Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שעוסק בצמיגים וגאנטים הרבה זמן פיתחתי את הרעיון וישמתי אותו!

הרכבת צמיגים וגאנטים בבית הלקוח, לכל המעונין אשמח לקבל חו"ד מה אתם חושבים, ילך? לא ילך? הישראלים יאהבו את זה או לא?

לילה טוב

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניראה לי שאם פרסום נכון יהיה לך עסק משגשג. אבל אני ממליץ לך לתת מחירים על כל המוצרים שלך באתר. אם זה ג'אנטים ואם זה צמיגים. כולל מידות הג'אנטים. וכמובן לתת מחירים בהתאם. הצרכן הישראלי מאוד בעייתי לפעמים. אבל אני מאמין שאם תפרט את מוצריך כמו שצריך ותתן שירות מקצועי. אתה תעלה על הגל הנכון.

בהצלחה.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

יש בעיה מהותית ברעיון שלך:

כדי להרכיב צמיג, אתה צריך מכשור במטרה להסיר את הצמיג הישן מהג'אנט ולהרכיב במקומו את הצמיג החדש. בנוסף, אתה זקוק למכונת איזון. אני מאמין שלהשיג את שני הדברים הללו זאת לא בעיה, אולם לא ברור לי כיצד אתה מתכוון לשנע אותם ממקום למקום, מכיון שמדובר במכונות גדולות וכבדות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם יורשה לי להציע משהו: האתר אומנם מושקע למדי אבל רצוי שתעלה קצת את הרמה ולא תשתמש במשפטים כמו "כמה יעלה לי גאנטים לאוטו".

פורסם

לדעתי כל משאית עם קבינה גדולה מאחוה מספיקה לשתיי המכשירים, אולי יהיה צפוף לעבוד אבל עדיין משהו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא יילך לדעתי, על אף אחת כמה שהישראלים עצלנים באותו מידה הם קמצנים, המחיר של כל העבודה פלוס החלקים גם ככה יקרה יחסית לישראלי הממוצע, אז תוסיף לו בכך את הכסף שאתה צריך בשביל לשנע את כל העסק ותעשה את החשבון לבד, ועוד שלא נדבר שאתה צריך להוסיף עוד קצת למחיר בשביל לייצר רווח אז בכלל.

למרות שהרעיון די נחמד לדעתי.

אני חושב שכדי שתשקיע מחשבה רבה לפני שאתה רוכש משאית וציוד בעשרות אלפים, המלצה שלי לא כדי.

פורסם

כדאי לשנות את המחיר מ 1 ש"ח למחיר האמיתי, לפני שמישהו יקפוץ על המציאה ויגיד אבל ככה כתוב באתר.

וכדאי גם להוסיף את מילת/ות הפלא טל"ח.

פורסם

גם אם ככה רשום באתר, הוא תמיד יכול לטעון שהוא לא מספק יותר את השירותים האלה.

זה כן אפשרי לעומת מוצר שטעו במחירו בסופרמרקט, הם מחוייבים למכור במחיר המצוין.

פורסם

יכול להיות אחלה רעיון אם יהיה ניתן לנייד ציוד הרכבה/הסרת צמיג מהג'נט, מכונת איזון שמכבדת את עצמה וקומפרסור, אבל זה יהיה קשה.

אם זה יעמיס הרבה על מחיר הצמיג - גם לא שווה.

באופן עקרוני, הייתי מוכן לשלם עוד 100-150 ש"ח לרביעייה כדי לקבל את השירות הזה בבית ,

והייתי מוכן , דרך אגב, לשלם פי 2 על תיקון פנצ'ר אם היו מבצעים את זה אצלי בבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחלה רעיון! הישראלי הממוצע ידוע כעצלן, ואם יהיה שירות כזה - אולי זה יגרום לו להחליף צמיגים בזמן.

א-בל הכל שאלה של מחיר: אם הוא יהיה גבוה מידי - הקמצנות תנצח.

בכל אופן, בהצלחה שתהיה!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא ראיתי קישור לאתר.אני בספק אם הרעיון יצליח.בדרך כלל מי שרוצה להחליף צמיגים או ג'נטים,הולך למקום הקרוב אליו או המוכר לו,ומשלם את אלות הצמיגים/ג'נטים.תחשוב שאתה תצטרך להוסיף גם את עלות ההגעה לבית הלקוח,שאם מדובר על משאית,היא לא זולה בכלל.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

השירות שלך כעיקרון הוא שאתה לוקח את הצמיגים הישנים, נוסע לפנצ'ריה שלך וחוזר עם חדשים?

כי אם כן, קיים את השירות הזה במספר של פנצ'ריות שאני מכיר באזור המרכז.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
יש בעיה מהותית ברעיון שלך:

כדי להרכיב צמיג, אתה צריך מכשור במטרה להסיר את הצמיג הישן מהג'אנט ולהרכיב במקומו את הצמיג החדש. בנוסף, אתה זקוק למכונת איזון. אני מאמין שלהשיג את שני הדברים הללו זאת לא בעיה, אולם לא ברור לי כיצד אתה מתכוון לשנע אותם ממקום למקום, מכיון שמדובר במכונות גדולות וכבדות.

שירות כזה עובד לרכב כבד וצמ"ה ששם מדובר על מכונוטת גדולות וכבדות פי כמה (הכל נמצא על משאית שמגיעה לשטח. צמת מפעילה אותו לצמיגים שהיא מייצרת).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תחשוב שאתה תצטרך להוסיף גם את עלות ההגעה לבית הלקוח,שאם מדובר על משאית,היא לא זולה בכלל.

מצד שני הוא חוסך עלות של שכירת מוסך במקום נגיש, ויכול להסתפק בשכירת מחסן נידח באיזה חור בעלות נמוכה יותר.

מעבר לזה, הוא לא חייב להחזיק מלאי של צמיגים ללקוחות מזדמנים, אלא יכול לקבל הזמנות של לקוחות ולהזמין בעצמו על פי הצורך מספק הצמיגים.

אני הייתי שמח לשירות כזה, ולצרף אליו גם שירותי תזכורת במייל בנוסח "הגיע הזמן להחלפת צמיגים, צור קשר ונגיע אליך",

וכמובן ביקורת צמיגים אחת לשנה בבית הלקוח ללא כל תשלום.

• תוכן חדש...