Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך בבקשה את סוגי השמן הרשמיים שניתנים לשימוש במנוע זה על הוראות היצרן (לפי היבואן צריך סינטטי מלא 10W-40) הבנתי שאפשר לשים גם שמנים אחרים.

אני צריך מסמך רשמי של היצרן שמפרט את סוגי השמן התואמים למנוע לצורך ניהול מו"מ מו קרסו לגבי טיפול בתקלה באוטו שלא במסגרת אחריות. תודה לעונים

פורסם

באתר היבואן ניתן להוריד את ספרי הרכב של כל הדגמים שמשווקים ע"י קרסו שם יש את סוגי השמן הדרוש לרכב ומאושר ע"י היצרן.

פורסם

שלום לך ידידי

האם זה מגאן הצורה החדשה? או הצורה הקודמת גם היא יוצרה עד שנת 2004 (דגם מנוע K4M)

אני מצרף לך קובץ תמונה מאוטודטה.

ולידע כללי 10W/40 הינו שמן חצי סינטטי.

untitled.jpg

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

1. ציין איזה מנוע זה, איזה שנה. קשה לנחש.

2. 10W40 זה חצי סינטטי ולא סינטטי מלא.

3. אישית לא מכיר את החברה. בטוח שזה גרמני?

CoupéF7R

פורסם

לכל מי שרושם בביטחון "10W-40 זה שמן חצי סינטטי":

בכל במוסכי קרסו, נכון לעכשיו, ממלאים שמן 10W-40 סינטטי מלא של חברת "פז" לכל הרכבים רנו\ניסן.

PAZCARSYNT זה השם של השמן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום רב !

שמני קסטרולGTX

הם שמנים מעולים, בכל הקטגוריות של הצמיגיות שקיימות, מומלצות לרבים מסוגי הרכב, והם עומדים בשורה העליונה של שמני איכות, וזאת מימים ימימה.

איזה רכב יש ברשותך, מה גודל המנוע ושנת היצור?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

העניין שבארץ הם השמנים האלה הם מיוצרים או מיובאים ע"י פז שמנים וכימיקלים.

אני לא כלכך סומך עליהם. אבל כמו שצביקה כתב השמנים אמורים להיות טובים

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...