Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפנסים קדמיים בפיאט 132

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מעלה את בעייתו של חבר בשם פוקסמן שהוא בעלים של פיאט 132 שנת 79.

בפנסים הראשיים התפתחה חלודה על הרפלקטורים ועקב כך הרכב לא עובר טסט. נרכשו מס' זוגות של פנסים חדשים מקוריים אשר מתאימים בדיוק במקומם. הבעיה היא שפנסים אלה מגיעים בלי בתי מנורה ואי אפשר למצוא/להתאים בתי מנורה חדשים או את הישנים שקיימים בפנסים הישנים.

מה אפשר לעשות? האם מישהו מכיר בעל מקצוע שיכול לפתוח את הפנסים המקוריים, לשפץ או להחליף את הרפלקטורים ולסגור חזרה? האם ישנו בעל מקצוע שיוכל להתאים בתי מנורה?

תודה מראש לכל העונים בשמו של פוקסמן.

הפיאט של פוקסמן.jpg

פורסם
שלום לכולם. אני מעלה את בעייתו של חבר בשם פוקסמן שהוא בעלים של פיאט 132 שנת 79.

בפנסים הראשיים התפתחה חלודה על הרפלקטורים ועקב כך הרכב לא עובר טסט. נרכשו מס' זוגות של פנסים חדשים מקוריים אשר מתאימים בדיוק במקומם. הבעיה היא שפנסים אלה מגיעים בלי בתי מנורה ואי אפשר למצוא/להתאים בתי מנורה חדשים או את הישנים שקיימים בפנסים הישנים.

מה אפשר לעשות? האם מישהו מכיר בעל מקצוע שיכול לפתוח את הפנסים המקוריים, לשפץ או להחליף את הרפלקטורים ולסגור חזרה? האם ישנו בעל מקצוע שיוכל להתאים בתי מנורה?

תודה מראש לכל העונים בשמו של פוקסמן.

שלום.

מה שהוא פו לא ברור.

או קניתם סליבים ולא ניתן להחליף מנורה או שאני ממליץ לצלם ואז נוכל לראות מה הבעיה ואולי לתת פיתרון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תעלה תמונה, זה יהיה הכי פשוט.

בעיקרון, הפנסים עשויים משני חלקים שמודבקים אחד לשני עם דבק. את הדבק ניתן להמיס בחום, לפרק את 2 החצאים, ולצבוע.

קח את הנ"ל בעירבון מוגבל, כי יכול להיות שסוג הפנסים שלך מודבקים אחרת.

בכל מקרה, תעלה תמונות, ואז כולנו נהיה הרבה יותר חכמים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כנראה שאלו לא פנסים של 132. ב 132 היו 2 פנסים חיצוניים, לאור נמוך (מעבר) עם מגן סנוור מפח בתוך הפנס ו2 פנסים חיצוניים לאור גבוה (דרך) ללא מגן כזה ובשנת 1979 הם היו עם נורת הלוגן H1.

בכל פנס היו 3 תפסי תפוח קטנים מפלסטיק שחיברו הפנס (בלחיצה) אל בית הפנסים שהיה מפח.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...