Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבטל את הרמקולים הקדמיים. עשיתי את כל האפשרויות שיש במערכת ולא הצלחתי. יש מצב שאין בכלל אפשרות כזאת ברדיו דיסק הזה? היהי לי רדיו דיסק הרבה יותר ישן שבו כן היתה את האפרות הזאת.

תודה.

פורסם

אני בטוח שיש את האפשרות הזו בכל מערכת.

בכל מקרה, תגיע לכיוונון הבאלנס ותשחק עם החיצים, החיצים זה על פי המיקום של הרמקולים.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

בצד ימין שמעל הכפתור המרכזי (העיגול) יש לך לחצן Audio. תלחץ עליו כמה לחיצות עד שתגיע ל BAL או FAD. לחיצה על החץ התחתון שמתחת לכפתור העגול יחליש את הרמקולים הקדמיים עד השתקה מוחלטת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגעתי ל FAD. שיחקתי עם החצים עד למטה -15 או לצד השני עד למעלה +15 וזה נותן לי שמע או בכל צד ימין(רמקול ימני קדמי ורמקול ימני אחורי) או להפך.

למה אני עושה את זה? כי הרמקולים הקדמיים הורסים את השמע. אני מגביר קצת והם עושים רעשים של זבובים.

פורסם

אז מישהו חיבר את החוטים לא נכון :?.

FAD אמור להשפיע על קדימה אחורה, לא ימינה שמאלה. שלוף את המכשיר (או שתחזור למתקין החאפר) שיחווט כמו שצריך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1

נראה לי שעשו לך סלט מכל ההתקנה ובנוסף לפי מה שתארת יש לך גם

רעשי אלטרנטור.

לפי דעתי על תיגש לאותו מתקין גש למישהו מקצועי שיעשה את העבודה מחדש כמו

שצריך. אם הרמקולים עושים רעש של זבובים זה לא סיבה לנתק אותם אלא לבדוק

מה הבעיה ולתקן אותה

אלי

פורסם

הרמקולים עושים רעש בגלל שהם לא מסוגלים ליותר מזה. הרמקולים הקדמיים הם לא איכותיים הם הסטנדרט שבאו עם אוטו משנת 98. עכשיו בנוגע למתקין, לאיזה מתקין ללכת לזה שהרכיב את המערכת או את הרמקולים כי זה מתקין שונה.

אני גם יכול לשנות את החיבור של החוטים או שלא כדאי?

פורסם

זה שהתקין את הרדיו-דיסק.

איתמר.

פורסם

הזמנתי את מתקין הרדיו דיסק. הוא ביטל את הרמקולים הקדמיים בכך שניתק אותם מהמקום ושומעים רק את האחוריים. קניתי לפני חודש רמקולים אחוריים שהמליצו לי פה בפורום http://zap.co.il/model.aspx?modelid=678224. התקינו לי אותם ושמעו אותו דבר כמו הרמקולים הישנים אז המתקין שהתקין לי אותם אמר לי שצריך רדיו דיסק חדש כי הקודם(שאפילו לא קרא MP3) היה לא טוב. אז קניתי את הרדיו דיסק של פיונר 2050. התקנתי אותו ואמנם לא שומעים אותו דבר אבל כשאני מגיע לווליום קצת גבוהה וזה בכלל לא גבוהה הרמקולים האחוריים נותנים רעשים שממש אי אפשר לשמוע. הייתי באוטו של חבר שלי שיש לו רדיו דיסק ישן משלי ורמקולים של פיונר(הוא אמר לי ששלו זה 350 וואט) ושומעים אצלו מצויין וגבוהה. בלי שום מגבר או קומפוננט ואפילו לא רמקולים קדמיים. רמקולים אחוריים נטו.

עכשיו, אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה ללכת למקום שקניתי ממנו את הרמקולים ולהגיד להם שיחליפו לי לפיונר, ההבדל ביניהם הוא 12 שקל באתר שלהם. השאלה היא האם הוא יהיה מוכן להחליף לי את הרמקולים.

פורסם

על איזה מצב האקולייזר והלאודנס אצלך?

ובאמת שאני לא מבין למה המתקין ניתק לך את הרמקולים הקדמיים. הוא היה צריך לסדר את החיווט ולמשוך את ה FADER אחורה יותר כך שהרמקולים הקדמיים יישמעו יותר חלש ולא יחרחרו. יכול להיות שהרמקולים הקדמיים שלך שרופים או קרועים, ובמקרה הזה שום דבר לא יעזור.

בכל מקרה, לתוצאה הכי טובה עם המכשיר הזה הגעתי עם loudness על hi ואקולייזר flat.

איתמר.

פורסם

נכון, הוא הוציא את הרמקולים הקדמיים והראה לי שהם קרועים לכן גם ניתק אותם.

ניסיתי עם איזה אקולייזר שאתה רוצה עדיין רעשים ואין איכות של הפיונר שיש לחבר שלי, כנראה הם רמקולים יותר טובים מהJBL הפשוטים האלה. מה אתה אומר אתה חושב הוא יחליף לי את הרמקולים?

פורסם

לא ציינת את סוג הרכב, לא ציינת איפה הרמקולים מותקנים, לא ציינת מה הגודל שלהם, איך אתה רוצה שנדע להגיד לך מה לשפר?

מנסיוני האישי אפשר להגיע לתוצאה טובה עם ה 2050, בלי מגבר ובלי שום דבר.

איתמר.

פורסם

פעם, לפני כמה שנים כשרק נכנסתי לתחום, היה לי חבר עם סובארו DL שהיה לו רדיו פשוט של פיוניר עם 6X9 "כחולים" של פיוניר ומאוד נהנתי לשמוע מוזיקה אצלו ברכב.

רכשתי זוג רמקולים כמו שלו וממש לא שמעו אותו דבר, הכל תודות למבנה השונה של הרכב.

אני מקווה שהבנת את הרעיון. החלפת הרמקולים שלך תשנה במשהו את הצליל, אם תאהב את השינוי או לא - את זה לא ניתן לנבא. כמו כן ולאור ההתקנה המקצועית של המתקין שלך הייתי עובר על החיווט ומוודא שאין פאזה הפוכה באחד הרמקולים, מה שמאוד יסרס את הבאס והעוצמה שהרמקולים מפיקים.

איתמר.

• תוכן חדש...