Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WILLYS לא שווה שיפוץ...אבל נשפץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על היוזמה

מחכה לך עבודה לא קלה.

לאבא שלי יש ווילס במצב הרבה יותר טוב שלצערי אין זמן לשפץ כרגע

צלם ושלח תמונות - כל הזמן

:lol:

תחביבים זה עסק יקר !!!

פורסם

כל הכבוד על היוזמה ואכן המלאכה מרובה ויקרה מאוד!!

בהצלחה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
בשלבי פרוק ראשונים. פח ומנוע....

דפרנציאל וסרן קדמי עדיין מורכבים...

והחלודה...א ישמור!

:evil::evil:

אני מצטרף לכל המברכים ...

כתור אחד שהיה במצב שלך לפני קצת פחות משנה אני חייב לעודד אותך ולהגיד לך שעם הזמן מתגברים על הכל (אפילו על החלודה :shock:) ...

לאחר עריכה:

התמונות ממש מזכירות לי את המצב שהמנטה הגיעה אליי (עוד לפני שידעתי מה מצב השלדה ממתחת). אנחנו יכולים ביחד לפתוח את מועדון החלודה הישראלי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חברה, אני חושב שגם אני יכול להצטרף למועדון החלודה! :?:(:wink: אבל אתם נותנים לי תיקווה - מקווה ששלי בסוף ייראה כפי שאני רוצה שייראה!

ובאמת, סחתין על היוזמה! כל הכבוד על האמון בכח הרצון! ובהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שאלה קצת שלא קשורה אבל מבחינה מיכנית הוא זהה לCJ השונים? (מנוע, סרנים, טרנספר וגיר)

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...