Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא זה עובד הפוך.

אם פקח היה באיזור, הוא לא נתן לרכב של פותח השירשור דו"ח בזכות הדוח שכבר יש לו.

אותי לימדו ( :evil: ) לקחת דוחות של אנשים אחרים ולשים לי על השמשה, כהגנה מפני דוחות. (עובד 100 אחוז).

אני לא משתמשת בזה בגלל שאז אותו אוטו שלקחתי ממנו את הדוח יחטוף עוד דוח.

(וגם כי אני כבר לא צריכה :twisted: )

נראה לי שהפקח לא נתן את הדו"ח לפותח השרשור (שזה בעצם לי 8)) בזכות תו החניה האיזורי המודבק על שמשת הרכב (קיים מעיין נהל לא כתוב, שניתן לחנות באדום-לבן שאינו מפריע לתנועת מכוניות והולכי רגל מ 19 ועד 9 בבוקר עם יש ברכב תו חניה של איזור 1, ולא מקבלים על זה דוחות ואם כן, במקרים שלפקח אין מספיק דוחות למשמרת, רובם המכריע מבוטל באמצעות מכתב לעירייה עקב מצוקת החנייה במרכז תל אביב).

ואני יכול להגיד בבטחון, די מלא, שהנהג ששם לי את הדו"ח של השמשה לא עשה את זה מדאגה לי :-D אלא לעצמו :evil:

בקיצור, שולח מחר בקשה להישפט בתוספת "ברכה" לבבית לעיריית תל אביב :shock:

פורסם

מבקשים לראות תעוד של הבקשה :)

נטלי, התרגיל הזה כבר לא עובד כ"כ, הפקח בדר"כ זוכר לאיזה רכב הוא דפק דוח ואיזה לא, חוצמזה לפעמים הם בודקים את הדוח שיש על החלון, ע"מ לוודא שזה אכן ניתן לרכב הזה/לא דוח ישן שהיה בתא כפפות והוצא לצורך הטעיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין בעיה אני מתנדב לקשר אותו לשרשור הזה + מידע איפה בוריס גר

יאאלה מכות יאאלה

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

עדיין הייתי שמח לראות צילום של הבקשה להשפט :)

פורסם

לו הייתי בוריס ובהתחשב בזה שאתה יושב בבית עם רגל שבורה, זה לא היה חכם מדי לכתוב את זה:

אין בעיה אני מתנדב לקשר אותו לשרשור הזה + מידע איפה בוריס גר

יאאלה מכות יאאלה

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

עדיין הייתי שמח לראות צילום של הבקשה להשפט :)

:screwy:

למזלנו, לא קוראים לי בוריס :lol:

פורסם

היי, בוריס הוא זה שהגה את הרעיון, לכן התכוונתי לנדב את כתובתו.

אם אתה חפץ, אוכל לנדב גם את כתובתך וככה יהיה קרב חמולות

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

אין לי חמולה גדולה מספיק לאירוע אז אני אוותר :lol:

מחר הולך לכתוב את הבקשה, כמובן שיפורסם ברגע שאסיים :twisted:

אגב, לא נראה לי שעל בקשה להישפט ואי הגעה למשפט יוצאים בקנס בלבד, זה לא זילות בית המשפט :roll: ?

פורסם

רעיון גאוני :-D... ממתין בקוצר רוח להתפתחויות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטער אם אני הורס, אבל איך משיגים את הפרטים של הבנאדם כדי לבקש להשפט בשמו? והאם זאת לא עבירה פלילית לזייף את חתימתו?

פורסם

לך למשטרה ותבקש פרטים לפי מספר רכב.

מומלץ להגיע בדמות ילד תמים שרוצה להשיב את הדוח האבוד לבעליו האמיתים :)

• תוכן חדש...