Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:יש לי פולו 16V 2001

1.מי שמבין קצת בחשמל ברכב ידע שהסיווט מהפנסי הערפל להאזנה שלהם עובר דרך ממסר..

יש לי בעיה הרכב שקניתי את הרכב לא בדקתי את הפנסי הערפל וכנראה שהפנסי הערפל שלי לא מגיעים מהחברה..

בתמונה ביד 2 הם פועלים התקשרתי למי שקניתי ממנו בחור באמת זהב שאמר לי שהוא הדליק אותם פעם פעמיים.. ולא שיחק עם זה יותר

אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה של הפנסי שהם לא נדלקים הלכתי לחשמלאי הוא אמר לי שאסור לגשר בין כי זה עלול להרוס את המפסק

ד"א

הוא אמר לי שאם אני יחליף את המפסק זה יפעל מה שיש לו פולקסווגן מכיר את המפסק הזה שבשביל להדליק פנסי ערפל קדמיים צריך לסובב פעמיים ימינה ולמשוך משיכה קלה

המפסק הזה בחברה 1500 שקל!

לחלפים עוד לא הגעתי מי שיודע על חלפים או שיש לו פתרון יותר חכם

שידבר איתי (:

בתודה לכל העוזרים

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

אני מציע לך לתקן בהקדם את פנסי הערפל שלך.

כשהם לא פועלים, המנוע שלך פועל רק עם שמונה שסתומים, ככה שאם אתה מחבר אותם, אתה משפר את ההספק כי אז זה מפעיל גם את שמונת השסתומים הנוספים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין פנסי הערפל לבין 8 השסתומים ששלא פועלים :roll:?

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

הקשר בין פנסי ערפל לבין שמונה שסתומים, הוא כמו הקשר בין פנסי ערפל לפורום שיפורים.

או כמו שאמר CUPRA, אין קשר.

כנראה שזה ההומר של אלעד.

מיקום השאלה, צריך להיות בפורום הטכני

פורסם

אפשר בבקשה תשובה מספקת ..

למנהלים אם יש אפשרות להעביר את הפוסט שלי לפורום טכני אני אשמח אני קצת חדש בפורום זה

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

אהלן .

קרא בבקשה את חוקי קארזפורום ואת חוקי פורום השיפורים .

אתה מוזמן לפתוח נושא חדש בפורום המתאים . קרי הפורום הטכני .

המשך גלישה מהנה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...