Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאמרתי מקודם השירות הזה לא "שירות חדש בארץ" כי קיים את השירות הזה, במספר פנצ'ריות.

אפילו שנתקעתי, לפני שבוע בגלל פ'נצר הציעו לי את השירות הזאת בפ'נצריה קרובה לביתי.

אף אחד לא פתח עסק כזה שכל כולו מתמקד בשירות עד בית הלקוח, גם אם ישנם המציעים שירות זה, אוקיי, אבל זה לא המוטו שלהם, אצלי זה המוטו, אתה תעבוד כרגיל ואני מתחת למשרד שלך או לבית, אדאג שתקבל אחלה שירות.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לצורכי שינוע רכב הלקוח יהיה עליך לבצע "ביטוח סחר רכב" המאפשר לך להיות מבוטח על כל מכונית שאתה נוהג בה וביטוח מקיף כזה הנו יקר מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

סליחה מראש על הסטייה מהנושא הראשי של הדיון, האם הביטוח המדובר מגיע במעיין שלט לבן עם כתוביות אדומות, "במבחן" אותו תולים על שמשת הרכב הקדמית?

פורסם
כמי שעוסק בצמיגים וגאנטים הרבה זמן פיתחתי את הרעיון וישמתי אותו!

הרכבת צמיגים וגאנטים בבית הלקוח, לכל המעונין אשמח לקבל חו"ד מה אתם חושבים, ילך? לא ילך? הישראלים יאהבו את זה או לא?

לילה טוב

שלום איתי,הרווחת לקוח,אותי.

שיהיה בשעה טובה.

ציקי רון

פורסם

שלט "במבחן" מאפשר לבעל השלט לנהוג ברכב שאין לו מספרי רישוי ו/או טסט ו/או ביטוח משלו לצורכי העברת הרכב, תצוגה ושינועו וזאת תוך כדי רישום הנסיעה וזמן התחלתה וסיומה בספר מיוחד המונפק ע"י משרד התחבורה.

כמו כן על בעל השלט להיות גם בעל "ביטוח סחר רכב", קרי ביטוח שחל אוטומטית על כל רכב שננהג ע"י מי שרשום בפוליסת ביטוח זאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לכל השואלים!

פנצריה ניידת הוא בעצם דבר שעוד לא אושר במדינתנו, זה אסור, וזה פלילי, בחו"ל זה קיים, פה עוד לא!

מה שאני עושה זה בעצם מוריד את החישוקים מהאוטו לוקח לפנצריה הקרובה מחליף את הצמיגים עושה איזון וחוזר להרכבה בלבד!

ספר את זה לצמת שעושים את זה בכל הארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל אחד פה אומר זה קיים קיים, מענין שאני מריץ חיפוש בגוגל " הרכבהת צמיגים בבית הלקוח שום אחד אחר לא עולה"

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...