Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2009

סטארטאפיסט27
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שקט ואין בכלל רעש כביש, כולל במהירויות "קצת" מעל המותר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

האמת שדווקא בשירשורים שקראתי כאן בפורום, ובפורומים אחרים, כולל הרבה טוקבקים - כולם מתלוננים שהפוקוס רועשת

בעיקר רעשי כביש וצמיגים בזמן נסיעה

או איך הייטיב לתאר זאת טוקבקיסט מצוי (כבר לא זוכר היכן) שמי שנוהג בפוקוס מייחל לרמזור בשביל קצת שקט.........

אגב, היבואן מודע לכך, וגם הם אמרו לי (בפורד) שהבעייה נפתרה בפוקוס החדשה.

פורסם

למה שלא תבצע נסיעת מבחן ותראה בעצמך אם הרעש סביר או לא?

הפוקוס לא הכי שקטה בקטגוריה,גולף חדשה תהיה שקטה הרבה יותר,אבל תשלם גם הרבה יותר עליה

פורסם

לא מבין על מה אתה מדבר אבל אולי זה עניין של צמיגים(לא כולן מגיעות עם אותו דגם צמיג) או כבישים ספציפיים שרועשים.

אל תשכח שזה הדגם הלא מפואר (UNDERSTATEMENT) ..

פורסם

בפוקוס החדשה אכן פתרו בעיה זו.

אבל ישנם מכוניות יותר שקטות לדוגמא:המגאן עדיין יותר שקטה וגם הגולף החדשה,חוץ מזה אתה יכול לבצע נסיעת מבחן

ולבדוק מה יותר מתאים לך.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אני בעלים של פוקוס 2009, כמו שנאמר האוטו באמת שקט, גם במהירות "קצת" יותר גבוהה מהמותר.

אני מאוד אוהב את האוטו, נוח ומרווח מבפנים (אני גובה 1.90), מערכת ורדיו באיכות מדהימה ואני באמת ממליץ על האוטו.

פורסם
כל הפוקוסים מהשנתיים האחרונות מגיעות עם צמיגי מישלין.

לרוב יצרן רכב לא מסתמך על ספק צמיגים אחד ויש לו 2-3 ספקים במקביל. לפעמים באותו משלוח רכבים לישראל חלק מהצמיגים יהיו כאלה ואחרים מחברה אחרת.

את הפוקוס שלי (טרנד 1600) קיבלתי עם צמיגי Bridgestone Turanza ER300 (או אולי BR300, לא זוכר).

גם אני ממש מרוצה ונכון שיש קצת עגלתיות לרכב אבל זה חארטה בארטה. זה לא שהמתחרות הן טיל וזו עגלה. מי שלא עולה כל יום לירושלים וחייב לצאת לעקיפות!! מהירות וחדות בעליות יחיה טוב עם הרכב. ובתור אחד שגר בי-ם המנוע והביצועים מספיקים ומספקים ומהר מאוד לומדים להכיר את המצבים שלרכב יש חוסר כוח ואיך להתמודד עם זה. הפיצוי בא בצורת נוחות והתנהגות מעולה בכביש שלדעתי היא בין הטובות במשפחתיות הדומות לפוקוס.

לכל!! רכב ליסינומטי מהסוג הזה יש חסרונות ויתרונות. צריך להחליט על מה מתפשרים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

student כתב:

גם אני ממש מרוצה ונכון שיש קצת עגלתיות לרכב אבל זה חארטה בארטה. זה לא שהמתחרות הן טיל וזו עגלה. מי שלא עולה כל יום לירושלים וחייב לצאת לעקיפות!! מהירות וחדות בעליות יחיה טוב עם הרכב. ובתור אחד שגר בי-ם המנוע והביצועים מספיקים ומספקים ומהר מאוד לומדים להכיר את המצבים שלרכב יש חוסר כוח ואיך להתמודד עם זה. הפיצוי בא בצורת נוחות והתנהגות מעולה בכביש שלדעתי היא בין הטובות במשפחתיות הדומות לפוקוס.

למה כוונתך לומדים איך להתמודד עם זה?

פשוט שבוע הבא אני הולך לבחור רכב מהעבודה, ולאחר קריאת חוות דעת רבות פה בפורום החלטתי ללכת על פוקוס.

הכל נשמע טוב חוץ מחוזק המנוע שהרבה מתלוננים/ משמיצים. לכן חשוב לי לשמוע מבעלי ניסיון עד כמה זה מהותי.

פורסם

זה לא כזה משמעותי כמו שאתה חושב, סתם מנפחים את העובדה שהפוקס קצת יותר כבדה משאר המכוניות באותה קטגורייה, האם השנייה הזאת שמפרידה בינה לבין המאזדה בהאצה ל100 באמת חשובה לך? כי בנוחות ובמרחב פנים אין מה להשוות, הפוקוס לוקחת! נכון שהיא קצת כבדה אבל זה באמת לא משהו שצריך להיות חלק מהשיקול שלך בלקיחות האוטו.

תעשה סיבוב עליו ועל המתחרות ותבחר, זו הדרך הכי טובה!

בהצלחה.

• תוכן חדש...