Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום,

אני מחפש רכב לידידה שלי ולאמא שלה.

דרישות הרכב הן די סטנדרטיות, במגבלת התקציב של 30,000 ש"ח.

תיבת הילוכים אוטומטית חובה.

קומפקטית - גרות בר"ג ולכן מעדיפות רכב קטן ולא רכב משפחתי.

אמינות וחסכון מעל הכל - הרכב יסע בעיקר נסיעות עירונית בתוך ר"ג - ת"א. ופעם בשבוע או שבועיים מר"ג עד ראשל"צ כך ש "חסכון" בדלק בפקקי ת"א היא עדיפות חשובה.

בטיחות ונוחות - כמובן עדיף רכב עם ABS ובעל לפחות 2 כריות אויר. לא מחפשים "עגלה" למרות שעד עכשיו נסעו באפלאוז, ולא התלוננו במיוחד על איכות הנסיעה, אלא בעיקר על כך שהיא מתחילה לתת את נשמתה לבורא.

עלויות אחזקה סבירות, ורכב בעל זמינות חלקים וסחירות גבוהה.

ההעדפה היא לשנת 2000 ומעלה.

האופציות שאני חשבתי עליהן:

סיאט איביזה משנת 2000-2001.

פיאט פונטו ספייס 2000-2003.

פיג'ו 206? האם הדגמים של שנת 2000 נחשבים אמינים? בעיות מחשב, גיר נפוצות?

פתוח להצעות מכל סוג, ואשמח לחוות דעת מבעלי נסיון.

תודה רבה!

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הונדה סיויק האצ'בק.

אמין מאוד, חפש רכב שמור ולא קרוע.

יש דגמי מנוע 1.4 זריזים למדי כך שהם גם חסכוניים בדלק. ואין מה לדבר יותר מדי, הונדה זה רכב יפני מעולה ונותן תמורה מלאה לכסף.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הסיוויק הינה מכונית משפחתית. ככזו היא תהיה גדולה יותר ממה שמחפש פותח השרשור.

מעבר לזה, היא פחות בטיחותית וחסכונית מאשר סופרמיני צעירה ומודרנית יותר.

אני אמליץ על הפונטו, מכיוון והייתה לי אחת כזו (ELX, עם גיר רציף כמו שאתה מחפש) במשך שנתיים לפני הפונטו הנוכחית.

אני קיבלתי צריכת דלק של כ13.5 ק"מ לליטר.

תמורה מעולה לכסף.

!AWDSOME

פורסם

סיויק האצ'בק זה רכב קטן זריז ונוח, 2 דלתות.

עזוב אותך מפיאט, זה כמו לקנות נעל ב50 ש"ח ללבוש פעם אחת. אבל זו רק דעתי האישית.

פורסם

אני חושב שלמצוא אקזמפלר שמור של סיויק האצ'בק יהיה מתיש. ואנחנו מדברים על רכב בן יותר מ10 שנים.

בתור בעל סיויק לשעבר אני מודע לכך שהרכבים האלה, במיוחד בשנתונים האלה, עוברים הרבה ידיים ו"נקרעים" ע"י חבר'ה צעירים..

אני לא בטוח שהרכב הזה שווה את השקעת החיפוש אחר אחד שמור במיוחד.. למרות שאם אתה מכיר אחד אז אני יותר מאשמח לשמוע :)

תודה למגיבים, אשמח לעוד תגובות..

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

יש לי אחת שמורה במיוחד אבל אני לא נפטר ממנה 8)

זה אולי קשה אבל ניתן למצוא. וכשמחפשים הולכים על אוטומאט ונפח 1400.

רב הסיכויים שדגמים אלה "נקרעים" פחות

פורסם

חפש אופל קורסה, אם תגדיל קצת את המחיר תוכל למצוא גם טיוטה יאריס.

אני יכול להמליץ לך על רכב שאני נורא אוהב ואני חושב שבסופו של דבר תבחר בו. דייהטסו קור (cure) רכב קטנטן ששוקל מעט חסכוני במיוחד בדלק, ובגלל הדרישה שלך לאוטומט לא תהיה לך בעיה למצוא אחת.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
סיויק האצ'בק זה רכב קטן זריז ונוח, 2 דלתות.

עזוב אותך מפיאט, זה כמו לקנות נעל ב50 ש"ח ללבוש פעם אחת. אבל זו רק דעתי האישית.

ראשית, צורת החשיבה שלך מוטעית ומבוססת על סטיגמות ותו לא, חבל.

שנית, הונדה סיוויק היא מכונית משפחתית. תמיד הייתה, וכנראה שתמיד תהיה. בין אם יש לה 3 דלתות בדגם ההאצ'בק (לא 2), 2 דלתות, 4 דלתות, או 5 דלתות בדגם הסדאן, היא עדיין מכונית משפחתית. ככזו היא גדולה יותר וכבדה יותר מסופרמיני מקבילה בתקציב.

מעבר לזה, הגיר האוטומטי שלה אינו תורם לצריכת הדלק, הרכב עצמו מיושן (במסגרת התקציב שהוגדר), ולא בטיחותי.

כל זה יחסית לסופרמיני צעירה ומודרנית יותר.

סופרמיני (ולאו דווקא הפונטו) במסגרת התקציב של פותח השרשור, תהיה חסכונית יותר (עקב משקל קל יותר, או בעלת גיר רציף/רובוטי ואפילו אוטומטי), בטיחותית יותר, מודרנית יותר, יותר זולה לאחזקה עקב בלאי נמוך יותר, ומתאימה יותר להתרוצצות בעיר.

!AWDSOME

פורסם

אם לווא דווקא הפונטו, יש הצעה טובה יותר?

האם מחירי הטיפולים של האיביזה דומים לפולקסווגן (אני מחזיק גולף, ועלויות האחזקה שלה לא זולות במיוחד..) מה גם שהיא "מפונקת" מאוד.. זו לא בעיה בשבילי, אבל בשביל אם ובתה שרוצות להניע, לסוע ולכבות את הרכב, זו יכולה להיות נקודה מטרידה.

• תוכן חדש...