Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לה עוד כל מיני יתרונות על הפאביה, אבל בשורה התחתונה, היא קניה מאוד לא כדאית.

ואנשים, תפסיקו כבר לקחת אישית כל דבר רע שאומרים על הרכב שלכם.

לכל בן אדם יש את ההעדפות האישיות שלו, מה גם, שמה שאני רואה כיתרון, מישהו אחר יכול לראות כחיסרון.

בקשר לסיפור על הגיר הרובוטי ביאריס, אני לוקחת את זה כבדיחה, אבל האידיוט שקנה אותה בטוח ב100% שזה אוטו חזק וספורטיבי בגלל הקפיצות :roll:

הוא רואה את הקפיצות כיתרון, אני רואה את זה כפריצת דיסק לעתיד. :lol:

אם יש ל207 כל כך הרבה יתרונות על הפאביה אני לא מבין איך היא יכולה להיות "קניה מאד לא כדאית" זאת סתירה וזה ממש לא קשור ללקחת אישית אין לי 207 עדיין{g.t.i!} זה פורום וכל אחד מביע את דעתו.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יש ל207 כל כך הרבה יתרונות על הפאביה

איך הפכת את זה לכל כך הרבה יתרונות?

יש לה כמה יתרונות וגם לפאביה יש כמה יתרונות ולדעתי אפילו יותר יתרונות.

ובנוסף לזה, ה207 יוצאת סביב ה20 אלף ש"ח יותר מאשר הפאביה.

מספיק ברור?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני מצטט את מה שאת רשמת בהקשר של ה207 "יש לה עוד כל מיני יתרונות על הפאביה". חוץ מהיתרונות הקיימים.ההפרש במחיר הוא 10000ש"ח כשבפאביה יש 4 כריות אויר לעומת 6 ב 207.זכותך לבחור במה שאת רוצה אבל! אם את רושמת לפחות תרשמי דברים מדוייקים.

פורסם
אני מבין שבבעלותך מאזדה 3. אני כנראה בניגוד אליך, לא אוהב לעמוד ברמזור כשמלפניי, מצדדי ומאחוריי עוד 10 מכוניות כמו שלי.

אתה לא הבחור שנהג על פיאט אונו בערך מהתקופה שבגין היה בשלטון? :roll:

להזכירך אתה נוהג על פאביה לא על אנזו, יחודיות זה בערך הדבר האחרון שהייתי מדבר עליו בשרשור הזה.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
ממתי ניסן נוט היא סופרמיני?

סופרמיני+.

בבסיסה מדובר בשלדת קליאו בצורת מיקרוואן.

בחו"ל מחירה בין סופרמיני לקומפקטית.

פורסם
יתרונות נוספים של ה207 לעומת הפאביה הם 5 כוכבי בטיחות לעומת רק 4 בפאביה.ו3 שנות אחריות יצרן מלאות ועוד אחת אופציונלית בפיגו לעומת רק שנתיים אחריות בסקודה.

תשאל את קרובת משפחתי שהוציאה פיג'ו 307 חדשה, כמה כסף חסכה לה האחריות. אני הייתי מגדיל את האחריות בפיג'ו ל- 7 שנים לפחות, ושוב, מניסיון אישי. בכל מקרה, יש לציין את השירות הנהדר במוסך לובינסקי!

2 היתרונות היחידים של ה- 207 הם: מנוע חזק יותר (לא מורגש בנסיעה גם ככה) והכוכב החמישי במבחן הריסוק.

נוסף על זאת, נערך מבחן בין הפאביה ל- 207. הסיכום:

"בסיכום ההשוואה פיג'ו 207 יוצאת כשידה על התחתונה. היא מרגישה בוגרת וזוהרת יותר בחניה, אך כשמתחילים לנסוע היא אינה מספקת את הסחורה טוב כמו סקודה פאביה. אף שלרשותה עיצוב חיצוני ופנימי נהדר, ממדים חיצוניים גדולים יותר, מנוע מוצלח יותר ואחיזת כביש גבוהה יותר, היא אינה מצליחה לתרגם את כל אלו ליתרונות. הפער בין שתי המכוניות אינו גדול, אבל היתרון שייך לסקודה פאביה החדשה. פער המחיר לטובת המכונית הצ'כית רק מחדד את הבחירה."

לכניסה לכתבה לחצו

כ-א-ן.

אז קנית את הפאביה בגלל שהיא לא נפוצה?

אני לא מבין את הקטע, לי זה בכלל לא מפריע שיש עוד חצי מליון מכוניות כאלו בארץ, או שיש 20 מאזדה 3 שמקיפות אותי, אני מרוצה מאודדדדדדדדד מהרכב ולא משנה מה יגידו זה פשוט לא יזיז.

כמו שאם יגידו לך שהפאביה חרא ( לא שהיא כזאת, אני לא יודע כי לא נהגתי עליה ), אתה תתנגד, אני גם כן אעשה כך עם המאזדה (טוב נו, חוץ מהגיר המטומטם הזה אין בעיות אחרות ).

אנחנו לא דנים כאן האם המאזדה 3 טובה או לא טובה, אלא כמה יחידות יש ממנה על הכביש, הייתי גם יכול לתת את הדוגמא של היונדאי גטס.

אתה נהנה מהרכב שלך? ובצדק, זה רכב מצויין, אבל מאוס.

אתה לא הבחור שנהג על פיאט אונו בערך מהתקופה שבגין היה בשלטון? :roll:

להזכירך אתה נוהג על פאביה לא על אנזו, יחודיות זה בערך הדבר האחרון שהייתי מדבר עליו בשרשור הזה.

את הפיאט אונו החזקנו רק 7 שנים, את הפיאט 127 החזקנו 16 שנים, והפאביה תשבור שיא חדש כנראה.

יחודיות בטח שלא, אבל לפחות כשאני נעמד ברמזור אני לא רואה עוד רכב כמו שלי.

השבוע בשעה 18:00 נקלעתי לפקק בצומת יגור, וספרתי: 14 מכוניות מאזדה 3, מדגמי ה- 1.6 ליסינג ועד ה- 2.0 ספריט, עברו כמעט אחד אחרי השני. היה מפגש של מועדון מאזדה?

כשבפאביה יש 4 כריות אויר לעומת 6 ב 207.זכותך לבחור במה שאת רוצה אבל! אם את רושמת לפחות תרשמי דברים מדוייקים.

אני חושב שאתה פה לא מדייק: לפאביה יש 6 כריות אוויר.

פורסם
אתה נהנה מהרכב שלך? ובצדק, זה רכב מצויין, אבל מאוס.

זה כבר תלוי בעיניי המתבונן ^_^

בכל אופן, משהו שאני צריך לציין לגבי 207VS FABIA

לנו יש 207, ובגירסה הפשוטה ביתר בזמנו רכשנו אותה ב 113K, כשזה היה בזיון עם חלונות ידניים מאחורה.

רק אחרי כמה חודשים שמתי לב לזה בכלל, ואני פשוט לא מבין מאיפה הבושה לשים חלונות ידניים ברכב שנת 2008 שעולה 113 אלף שקל?

ולגבי המנוע, הוא מרגיש בסדר גמור, אבל הרכב עצמו עם הכבדות יתר שלו לא מקל על העניין. הגיר לטעמי לא היה משהו ( קופצני למדי ), אבל חוץ מאלה רכב חביב, הבעיה שלטעמי הוא ממש לא שווה 113K בעוד שאת הפאביה ספורט אפשר לקנות באיזור 105K עם כל התוספות ( או שאני טועה? )

השבוע בשעה 18:00 נקלעתי לפקק בצומת יגור, וספרתי: 14 מכוניות מאזדה 3, מדגמי ה- 1.6 ליסינג ועד ה- 2.0 ספריט, עברו כמעט אחד אחרי השני. היה מפגש של מועדון מאזדה?

:)

שמע, אנשים לא אוהבים לחינם את הרכב הזה.

אין ספק שהפאביה פחות נפוצה ממהאזדה, אבל אני לא רואה את זה בתור שיקול לרכישת רכב.

פורסם
סופרמיני+.

בבסיסה מדובר בשלדת קליאו בצורת מיקרוואן.

בחו"ל מחירה בין סופרמיני לקומפקטית.

כעת נמכרת הגירסא המאובזרת של הנוט ב 111 אלף. עדיפה בהרבה על הפאביה וה 207, וגדולה מהן רק ב 8 ס"מ. כדי !

פורסם
לנו יש 207, ובגירסה הפשוטה ביתר בזמנו רכשנו אותה ב 113K, כשזה היה בזיון עם חלונות ידניים מאחורה.

רק אחרי כמה חודשים שמתי לב לזה בכלל, ואני פשוט לא מבין מאיפה הבושה לשים חלונות ידניים ברכב שנת 2008 שעולה 113 אלף שקל?

ולגבי המנוע, הוא מרגיש בסדר גמור, אבל הרכב עצמו עם הכבדות יתר שלו לא מקל על העניין. הגיר לטעמי לא היה משהו ( קופצני למדי ), אבל חוץ מאלה רכב חביב, הבעיה שלטעמי הוא ממש לא שווה 113K בעוד שאת הפאביה ספורט אפשר לקנות באיזור 105K עם כל התוספות ( או שאני טועה? )

לובינסקי מייבאים גם 207 עם מנוע 1.4 עם תיבה רובוטית. איזה דגם יש לך? כמה זמן יש לך אותו והאם יש תקלות ברכב?

אם זה 1.6 אז מדובר על תיבת AL4- שעדיפה על הרובוטי.

בקשר לחלונות חשמל- פטנט של יבואני הרכב כדי להוזיל לעצמם עלויות עם מקס' רווחים- משותף גם לפיאט (גרנדה פונטו ופנדה).

בקשר למחיר- אתה לא טועה, אבל אין ר"ד מקורי (הם נותנים חינם רדיו של קנווד).

פורסם

לפאביה בדגם הבסיסי יש רק 4כריות אויר.מבחינת איכויות הדבר היחידי שהפאביה עולה על ה207 זה הגיר.מבחינת בטיחות,איכות,מרווח פנים,בידוד רעשים,עיצוב,אחיזת כביש ואחריות של 3שנים מלאות+אחת אופציונלית לעומת שנתיים בלבד בפאביה ותדירות טיפולים כל 30000ק"מ ולא15000ק"מ בפאביה .לדעתי כחבילה ה207 חבילה מוצלחת בהרבה מהפאביה מה שבעולם מתבטא בכמות מכירות גבוהה בהרבה של ה207 לעומת הפאביה.לגבי ה307 אז ברשותי 307 מאז 2002 ללא אף תקלה מאז אך ורק טיפולים סדירים. רכב לימון יש גם במרצדס וב..סקודה.

פורסם
לובינסקי מייבאים גם 207 עם מנוע 1.4 עם תיבה רובוטית. איזה דגם יש לך? כמה זמן יש לך אותו והאם יש תקלות ברכב?

אם זה 1.6 אז מדובר על תיבת AL4- שעדיפה על הרובוטי.

אכן מנוע 1.6, עם תיבת AL4.

יש לנו אותו פחות או יותר משהו כמו שנה. ניראה לי שמדובר בדגם ה Trendy ( עם 5 דלתות )

ובנוגע לבעיות, למרות שהרכב עשה ק"מ מכובד מאוד ( לא יודע בדיוק, אבל למשך 3-4 חודשים הוא "עשה" כל יום י-ם - נתניה ), ולא זכור לי שהוא נכנס למוסך בגלל תקלות ( חוץ מטיפולים סדירים )

בקשר לחלונות חשמל- פטנט של יבואני הרכב כדי להוזיל לעצמם עלויות עם מקס' רווחים- משותף גם לפיאט (גרנדה פונטו ופנדה).
הם פשוט צריכים להתבייש בעצמם.

זה כמו לספק רכב ב 300K עם טאסות, זה לא ממש ניתפס \:

בקשר למחיר- אתה לא טועה, אבל אין ר"ד מקורי (הם נותנים חינם רדיו של קנווד).
הביאו את זה כאן כייתרון ואני גם מקבל את זה.

הלך הרדיו המקורי?

אתה תצתרך להסתבך קצת במחיר לגבי רדיו חדש, הרכבה וכל מה שכרוך בזה ( וגם לא תמיד יש זמין במלאי ).

ואילו אם מדובר רק בפאנל זה פחות בעייתי, קונים פאנל חדש ומחליפים...

נכון שלרוב רדיו מובנה יכול להיות קצת יותר ברור, אבל אני לא רואה בזה כייתרון כזה גדול...

• תוכן חדש...