Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי בעתיד הרחוק, אם אני רוצה להוריד את האיטום שיש בבאג'ז,לטובת מכירה של הרכב.

איך אני עושה את זה?

יש ראיונות?

הצעות?

נסיון?

תודה.

פורסם

הבג'ז מאוד כבד עכשיו.ואני הולך להוסיף עוד כמה יריעות, אז כך שממש יהיה קשה לפתוח אותו. אז אני חייב להוריד את האיטום.:cry:

פורסם

שאלה נוספת,אם אני מדביק לפני האיטום נייר דבק(סלוטיפ)

ורק אחר כך אני עושה את האיטום זה יהיה בסדר נראה לכם?

כי כך בעתיד אני אוכל להוריד את האיטום ביותר קלות לא?

פורסם

אפשר בטח באמצעות פיזור אוויר חם עם פן והרבה עצבים וסבלנות לקלף לאט לאט, אבל בשביל מה? אתה לא חייב שום דבר. אצלי גם בלי שום איטום בתא מטען הדלת כבדה, אז מה? קורה לך שתא המטען רוצה להסגר לבד? ליפול? כי אז ייתכן שהטלסקופים [בולמים] של דלת תא המטען עייפים/חלשים. בדוק זאת.

עריכה: רועי! אתה לא רציני! כל הענין באיטום/בידוד זה להצמיד כמה שיותר את היריעות למשטח, ראית איך יוסי קורע את עצמו על זה. אם תשים את זה על מסקינטייפ מה עשית? המסקינטייפ ייפול ואיתו היריעות שעליו.

עזובת'ך משטויות, כשתרצה למכור את הרכב כבר תשבור את הראש על זה, ולדעתי פשוט תתעלם מזה. רק עכשיו עשית בניות לרכב באיזה כמה שקלים טובים, מה אתה חושב על הח' רכב עכשיו? או שהקופר/סינפוני/השד יודע מה, לא ייכנס לך שם מאחור? ;)

פורסם

רועי אם אתה עדיין חושב על זה אז יש לך אפשרות להדביק מדבקת ויניל שאפשר לקנות אצל כל מי שמכין שלטים לשים שכבה אחת

על הבידוד, להוסיף בידוד ואח"כ עוד שכבה של ויניל וזה יהיה חזק מאוד.

לגבי ההדבקה של הויניל אתה צריך שיעשה את זה מישהו שכבר עשה את זה צריך להיות מיומנים כדי שההדבקה תצא כמו שצריך.

אם אתה קופץ לצפון דבר איתי יש לי את הבלאגן בבית.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אי אפשר להסיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פשוט תחליף את דלת הבגאז' יהיה קל יותר

ואם תקנה את אוטו רכב פשוט תחליף בין הדלתות! :)

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אשכרה אני גם חושב שזה אולי בעיה עם הבוכונות של הבגאז'...יש מצב שזה הבעיה

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תוכן חדש...