Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני תמיד תופס את ההגה ביד אחת בכל דרך ובכל מצב(אפילו בסיבוים הכי מסוכנים) וככה אני נהנה מהנהיגה ומרגיש שככה אני שולט 100% ברכב, אבל אבא שלי מתעקש שאסור לנהוג ביד אחת וככה זה לא בטוח לכביש, ואני אמרתי לו שככה אני מרגיש שולט ולא רוצה לנהוג שתי ידיים כי אז אני ארגיש כמו איזה סבתא ב80 שהוציאה רשיון חדש ומפחדת לנהוג,

אז מה דעתכם בנושא הזה?

ומה עדיף לנהוג ביד אחת או שתיים?

ומבחינת חוק האם שוטר יעצור אותי בצד בגלל נהיגה ביד אחת ?

תודה ושבת שלום.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

חובה להחזיק את ההגה ב-2 ידיים, למעט בהעברת הילוך או באיתות בלבד.

לשאלתך, זה גם מה שעדיף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...