Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 מה לקנות? 2.0 או 2.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף להורים שלי את הרכב (פורד מונדאו 02') ואני מתלבט לגבי מאזדה 6, התקציב הוא עד 60 אלף אך ניתן להעלות אותו טיפה

מכיוון שאת מבוקשי לא מצאתי בחיפוש אני רואה לנכון לשאול (כי ממש אין לי נסיון עם הרכב), האם לקנות?

ואם לקנות שווה לקחת את ה 2.3 ? עניין הגימור פחות מעניין. אותי יותר מעניין ה E.S.P שאני יודע שקיים בדגם הזה,

ה E.S.P קיים גם בגרסה החלשה יותר?

המודלים שנכנסים בתקציב לפי מה שראיתי ביד-2 הם 2003~2004 וכמה מהגרסאות של ה 2.3 (לא מעניין אותי ק"מ ומס' ידיים, את אחזקת האוטו אני עושה)

ובכלל איך האוטו בכללי (בשני הגרסאות)?

יש לו בעיות מיוחדות?

אשמח גם לדעת על צריכת הדלק של ה 2.3, את מנוע ה 2.0 (המצויין) אני מכיר היטב מהמונדאו.

תודה לעונים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אמנם למונדיאו ול6 ישנו אותו מנוע.

אך הם שניהן מתנהגות שונה חלק מזה נובע גם מהגיר המסרס שבמונדיאו.

המונדיאו מרגישה הרבה יותר כבדה,שקטה,נעימה,רוב הזמן המנוע עובד שקט ולא מטפס גבוה מדי אם לא לוחצים אותו.

המאזדה הרבה יותר רועשת,תזיזתית,המנוע אוהב לטפס למעלה.

תנהג גם על המאזדה טרם אתה מחליט סופית.

למה שלא תרכוש מונדיאו משנתון מתקדם יותר?

אחרי הכל הן מגיעות ברמת אבזור אחת גבוהה,מתנהגות מצוין,תמורה גבוהה למחירן.

פורסם

בתור בעלים של מזדה 6 2.3 2003 הצריכת דלק שלה היא בסביבות 550 ק"מ למיכל של 60 ליטר , בנסיעה משולבת הרוב בעיר.

בגרסה של ה2.3 יש לך ריפודי עור , סנרוף , קסנון מקורי , טיפטרוניק .

פורסם

מה לגבי אבזור מערכות הבטיחות שה 6 מגיעה איתם? מה ההבדל בין ה 2.3 ל 2.0?

ולגבי המונדאו, רכב מצויין לכל הדעות, אך הגיר באמת מרגיז לפעמים והיא די רועשת ומשרה תחושה של יותר פוקוס מאשר מונדאו... היא מרגישה זולה.

בדגמי 05' של המונדאו שינו משהו חוץ מהעיצוב הפנימי\חיצוני?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הבדיקה צריכה להתבצע בפועל - פשוט לגשת למגרש של חברת "ליסינג" גדולה - להתקשר לפני כן ולבדוק שיש את הרכבים .

הדגמים שונים , ורמות גימור והרגשה ברכב שונה .

היה לי את ה 6 דגם קודם למשך יותר מחודש , נהנתי ממנה מאוד - אבל היא ביצועיסטית וקצת קשוחה - מה יגידו ההורים :grin:

המונדאו יותר רכה ומאוד נעימה ( כטרמפיסט , מספר פעמים )

לגבי 2.0 או 2.3 - זה גם שיקול של עלויות - יש אפשרות - הולכים עליה - אבל גם היא קצת קשוחה .

לכו בכייף - תארגן קצת זמן איכות להשקיע בהורים ובדקו בפועל - נוחות ,ישיבה בכסאות ההרגשה ברכב וכו' .

בשוליים - ראיתי את השאלה אתמול , אבל לא היה לי מוטיבציה - כי שכחתה אותנו באוף :wink: - שפר את המצב .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=244207&page=6

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...