Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לפרייבטים.התמקד במשאיות ועשה עם חברות הסדרים. אל תתרחב על יותר מאיזור המרכז. לחברות הגדולות שהולכות לערבה יש TIRE TRUCKS שלהם. בייחוד שהכי גדולה גם יבואנית צמיגים.

הזמן שתחסוך להם על הכביש שווה כסף

אתה תוכל גם למכור במקום צמיג- בהרבה מקרים הפנצ'ר במשאית לא מתגלה לנהג מוקדם כמו בפרייבט.את חתיכות הגומי כולנו רואים.את הצמ"ה עזוב- זאת ליגה מיוחדת,ע"י שירות שדה של חברות שיש להן על המשאית גם ציוד ללחיצת צינורות הידראוליקה ועוד.ציוד הצמיגים שם יקר ,לצמיג של 992G אתה צריך צוות של לפחות 4 +מנוף רציני..והם לא מתפנצ'רים שנים.

כדי לתת שרות טוב תצטרך להגיע מהר ולתקן מהר,24/7 , מוקד וקשר טובים.רצוי לצורך כך גם להיות במעמד חוקי של רכב חילוץ עם צקלקות צהובות.- אחרת אין בסיס לכל הרעיון. (ממסי/שגריר/שלמה נותנים השירות לנשים כלול בביטוח, כמה ראית מחכות להם שעות ?)

פורסם

מי שלא ראה הקישור נמצא בחתימה של פותח השירשור.

עוד משהו בנוסף למה שנאמר לפני, תוכל להתעלק על חברות השכרה קטנות ולספק להם את השירות הנ"ל אבל רק בקשר של הצמיגים ולא הג'אנטים.

פורסם

הי, אתה צריך לעשות שלושה ניתוחים לעניין.

אלו ניתוחי שיווק, תקרא עליהם קצת.

1. PEST - הסביבה הפוליטית, כלכלית, חברתית וטכנולוגית. הסביבה בה אתה פועל.

2. PORTER - בדיקה של התחרות בחמישה כוחות - מבנה חברות, לקוחות, ספקים, מוצרים חדשים, מוצרים משלימים.

3. SWOT - חוזקות, חולשות (ניתוח פנימי), הזדמנויות ואיומים (ניתוח חיצוני).

נראה אולי מוגזם אבל זה יגלה לך המון דברים ויחלק לך את האתגרים באופן מסודר.

אני חושב שזה אחלה רעיון ומשהו ששווה לחשוב עליו ברצינות. אין את השירות באופן מפורש וניתן להרחיבו כמו שהציעו פה.

בהצלחה

פורסם

ראיתי ניידת לשרות בדיוק כזה לפני למעלה מ-10 שנים.

זה היה נראה רכב בסגנון של משאית קטנה כמו של KIA עם ארגז סגור מורכב מאחורה ובתוכו מכונה להפרדת ציג מהג'אנט.

לא נראה לי שאז זה טפס כי לא שמעתי על שרות כזה.

אני השבוע יצאת בבוקר מהבית וגיליתי גלג גמור.

נאלצתי בגשם וג'יפה להחליף גלגל ולעלות חזרה הביתה להחליף לבגדים נקיים ויבשים.......

כך בחשבון שאנשים ישקלו גם את הזמן שיקח לך להגיע אליהם ולפתור להם את הבעיה.

מצד שני - יותר מדיי אנשים בארץ לא מוכנים להתלכלך אפילו כדי לתדלק לבד או לבדוק לחץ אוויר בגלגלים - על החלפת גלגל בכלל אין מה לבדר.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
יש בעיה מהותית ברעיון שלך:

כדי להרכיב צמיג, אתה צריך מכשור במטרה להסיר את הצמיג הישן מהג'אנט ולהרכיב במקומו את הצמיג החדש. בנוסף, אתה זקוק למכונת איזון. אני מאמין שלהשיג את שני הדברים הללו זאת לא בעיה, אולם לא ברור לי כיצד אתה מתכוון לשנע אותם ממקום למקום, מכיון שמדובר במכונות גדולות וכבדות.

הענין הוא שיש לי הסכמים מסוימים עם רוב הפנצריות באיזור המרכז, אני בא ללקוח מעלה את האוטו של בוקים לחצי שעה לוקח ממנו את החישוק הולך לפנצריה הקרובה שיש לי הסכם איתה ובחצי שעה יש לך צמיגים חדשים על האוטו, היתרון פה הוא בעצם אי בזבוז זמן של הלקוח כך שבעצם אם הוא מאיזור המרכז אז הוא יכול לקבל את השירות מתחת לבית, בעבודה, ואיפה שרק ירצה, את האיזון והכל כמובן שאני עושה עם מכונה בפנצריה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
לדעתי כל משאית עם קבינה גדולה מאחוה מספיקה לשתיי המכשירים, אולי יהיה צפוף לעבוד אבל עדיין משהו

לכל השואלים!

פנצריה ניידת הוא בעצם דבר שעוד לא אושר במדינתנו, זה אסור, וזה פלילי, בחו"ל זה קיים, פה עוד לא!

מה שאני עושה זה בעצם מוריד את החישוקים מהאוטו לוקח לפנצריה הקרובה מחליף את הצמיגים עושה איזון וחוזר להרכבה בלבד!

פורסם

הבהרת דברים!

המחיר הוא אותו מחיר כמו בהרכבה רגילה בפנצריה ואפילו יותר זול רק שהענין הוא השירות שאני נותן כאחד שמתחזק אתר ולא עסק פיזי( למרות שיש לי אחד כזה, זה לא אמור לפגוע בשירות).

פורסם

יש לי חבר טוב מפראדיס שעוסק בזה כבר הרבה זמן, הוא עובד עם טרטורים ומשאיות בעיקר, ויש לו את כל הכלים של פירוק והרכבת גלגל, אך אין לו מכונת איזון, טרקטורים לא צריכים

רק רכב שנוסע על הכביש לרוב...

בכל אופן זה עסק דיי משתלם כי הוא גם לוקח מחירים של כל פא'נצריה נורמלית, וגם תמיד מגיע בזמן ומאוד אמין, והוא תמיד עובד מ 6 בבוקר עד 12 בלילה.

לדעתי עסק כזה יילך לא רע, כבר חשבו על זה לפניך כפי שציינתי כאן, יחד עם זאת אתה צריך לבדוק מי הוא השוק שאיתו אתה עובד, איך לפרסם נכון וכדומה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אז אני מבין אין לך עסק קבוע? רק אתר?

תשמע, אתה יכול לפתוח עסק הרווחים רק יגדלו ועזוב אותך מ"פנצ'ריה ניידת" בסיגנון שאתה מדבר עליו, לא עסק עסק אבל מחסן גדול יספיק.

מה שכן תוכל לעשות זה סוג של שירות דומה, שזה פשוט בעל הרכב ייתן לך מפתח אתה תסע לעסק שלך (אם יהיה כזה) תתקין תעשה איזון וכל מה שמסביב ובתום ההרכבה מחזיר את הרכב לאותו מקום ומחזיר את המפתחות לבעלים.

זה יהיה הרבה פחות מסורבל מלנייד כמות גדולה של ציוד, מה גם שלא צריך לקנות איזה עסק מושקע, סתם מחסן גדול יספיק במילא הלקוח לא רואה אותו.

או שיש כאלו שלא יסכימו להפקיד את המפתחות בידי זר, אז תוכל להציע שירות גרירה גם בתוספת תשלום (וכמובן שהם יזרקו לך את המפתח:-))

מה עוד שאני מציע זה להוציא תעודת עסק מורשה ולשבת עם עו"ד להכין חוזה שאתה מתחייב לטפל ברכב בצורה טובה, לא לנהוג בפראות לא לעשות בו רייסים או שימוש אחר לטובתך (כאילו "על הדרך" להחלפה עצרת לקנות חלב, באילת!) ועוד דברים שאפשר לחשוב עליהם.

פורסם
לכל השואלים!

פנצריה ניידת הוא בעצם דבר שעוד לא אושר במדינתנו, זה אסור, וזה פלילי, בחו"ל זה קיים, פה עוד לא!

מה שאני עושה זה בעצם מוריד את החישוקים מהאוטו לוקח לפנצריה הקרובה מחליף את הצמיגים עושה איזון וחוזר להרכבה בלבד!

האם בדקת את העניין לעומק?

אין משהו שאפשר לעשות כנגד זה (אני אופטימי מדיי)?

בבסיסו נשמע אחלה רעיון, כמו שנאמר בשילוב של מחירים דומים לכל פנצ'ריה נשמע כמו אחלה דיל.

כן שווה ליעל את הרעיון בשבילך ובשביל הלקוח בעזרת פנצ'רייה ניידת - רכב שירות שיעשה את ההחלפה במקום

כולל קומפרסור לניפוח. חסכת לך וללקוח זמן ואפילו דלק.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

לצורכי שינוע רכב הלקוח יהיה עליך לבצע "ביטוח סחר רכב" המאפשר לך להיות מבוטח על כל מכונית שאתה נוהג בה וביטוח מקיף כזה הנו יקר מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כמו שאמרתי מקודם השירות הזה לא "שירות חדש בארץ" כי קיים את השירות הזה, במספר פנצ'ריות.

אפילו שנתקעתי, לפני שבוע בגלל פ'נצר הציעו לי את השירות הזאת בפ'נצריה קרובה לביתי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...