Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת גולף MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בפאסאט יש שני ספרי רכב, אחד באנגלית ואחד בעברית, בספר בעברית כתוב שאפשר למלא אוקטן 91 אבל תהיה ירידה בהספק ומומלץ למלא רק 95. בעוד שבספר באנגלית כתוב שצריך למלא אך ורק 95.

יכול להיות שזה רק אני אבל אודי אומרים שאפשר למלא 95 בגלל שביעות רצונם של הלקוחות, הרכב זקוק לדלק 98, הוא תוכנן לעבוד עם אוקטן 98, אז תמלא 98.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אצלי בפאסאט יש שני ספרי רכב, אחד באנגלית ואחד בעברית, בספר בעברית כתוב שאפשר למלא אוקטן 91 אבל תהיה ירידה בהספק ומומלץ למלא רק 95. בעוד שבספר באנגלית כתוב שצריך למלא אך ורק 95.

יכול להיות שזה רק אני אבל אודי אומרים שאפשר למלא 95 בגלל שביעות רצונם של הלקוחות, הרכב זקוק לדלק 98, הוא תוכנן לעבוד עם אוקטן 98, אז תמלא 98.

אם אצלך כתוב רק 95 בספר שבאנגלית , זה לא אומר שלכולם יש את אותו הדבר.

היום ליתר דיוק הסתכלתי בספר אצלי שכתוב באנגלית כתוב שם גם כן אותו הדבר,כתוב שם על מנוע ה2.0FSI שאפשר להשתמש ב- super fuel 98 RON or not less than 95 RON

שאין לי מוסג מה זה הRON,נראה לי OCTANE משהו.

חוץ מזה ברגע שמתדלקים אתה תוכל לראות שיש מדבקה אורגנלית באנגלית על האוטו שכתוב בה refuel 98/95

בקיצור , לבחור ששאל,אני רואה שבלבלו אותך יותר מדי,מנוע 2.0FSI יכול להשמתש גם ב98 וגם 95.

• תוכן חדש...