Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לנושא הבנקים- עמלות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חשבון כמה שנים בבנק לאומי - החשבון תמיד בפלוס גבוהה ויש גם פקדון של איזה 20 אלף שלא מרוויח שום ריבית - כרגע 0 אחוז בגלל הריבית במשק משהו כזה - מה עושים עם זה?.

עד עכשיו הייתי בחשבון חייל , ועכשיו מתחילים לקחת לי דמי ניהול- 6.50 לחודש וכל פעולה בחשבון עמלה של 1.5 , איך אני נפטר מזה? יש איזהשהו בנק שלא לוקח את העמלות המטופשות האלה?

אני כמעט לא מבצע פעולות , ועכשיו חזרתי מהטיול של אחרי צבא , ועכשיו אני קצת מתעניין ורואה שהבנק לא נותן לי שום הטבות אלא רק לוקח ממני והכסף שלי אצלו , מה עושים?

פורסם

ריבית הפריים להיום היא למיטב זכרוני 2.5%. אני לא רואה סיבה שלא תקבל פריים - 2 כלומר 0.5% על פקדון בשקלים.

מה לעשות? להתמקח או לעבור בנק.

:turn-l:
פורסם

בבנק אגוד יש חשבון שפטור מעמלות למעבירי משכורת לחשבון.

לפני שאתה רץ לעבור בנק, תאיים על הבנקאי שלך שאם הוא לא משווה תנאים אתה עף לאגוד.

אתה תהיה מופתע כמה בנק הוא לחיץ (בכלל, אנשים חושבים שעם בנק אי אפשר להתמקח, זה רחוק מאוד מהמציאות)!

בהצלחה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ריבית הפריים להיום היא למיטב זכרוני 2.5%. אני לא רואה סיבה שלא תקבל פריים - 2 כלומר 0.5% על פקדון בשקלים.

מה לעשות? להתמקח או לעבור בנק.

תראה שלחו לי את זה

בעקבות הורדת הריבית במשק, ירד שיעור הפריים בבנק לאומי

פיקדונך מסוג: חציוני זמין כל חודש נושא בתקופת הריבית הנוכחית ריבית בשעור

פריים פחות מירווח של 5.00% . מאחר שהפריים נמוך מהמירווח או שווה לו, נושא

פיקונך הנ"ל ריבית בשיעור של - 0 אחוז וזאת עד להעלאה - אם תהיה - בשיעור

ריבית הפריים לשיעור הגבוה מהמרווח.

אנא פנה לבנקאי האישי שלך בסניף, לבחינת השקעה חלופית , התמאימה לך.

מה עושים???

במידע שבאינטרנט בחשבון שלי על הפיקדון

סוג הריבית: משתנה ריבית פריים נוכחית: 2.50% מרווח מהפריים: -3.60% ריבית נוכחית: 0.00% ריבית משוקללת: 0.75%

זה כאילו 0

פורסם

קנה אג"ח של בנק במח"מ בינוני ארוך, שם ניתן לקבל ריבית צמודה של כ- 5% לשנה.

יש להתמקח עם הבנק על עמלות קניה ומכירה וכמובן דמי ניהול פקדון נ"ע.

במידת הצורך פניה אלי בה"פ.

פורסם

דווקא הבנק שלך גובה עמלות נמוכות יחסית.

גביית העמלות על ידי בנקים שונתה לאחרונה באופן משמעותי. כעת משלמים עמלה אחת עבור פעולות אצל הפקיד, ועמלה שונה עבור פעולות בערוצים ישירים (אינטרנט, מוקד טלפוני וכד').

בנוסף יש עמלת מינימום.

כל בנק גובה כפי רצונו.

שים לב לטבלה הבאה שפורסמה על ידי בנק ישראל. הטבלה משווה בין הבנקים השונים, הגדולים והקטנים.

באופן מפתיע או שלא דווקא שני הגדולים - לאומי והפועלים הם הכי זולים.

http://www.bankisrael.gov.il/deptdata/pikuah/amalot/1a.pdf

אגב, אתה יכול לשחרר את הפקדון, לתחבר לאינטרנט ולהפקיד לבד דרך האתר של הבנק. בדרך כלל הבנקים מציעים תוספת ריבית עבור הפקדות באינטרנט.

שים לב שנגיד בנק ישראל הוריד את הריבית במשק היום בעוד 0.25% ולכן הפריים עומדת לרדת ל 2.25% בלבד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש היום בעיה אמיתית עם הריבית על פקדונות. האמת היא שאני כבר סקרן לראות כיצד יתעדכנו הריביות מחר בבוקר בעקבות הורדת הריבית שהתרחשה הערב.

הסיבה היחידה שבגללה שווה לסגור כסף היום בפקדון היא עפ"י רוב פסיכולוגית בעיקרה, ואני אפילו לא מדבר על פקדונות צמודי מדד שאינם מבטיחים את סכום הקרן.

בנוגע לעמלות: כאמור, מדובר בהשלכותיה של הרפורמה שבוצעה בתחילת יולי אשתקד. כדי לצמצם את הוצאותיך על עמלות, כדאי לך לבצע פעולות רבות ככל הניתן בערוץ ישיר (מענה קולי, אינטרנט, עמדת שירות עצמי וכד').

בגירה, לגבי החשבון עם הפטור: בהחלט הסדר מעניין, אולם כדאי לבדוק באיזה גובה משכורת מדובר. גם הבנק שבו אני עובד מציע הטבות מסויימות למעבירי משכורת, אבל זה רק בתנאי שאתה מרויח בכל חודש 12,000 ש"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בבנק אגוד יש חשבון שפטור מעמלות למעבירי משכורת לחשבון.

לפני שאתה רץ לעבור בנק, תאיים על הבנקאי שלך שאם הוא לא משווה תנאים אתה עף לאגוד.

אתה תהיה מופתע כמה בנק הוא לחיץ (בכלל, אנשים חושבים שעם בנק אי אפשר להתמקח, זה רחוק מאוד מהמציאות)!

בהצלחה :wink:

השאלה היא מאיזה גובה משכורת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
פריים מינוס 3.6% זה בדיחה.

מה הטעם להשאיר את הכסף בפיקדון בריבית 0%?

למשל פה

http://www.bankrate.co.il/site/banking_amlatsot_show.asp?ID=370

תקבל פריים מינוס 1.9 על 30 אלף ש"ח.

תתמקח או תעבור. בנק זה שוק.

לדעתי גם פריים מינוס 1.9 זה בדיחה, לאור העובדה שזה בתנאי שאתה סוגר את הכסף בפקדון ל-3 חודשים, וכמובן,

שהפריים הוא 2.25. חוסך יקר שים לב, אתה סוגר 30 אלף ל-3 חודשים כדי לקבל בסופם 22 ש"ח.

יש אלטרנטיבות עדיפות, שכבר צוינו פה. הרעיון מאחורי הרביות הנמוכות במשק, הוא לדחוף את הציבור להשתמש

באלטרנטיבות האלה.

בנוגע לעמלות- זה המצב בשוק. רוב הבנקים גובים דמי ניהול חשבון חודשיים גבוהים יותר.

עד כמה שידוע לי, בבנק הדואר אין עלויות כאלה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

הכי פשוט:

תעשה סבב טלפונים לבנקים שונים ותרשום את מה שהם מציעים לך.

אחרי שיהיה לך יותר מידע ביד לך חזרה לבנק שלך ותראה להם מה הבנקים השונים מוכנים לתת לך. אחרי שהבנק שלך ייתן לך תשובות - תעשה עוד סבב אחד בין הבנקים השונים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...