Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת איביזה FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נמצא בתהליך מתקדם של רכישת סיאט איביזה FR, קצת לפני הקנייה ברצוני לדעת מספר פרטים על האוטו שאני קונה

בין היתר על השיפורים שהוספו לו. חשוב לציין שאני לא בקיא במיוחד ברכבים עם טורבו ואשמח לשאוב כמה שיותר ידע מכם.

הרכב הקודם שלי היה 206XS ככה שההבדלים בין שני הרכבים הם די משמעותיים ולכן אני פה.

אז ככה:

- ברכב הותקנה צנרת חדשה+ אינלט סיליקון, פורק+ פילטר פתוח. מה זה אומר ומה זה נותן לרכב?

- ברכב יש צ'יפ. שוב מה זה אומר ומה זה נותן לרכב?

-דברים שכדאי לי לדעת על הטורבו(איך לשמור עליו, איך לטפל כמו שצריך וכו')

הרצתי חיפוש בפורום על נושאים קודמים שבהם דיברו על הרכב ככה שקראתי מה שיש פה וזה פחות או יותר מה שנשאר

לי ללא תשובות אך כל מידע רלוונטי נוסף יתקבל בברכה.

תודה.בן

פורסם

השיפורים לפליטה וליניקה נועדו לשפר את זרימת האוויר לתוך ומחוץ למנוע ובכך לשפר ביצועים (יותר אוויר = יותר דלק = יותר כוח, בגדול). צ'יפ הוא בעצם תכנות מחדש של ניהול המנוע בכדי שיספק יותר כוח. יש לצפות לשיפור של 20-30 אחוזים בכוח המנוע בעקבות השיפורים הללו.

בנוגע לטורבו - דאג לחכות כדקה-שתיים לפני שאתה מאמץ את המנוע אחרי הנעה, ואותו הדבר לפני כיבוי (לא לאמץ את המנוע דקה-שתיים לפני שאתה מכבה את האוטו). זאת בכדי למנוע נזק לטורבו, שמסתובב מאוד מהר ואם מכבים את הרכב הוא לא מקבל שימון מספק ועשוי להתעוות ולההרס בסופו של דבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום לכולם.

אז ככה:

- ברכב הותקנה צנרת חדשה+ אינלט סיליקון, פורק+ פילטר פתוח. מה זה אומר ומה זה נותן לרכב?

- ברכב יש צ'יפ. שוב מה זה אומר ומה זה נותן לרכב?

-דברים שכדאי לי לדעת על הטורבו(איך לשמור עליו, איך לטפל כמו שצריך וכו')

תודה.בן

זה אומר שיש לך חמוצים וזה אומר שהרכב קפץ מ150 כוח סוס לאזור ה190

זה אומר שכדאי לך לבדוק פעמיים את האוטו שאין בעיות והטורבו תקין וגודש כמו שצריך

זה אומר שעכשיו כל פעם כשאתה חוזר הביתה אתה צריך לחכות לפחות דקה באוטו בסרק ולא לכבות ישר, אלא אם כן אתה 5 דקות בערך לפני תום הנסיעה מוריד את הלחץ מהמנוע לאזור ה2 סלד, ואז אתה מחכה רק חצי דקה בערך.. זמן איכות :-P עם הרכישה החדשה. וכמובן לא לגעת באוטו לפני שהמנוע מתחמם.

תתחדש וסע בזהירות

אברה קדברה

• תוכן חדש...