Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך להגזים....

מזדה 3 רכב סביר עם התנהגות כביש מעל הממוצע יחסית למשפחתית.

הבעיה שהוא רכב מאוס מכל הבחינות, גם אם תשים בו מנוע V12 עם 900 כ"ס זאת עדיין תישאר מזדה 3

כמו שיש לכולם.

אגב, ה207 החדשה פשוט ע-נ-ק-י-ת במימדים, פשוט ג'יפ.

הרכב שלי נראה מונמך לריצפה לידה.

הפאביה קניה מוצלחת, אבל הייתי בודק גם מתי תגיע הפולו החדשה ובמידה ומדברים על אוטומט - בודק גם את הסוזוקי סוויפט.

לא אמרתי ש3 זה משהו מיוחד אבל 2000 סמק לדעתי זה מיוחד היא נראת לגמרי אחרת מ1600 ואנשים רואים את זה לפחות אלה שמבינים. ג'אנט 17 וסאן רוף ועוד כמה דברים קטנים כמו מגיני רוח השחרת חלונות וניקלים עושים את שלהם.... ועל תגידו שלא.

כן מאזדה 3 זאת לא מכונית ספורט... אבל עשיתי איתה 0-100 ב8.8-9 שניות ולדעתי למשפחתית זה הכי טוב שאפשר למצוא. (בין חסרי טורבו) יש לה אחיזה טוב ועוד כמה דברים טובים שאפשר לפרט. אבל כמו בכל אוטו יש גם חסרונות וזה מקום...היתה לי 206 כאוטו קודם ו3 בפנים לא יותר גדולה ממנה. וגם הנסעיה לא הכי נוחה התלים וצמיג חתך נמוך עושים לך הרגשה של כאילו אתה נוסע על שטח ומרגיש כל בליטה כלפעמים פשוט לא בה לך להרגיש אותם

פורסם

נסיתי לתת לו קצת גיוון.

אתה המלצת על הסוויפט נטולת הESP.

לכל רכב יש חיסרון.

בגלל העובדה שזה הכסף שלו, כדאי שהוא יעשה נסיעת מבחן על כל המכוניות שנכנסות לו בתקציב ויבחר במה שמתאים לו.

אני מכירה מישהו שקנה את היאריס (דמויית השרקן) כי הוא חושב שהיא יותר ספורטיבית, הקפיצות כנראה נובעות מעודף כוח ובכלל לא מהגיר. :tongue:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
לא אמרתי ש3 זה משהו מיוחד אבל 2000 סמק לדעתי זה מיוחד היא נראת לגמרי אחרת מ1600 ואנשים רואים את זה לפחות אלה שמבינים. ג'אנט 17 וסאן רוף ועוד כמה דברים קטנים כמו מגיני רוח השחרת חלונות וניקלים עושים את שלהם.... ועל תגידו שלא.

כן מאזדה 3 זאת לא מכונית ספורט... אבל עשיתי איתה 0-100 ב8.8-9 שניות ולדעתי למשפחתית זה הכי טוב שאפשר למצוא. (בין חסרי טורבו) יש לה אחיזה טוב ועוד כמה דברים טובים שאפשר לפרט. אבל כמו בכל אוטו יש גם חסרונות וזה מקום...היתה לי 206 כאוטו קודם ו3 בפנים לא יותר גדולה ממנה. וגם הנסעיה לא הכי נוחה התלים וצמיג חתך נמוך עושים לך הרגשה של כאילו אתה נוסע על שטח ומרגיש כל בליטה כלפעמים פשוט לא בה לך להרגיש אותם

מה הקשר עכשיו למאזדה 3? אני נתתי דוגמא לרכב שיש ממנו הרבה יחידות על הכביש, במקרה יש לך אותו.

חוץ מזה גם לא הבנתי איך אתה משווה מאזדה 3 לפיג'ו 206? ברור שבמאזדה יש הרבה יותר מקום, הריי זה רכב משפחתי לעומת רכב סופר מיני (קטן).

לגבי נוחות הנסיעה- תופעה שמזכירה יותר בולמי זעזועים חלשים שזקוקים להחלפה. גם לי יש צמיגים בחתך נמוך, אומנם אני מודע לחסרונות שלו אבל זה רחוק מלהרגיש נסיעה "על שטח" ולהרגיש "כל בליטה" כמו שכתבת.

ואם בדקת האצה 0-100, אני מניח שגם בדקת מהירות סופית. ובכן, לא לזה היצרן התכוון ששידך בין מנוע ה- 2 ליטר לבין הרכב הזה, אלא שיהיה לו עוד קצת כוח לעומת מנוע ה- 1.6 הרגיל. בקיצור- שום דבר מיוחד ברכב הזה עם מנוע 2.0 ובטח שלא רכב ספורט.

לעינינו: אני הייתי כאמור באותה סיטואציה לפני 3 חודשים.

את ה- 207 פסלתי בגלל חוסר באבזור, מחיר יקר, גיר בעייתי, אמינות שנוייה במחלוקת של הקוצרן כולו בעיקר מניסיון אישי עם 307.

את הגרנדה פונטו של פיאט פסלתי בגלל יחס לא ראוי בסוכנות, גיר רובוטי, חוסר באבזור, מנוע חלש (8 שסת').

את הסוויפט פסלתי בגלל דיווחים על בעיות קשות בצבע ובבלמים, עיצוב מכוער לטעמי, חוסר במערכת בקרת יציבות ותא מטען קטן מידי.

את המאזדה 2 פסלתי בגלל עיצוב "צעיר" מידי- מתאים לצעירים, לא בשבילי. בסה"כ הרכב מצויין.

את הקליאו של רנו פסלתי בגלל ניסיון לא טוב בכלל (ניסיון אישי) עם דורות קודמים של הרכב מבחינת אמינות.

את הגטס של יונדאי, הסיריון של דייהטסו והאוואו של דייהולט פסלתי בגלל שלדעתי זה לא רכב, אלא צעצוע על גלגלים.

מה נשאר בשבילי? ללכת ולהזמין את הפאביה שלא מצאתי עליה שום דבר מיוחד (ועד עכשיו אני לא מוצא).

אלו הדעות שלי בלבד, ברור שיהיו כאלה שלא יסכימו. שורה תחתונה שכל אחד ירכוש מה שנראה לו.

פורסם

גיא (לא טעיתי בשם?), מה אתה מנסה להוכיח לו? אתה לא רואה עם מי אתה מדבר?

ספיריט צודק. מגיני רוח, השחרת חלונות וניקלים - עושים את שלהם.

:roll:

פורסם
נסיתי לתת לו קצת גיוון.

אתה המלצת על הסוויפט נטולת הESP.

לכל רכב יש חיסרון.

בגלל העובדה שזה הכסף שלו, כדאי שהוא יעשה נסיעת מבחן על כל המכוניות שנכנסות לו בתקציב ויבחר במה שמתאים לו.

אני מכירה מישהו שקנה את היאריס (דמויית השרקן) כי הוא חושב שהיא יותר ספורטיבית, הקפיצות כנראה נובעות מעודף כוח ובכלל לא מהגיר. :tongue:

הקפיצות נובעות מעודף כוח ובכלל לא מהגיר??!!!יאריס 1.3 רובוטית??!!עודף כוח??נשמע כמו מנטרה מגוחכת של סוכן טויוטה.

פורסם

פינוק זה דבר יחסי - לא חושב שתמצא פינוק אמיתי באף אחת מהסופר מיני הנמכרות בארץ - האיבזור איתן הן מגיעות הוא סביר (ביחס למה שמוצע באירופה. למרות שבשקודה ניתן להזמין רכב עם תוספות מקוריות [מהמפעל, לא בהרכבה מקומית]) והן לא מרגישות הכי נוחות ונעימות בכבישי ארצנו ה"משובחים".

הפיז'ו 207 איכותית למדי, מרגישה מכובדת להפליא והיא מרווחת למדי.

מצד שני, היא נוקשה ולא נוחה במיוחד (היכן ימי ה-206 והנוחות נסיעה המעולה שלה? :-(), האיבזור בגדר הבסדר, תיבת ההילוכים (AL4) זוועתית ומחיר הרכישה גבוה יחסית.

הפביה איכותית, יש לה תיבת הילוכים טובה להפליא (בעלת 6 הילוכים, לא 4 הילוכים), היא זריזה יחסית, מאובזרת יחסית, מרווחת להפליא, תא מטען גדול ביחס למתחרות ויש לה מושבים מצויינים (בגרסת SPORT).

מצד שני, היא נוקשה יחסית (בגרסת SPORT, הנועלת צמיגי 205/45 על חישוקי 16'), המנוע מעט קולני (אני אישית מאוד אוהב את העניין - יש לו צליל אופטימי משהו :-P) ויש מי שאינו מתחבר לעיצוב, סמל ולתיבת ההילוכים (המעט עצבנית במצב S).

מניסיוני (ה"דל"), עם הזמן - נוחות הנסיעה משתפרת קלות.

במקרה של הידניות - הרכבים במשלוחים המאוחרים יותר - נוחים יותר מאשר הרכבים במשלוח הראשון.

אחרי 10K ק"מ וקרוב לשנה - אין תלונות. הפביה עונה על הציפיות והדרישות (לעומת האיביזה המאכזבת :-().

ממתינים לגרסת TSI או לגרסת TDI CR, האמורות להגיע לייצור בשלב מאוחר יותר השנה (חשיפה רשמית - בתערוכת פרנקפורט 09 [ ספט'], כנראה).

אין מנוס מנסיעות מבחן - תנהג, תחקור, תשווה ותראה מי עונה לדרישות שלך בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה! :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מבחינת תמורה לכסף הפאביה עדיפה על ה-207 (ולא רק עליה). אם מדובר על נוחות, המושבים בפאביה (ב"ספורט" לפחות) טובים מאוד.

פורסם
גיא (לא טעיתי בשם?), מה אתה מנסה להוכיח לו? אתה לא רואה עם מי אתה מדבר?

לא טעית בשם. חשבתי שכדאי להסביר לו, אבל כבר הבנתי שמדובר בדו- שיח של חירשים.

הקפיצות נובעות מעודף כוח ובכלל לא מהגיר??!!!יאריס 1.3 רובוטית??!!עודף כוח??נשמע כמו מנטרה מגוחכת של סוכן טויוטה.

קודם כל אני חושב שאתה צריך לנקות את המקשים במקלדת שלך, הם נתקעים לך קצת.

לגבי היאריס אני חושב שזה נכתב בצחוק. שבוע שעבר ראיתי בפורום ynet בחורה שפרסמה שרשור, ובו היא כותבת שרכשה יאריס 2007 משומשת מבלי לנהוג עליה, ורק לאחר העברת הבעלות והתשלום, בדרך נהיגה הביתה היא הבינה מה המשמעות של גיר רובוטי, וכעת לא יודעת איך להיפטר מהרכב.

בקיצור לאחר נסיעות המבחן של פותח השרשור נהיה יותר חכמים.

לילה טוב.

פורסם

יתרונות נוספים של ה207 לעומת הפאביה הם 5 כוכבי בטיחות לעומת רק 4 בפאביה.ו3 שנות אחריות יצרן מלאות ועוד אחת אופציונלית בפיגו לעומת רק שנתיים אחריות בסקודה.

פורסם
אני מבין שבבעלותך מאזדה 3. אני כנראה בניגוד אליך, לא אוהב לעמוד ברמזור כשמלפניי, מצדדי ומאחוריי עוד 10 מכוניות כמו שלי.

אז קנית את הפאביה בגלל שהיא לא נפוצה?

אני לא מבין את הקטע, לי זה בכלל לא מפריע שיש עוד חצי מליון מכוניות כאלו בארץ, או שיש 20 מאזדה 3 שמקיפות אותי, אני מרוצה מאודדדדדדדדד מהרכב ולא משנה מה יגידו זה פשוט לא יזיז.

כמו שאם יגידו לך שהפאביה חרא ( לא שהיא כזאת, אני לא יודע כי לא נהגתי עליה ), אתה תתנגד, אני גם כן אעשה כך עם המאזדה (טוב נו, חוץ מהגיר המטומטם הזה אין בעיות אחרות ).

פורסם
יתרונות נוספים של ה207 לעומת הפאביה הם 5 כוכבי בטיחות לעומת רק 4 בפאביה.ו3 שנות אחריות יצרן מלאות ועוד אחת אופציונלית בפיגו לעומת רק שנתיים אחריות בסקודה.

יש לה עוד כל מיני יתרונות על הפאביה, אבל בשורה התחתונה, היא קניה מאוד לא כדאית.

ואנשים, תפסיקו כבר לקחת אישית כל דבר רע שאומרים על הרכב שלכם.

לכל בן אדם יש את ההעדפות האישיות שלו, מה גם, שמה שאני רואה כיתרון, מישהו אחר יכול לראות כחיסרון.

בקשר לסיפור על הגיר הרובוטי ביאריס, אני לוקחת את זה כבדיחה, אבל האידיוט שקנה אותה בטוח ב100% שזה אוטו חזק וספורטיבי בגלל הקפיצות :roll:

הוא רואה את הקפיצות כיתרון, אני רואה את זה כפריצת דיסק לעתיד. :lol:

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...