Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

החבר'ה ב-flux העלו סרטון הדגמה קצרצר המדגים מעט מהיכולות של CF3.

מי שקצת נכנס לפורום שלהם לקרוא יבין שהגרסה הבאה מביאה איתה מהפיכות לא קטנות:

* מנוע ניווט חדש מובנה ויכולת לשלב מספר מנועים נוספים בעתיד.

* תמיכה נרחבת יותר ב-Skins ו-Plugins שהסרטון רק מדגים מעט ממה שאפשר לעשות.

* שיפורים בתחום הטלפוניה, ניגון מדיה ועוד...

למה להרחיב במילים, תראו איך זה נראה:

http://www.youtube.com/watch?v=0DyIQqoJVsg&eurl=http://forums.fluxmedia.net/centrafuse-customer-comments/5337-centrafuse-3-youtube.html

עוד אציין כי בתערוכה האחרונה (CES) הוצגו רכבים של אינטל עם CF ושיתוף פעולה מעניין עם מיקרוסופט ויצרני רכב נוספים.

לדעתי החברה הזאת הולכת למקומות מאד מאד נחמדים ומעלה את הנוחות והפשטות של CARPC בעוד מדרגה...

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מנוע הניווט הוא לא שלה, הריי היא לוקחת מנועים מחברות פופולאריות כמו דסט, IGO, וכו'

פלאגינס וסקינים, עצוב שלזה קוראים חדשנות בימים בהם FF, WINAMP, RR ועוד תוכנות רבות מכילים עשרות אלפי פלאגינים וסקינים בשוק.

זה מזכיר לי, שעשו בטא טסטר לויסטה אז אחת הילדות במשפחה של הבטא טסטר אמרה שהדבר שהיא הכי אהבה זה את הטאבים באקספלורר, שלFF לפני 800 שנה כבר היה דבר כזה, כמובן גם לספארי במקינטוש

בקיצור ככל שהתוכנה נהיית יקרה יותר וכבדה יותר ככה האיכות יורדת, וככה מיחצנים שינויים מינוריים שבתוכנות אחרות הפכו לפני 500 שנה לחלק מהתוכנה

חבל

פורסם

עתיד ידידי לצערי אתה טועה ומטעה.

ב-CF יש פלאגינים וסקינים כבר כמה שנים, כתבתי והתכוונתי שהם שיפרו מאד משמעותית את המנוע ואפשרויות שיש למי שבונה סקינים ופלאגינים. אני מבטיח לך שקשה מאד לעשות (אני לא אומר בלתי אפשרי) לבנות סקין כזה ב-RR ובטח שהרבה יותר קשה לתוכנות "לדבר" עם RR ותוכנות אחרות. CF משקיעה זמן רב בבניית SDK וכלי פיתוח לאנשים שרוצים לפתח פלאגינים "חכמים" ל-CF.

אכן, מנוע הניווט לא שלהם, התכוונתי שהם עובדים על יכולת לשלב מנועי ניווט שונים בתוך CF. בניגוד לשילוב שאני ואתה עשינו של IGO, כל אחד בתוכנה שלו, כאן מדובר במנוע שמתשלב בתוך התוכנה ויודע למשל להוריד את הווליום של המוסיקה בצורה יפה לפני הודעה על פנייה', אפשרות להקפיץ את המסך לנייוט לפני הודעה על פניה במידה ואתה נמצא במקום אחר או אפילו להציג לך בקטן בפינה את הפניה הבאה כשאתה במסך מוזיקה. דברים כאלה כמעט בלתי אפשריים בתוכנות שיש לי ולך היום כי השילוב אצלנו של IGO הוא ברמת "חלון" בלבד.

נכון, ככל שהזמן עובר תוכנות נעשות מורכבות יותר, מי שלא מעוניין שיחזור ל-Dos 6.2, זה עובד הכי מהר ולא נתקע אף פעם.

ההבדל הוא לא אם "יש ניווט" ו-"יש סקין" השאלה איך ומה הוא יודע לעשות...

למרות שאני משתמש ב-CF כבר יותר משנתיים, אני מידיי שנה בוחן גם אפשרויות אחרות כמו RR והרבה תוכנות אחרות. זה שתוכנה אחת מתקדת עושה רק טוב לשוק ולתוכנות האחרות (ראה מקרה iphone שעשה כ"כ טוב למיקרוסופט, נוקיה, BB ואחרים מבחינת ממשק משתמש)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

גורל ועודד, זה לא יעזור.. כל אחד מכם ימשיך לאהוב את הפרונט אנד החביב עליו, בגלל ולמרות הכל..

לדעתי, למרות היכולות והאפשרויות הרבות הטמונות בכל אחד מהנ"ל, בCarPC זה צריך להיות כמה שיותר רזה, וכמה שיותר פשוט. העמסת תוספות רק כי זה נתמך ו/או רק כי המחשב מספיק חזק, מתנגשת במהות הCarPC.

בעיניי, בCarPC צריך להיות שילוב של מספר אפליקציות מצומצם, לעשות זאת ביעילות, בזריזות ובצורה שקופה לחלוטין על מנת לדמות זאת ככל האפשר לHU. מתקדם ומשוכלל, אך HU.

פורסם

נראה מסובך מידיי להפעלה תוך כדי נסיעה.

כל הכפתורים שהיו נגישים ישירות בתוכנה הקודמת נמצאים כאן תחת תת תפריט,

למשל כדי להיכנס לווליום צריך ללחוץ קודם על הרמקול ואז לבחור מה רוצים לעשות.

למרות שזה נראה יותר עתידני ויפה זה לא מה שמתאים במחשב לרכב.

• תוכן חדש...