Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רמקולים בייתיים גדולים יחסית (8X12 משהו בכיוון הזה) הם רמקולים אובליים.והסאונד שלהם מטריף.

רציתי לשאול אם אני ארחיב את החור של ה6X9 ואכניס אותם במקום, המגבר שלי יוכל להחזיק אותם?

המגבר מוציא 4 אוהם...הרמקולים 8 אוהם...

מה יכול לקרות מה לא יכול לקרות? תודה מראש

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

מגבר נותן הספק ביחס למה שהוא "רואה". אם הוא רואה 4 אוהם הוא מוציא X, אם הוא רואה 8 אוהם הוא מוציא חצי X~.

במילים אחרות, אם המגבר שלך מוצהר 50 RMS לערוץ ב 4 אוהם אז עם רמקולים בעלי התנגדות של 8 אוהם המגבר יוציא 25RMS.

לא מדע מדוייק, אבל זה הכיוון הכללי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי סבבה ז"א שאין בעיה לחבר ...אוקיי

פשוט היה איזה פעם שחבר שלי הסביר לי על ההתנגדויות האלה וקצת התקשתי להבין...אבל אני זוכר שהוא אמר שאם תחבר אוהמים מסוימים למגבר הוא עלול להשרף...

אז אין לו אופציה להשרף/להנזק/לנזוק באוהמים הנ"ל, אמת?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

• תוכן חדש...