Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אני חדש פה בפורום ויש לי שאלה אם תוכלו לעזור לי...

אני מחפש קומפוננט טוב ואיכותי( כמה שאפשר בסכום הזה...) בגודל 4" בלבד כי זה הגודל היחידי שמתאים לסוזוקי ג'ימני.

ומגבר שיתאים לקומפוננט, וחשבתי אם אני יוכל לקנות מגבר 4 יציאות כדי שבעתיד אם ארצה אוכל להוסיף 6*9 או סאב בשביל הבאסים.

יש לי אפשרות לקנות מEBAY כך שמדובר בקומפוננט בסביבות ה150$

ומגבר בסביבות ה250$

איזה אופציות יש לי והאם באמת משתלם לי לא לקנות מהארץ???

פורסם

אני מאמין שעם הגבהות תוכל להרכיב קומפוננט 5.25 ולא 4", ברוב הרכבים שיש רמקול 4" ניתן לעשות זאת וכם כדאי, המבחר רמקולים ייגדל מיידית כיון שיש פחות מבחר ב 4" ולדעתי גם יותר עדיף 5.25 מאשר 4".

לגבי מגבר כדאי לך לקנות 4 ערוצים עלמנת שיקנה לך גמישות עתידית להוספת עוד אלמנטים.

תבדוק יד שנייה בפורום.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

האמת הגבהות מבחינתי זה עוד כסף שאין בתקציב שלי לבזבז...

חשבתי על הגבהות בעבר אבל אם אני ילך על זה אז ישארו לי רק 1300,1200 שקל לקומפוננט ומגבר וזה באמת כלום...

אף אחד לא מכיר קומפוננט טוב בסביבות ה-200$ שהגודל שלו הוא 4"???

באס טוב אני יודע שאני לא יקבל מוופר של 4" אבל בשביל זה אני ישתדרג בעתיד(ולכן אני מעדיף מגבר 4 ערוצים...)

איך הMB QUART?

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=6971

יעשו את העבודה?

אני מחפש רקמולים עם סאונד טוב, לא צריך שכל הרחוב ישמע אבל שמי שבאוטו ישמע באיכות טובה ונקייה...

אז אם יש למישהו הצעות... וגם איזה מגבר מתאים לקומפוננט שאתם ממליצים לי?

תודה...

פורסם

4 אינצ' זאת מידה בעייתית מאוד ולכן אני מחזק את yossiam

אפשר להתקין שתי טבעות MDF שיעלו לך 100 ש"ח כולל התקנה ( תלוי במתקין ובאיכות העבודה ) וכך לעלות ל- 5 ורבע אינצ'

נשאר לך עוד 1600 ש"ח, שזה סכום נאה לקומפוננט ומגבר

קומפונננטים לדוגמה- מורל טמפו, שיתן תמורה טובה למחיר- 500 ש"ח:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578141 :arrow:

ב- 900 ש"ח תוכל לקנות מגבר טוב, לדוגמה המאק אודיו Z4200 ( אבל במקרה הזה כמעט ולא ישאר לך כסף להתקנה ):

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360873 :arrow:

או שלקנות את ה- JBL CS-60.4 ב- 700 ש"ח, ככה ישאר לך עוד 400 ש"ח להתקנה

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=416544 :arrow:

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הגבהות אתה יכול גם לבוא לנגר עם מידות לעשות הגבהות ב50 שקל או פחות. אני עשיתי מMDF ב20 שקל 2 הגבהות עם חיתוך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

קראתי בתגובות על ההמאק אודיו Z4200 שהוא "מפרק" רמקולים חלשים, הוא מוציא 110 RMS

זה לא חזק מדי לקומפוננט של מורל?

והJBL הוא מגבר טוב לדעתך???

ועוד שאלה...

לא עדיף לחפש באתרים מארהב? או שההבדלים לא משמעותיים?

יש לי אפשרות לקנות משם ולשלוח לארץ.

פורסם

המורל טמפו מוצאים 110 RMS ככה שאין לך מה לדאוג

את העוצמה תמיד אפשר לכוון במגבר

בקשר למגבר של JBL- מגבר טוב למחיר שלו , אבל הוא מוציא רק 60 RMS

יכול להיות שלחלק מאנשים הנתון הזה ישמע חלש מדי, אבל מצד שני יש כאלה שיסתפקו בו ויהנו ממנו

הכל תלוי באוזן

אם לבחור בין המאק ל- JBL, אז הייתי הולך על המאק- אפילו שהוא עולה 200 ש"ח יותר

בקשר להזמנה מחו"ל- אני אישית תמיד מעדיף לשלם וליראות ישר את המוצר, הכוונה שאני בעדיף להתקין בארץ

אל תשכח שיש קומבינטורים ומנייאקים ברשת ובחנויות בחו"ל שיכולים לקחת את הכסף ולשלוח לך משהו שונה לגמרי, ובמקרה הגרוע פשוט לא לשלוח

לא חסר מקומות אמינים בארץ שיעשו לך את העבודה על הצד הטוב ביותר

ומה החלטת בקשר לרמקולים- אתה רוצה לעלות מידה ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
באס טוב אני יודע שאני לא יקבל מוופר של 4" אבל בשביל זה אני ישתדרג בעתיד(ולכן אני מעדיף מגבר 4 ערוצים...)

אז למה בעצם לקנות את הקומפוננט הנ"ל של 4 אינצ', לא יהיה לך קל להפתר מקומפוננט כזה בעתיד אם תחליט לשדרג לוופר גדול יותר.

למה לאבד כסף?.

תחכה עוד קצת, תחסוך , תעשה התאמה לגודל גדול יותר ותשים קומפוננט שישרת אותך לאורך יותר זמן.

בהצלחה.

סטס.

פורסם

רמקול 4" מול 5.25 לא רק משפיע על באס.

יש פה 2 דברים מהותיים:

1.מה שכבר סטס אמר שלא יהיה לך קל למכור קומפ 4" ולהשתדרג כאשר 5.25 יהיה לך קל יותר.

2.המבחר ב 4" מצומצם משמעותית מאשר 6.5 או 5.25 ולכן אתה תצטרך גם להתפשר על הדגמים וחבל כי זו תהיה טעות.

הגבהות לא יעלו לך יותר מ 100 שקל וזה זו תהיה טעות לא לעשות זאת.

בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תודה רבה אנשים אני חושב שאני אלך על ההצעה שלכם ובאמת יגביהה ויעבור ל5.25

רק מישהו יודע מתקין טוב(חשוב מאוד לדעתי) שיעשה לי את ההגבהה ואת ההתקנות(קומפוננט ומגבר) באזור קריות חיפה???

ובנוסף כמה בערך תעלה ההרכבה(כולל חיווט)?

פורסם

תודה רק אם אפשר טלפון או כתובת כי אני לא מכיר מתקינים באזור חיפה...

ואם אפשר אז כמה אופציות כדי שאני אוכל לשמוע יותר מהצעה מקצועית אחת...

תודה רבה

פורסם

יחיאל נמצא בעפולה לא ? קצת רחוק

יש את "פול דיזיין"- בין המקצוענים בצפון ובכלל בארץ, הרבה חבר'ה התקינו אצליהם מערכות רציניות ועדיין לא שמעתי על מישהו אחד שלא מרוצה

תוכל גם להציץ באתר שלהם- יש הרבה תמונות של הרבה עבודות:

http://fulldesign.co.il/index.asp

קח לדוגמה עבודה שהם ביצעו ברכב של חבר של ידידה שלי- בנייה מפיבר בהזמנה אישית

אצלו לא היו בכלל חורים בדלתות:

http://fulldesign.co.il/album_in.asp?galleryID=25

נ.ב- מחר אני קופץ אליהם להתקין HU חדש: PIONEER DEHP 6050UB

• תוכן חדש...