הרבה, אז מסתובב פה גם 880PRS ב1400 שקל אם אני לא טועה.

פורסם

קודם כל אל תחשוב על הפיוניר המגעיל הזה, חרא של סאב, מורח ומגעיל

במחיר שלו אתה יכול להביא סאב יותר טוב, לדוגמת ה- HFI של הייפוניקס:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=208

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...