Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקאמרו של שימי תבורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתוכנית הראשונה של האח הגדול - VIP בשלב של שימי תבורי, הראו תמונה של הבחור בתוך שברולט קאמרו לבנה (?) עם פסים לאורך המכונית.

מישהו יכול לספק אינפורמציה לגבי הרכב?

פורסם

קמארו z28 לבנה מדהימה זוכר אותה כאילו אתמול בחניה של מלון הילטון תל אביב אם אינני טועה הביא אותה על עולה חדשה בשם קרוליין לנגפורד שהייתה אישתו....

פורסם
קמארו z28 לבנה מדהימה זוכר אותה כאילו אתמול בחניה של מלון הילטון תל אביב אם אינני טועה הביא אותה על עולה חדשה בשם קרוליין לנגפורד שהייתה אישתו....

אני לא חושב שקרוליין לנגפורד היתה אשתו. היא היתה אשתו של אסי דיין. לשימי היתה בלונדינית אחרת תוצרת חוץ.

פורסם

לפי אייל קליימן התותח!!! האוטו יבוא עלידי אישתו של שימי תבורי (עולה חדשה) הרכב שנת 81 ונרכש אחרי זה עלידי אייל.

הבסיס הייה ברלינטה עם חבילת אבזור של Z28.

כיום האוטו נמצא אצל חבר של אייל שהעמיד אותו ולא נראה שהיא הולכת לחזור לכביש בקרוב.

דרך אגב למה אתם רואים את הזבל הזה אין לכם מה לעשות בחיים?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
כיום האוטו נמצא אצל חבר של אייל שהעמיד אותו ולא נראה שהיא הולכת לחזור לכביש בקרוב.

מדוע לא? המצב של הרכב עד כדי כך גרוע?

פורסם

למה אני לא רואה את האוטו, באיזה סרטון צריך להסתכל ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

חברים, לא נסחפנו קצת?

אילו היתה זו קאמארו 71', קל וחומר Z28 מודל 71', אני אתכם. כשיצא הדור השני של הקאמארו ב-1970, לא רק שנחשב לפוני-קאר מוצלחת, אלא גם זכה למחמאות על עיצובו הנקי והמעודן, בקוים אירופאים משהו.

אבל אותה מכונית ב-81' כבר היתה צל של עצמה. חלשה וחנוקה במנועיה, מגושמת למראה ולמשקל - שהוחלפה חודשים ספורים לאחר מכן בדגם חדש.

מעניין מדוע איני מופתע מבחירתו :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם היית מבין קצת ברכבים האלו הייתה מגלה ש78-81 לקח להם 3 שנים להחליף ל"דגם" ה"חדש"

מגושמת!? דווקא הקוים שלה הרבה יותר חדים מתחילת הדור... (טעם וריח)

ובקשר למשקל.. תדייק, היא יותר קלה בהרבה 71-73 ושלא נדבר על 74-77

78-81 הם הבסיס הכי טוב לשיפורים בכל הדור השני ויש הכאלה שגם טוענים שמהראשון

יצאו גרסאות נחשקות ונדירות בעולם של ה TURBO Z מ YENKO

קיצור על טעם וריח אין מה להתווכח,אבל תדייק בעובדות

פורסם
מדוע לא? המצב של הרכב עד כדי כך גרוע?

הבעלים החדש הוא אספן כפייתי של רכבים,כולם פשוט עומדים ללא שיפוץ וללא כוון לשיפוץ

פורסם
הבעלים החדש הוא אספן כפייתי של רכבים,כולם פשוט עומדים ללא שיפוץ וללא כוון לשיפוץ

תן לי לנחש, בטח ההוא בגבעתיים עם כל המכוניות שעומדות מכוסות מתחת לבניין?:cry:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
מה הקטע של המכוניות בגבעתים אני מכיר אותם במצב הזה קרוב לעשרים שנה .לא חבל

הקטע שהם שלו

והוא יעשה איתם מה שבא לו בלי שום דין וחשבון לאף אחד

סתם לצורךך השוואה יש לך ים מכוניות אצל מוסך ראלקס באשדוד

וגם גנאדי מחזיק משהו כמו 5 מכוניות שרובם עומודות

אז מה הקטע שלו ?

לפחות אצלהם הם לא הולכים לברזל ומתישהו ימכרו או שיעברו בירושה או שילכו לברזל :-D

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...