Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעצמי הבאתי את הנושא לייתרון.

עיניין הרדיו המקורי הוא ייתרון וגם חיסרון, תלוי איך מסתכלים על זה.

pizo- אתה צריך להיות קצת יותר ברור שאתה כותב דברים כאלו, אחרת אתה יכול להטעות אנשים סתם.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לחלונות חשמל - זה קורה בהמון מכוניות בארץ. היבואנים וחברות הליסינג פשוט מנסים לחסוך ומתקינים ספאלים במקום ח"ח מקוריים מאחורה. ראיתי את זה בטויוטה קורולה חדשה ובניסאן מייקרה גם כן חדשה. גם רוב המכוניות החדשות דוגמת מזדה 6 ועוד המון מכוניות מגיעות עם טאסות. כנראה שזה לא מעניין את הרוכשים הפוטנציאליים יותר מידי.

בקשר לר"ד מקורי - אני דווקא רואה מקורי כחיסרון כמו שאמרו פה מקודם.

פורסם
אני בעצמי הבאתי את הנושא לייתרון.

עיניין הרדיו המקורי הוא ייתרון וגם חיסרון, תלוי איך מסתכלים על זה.

pizo- אתה צריך להיות קצת יותר ברור שאתה כותב דברים כאלו, אחרת אתה יכול להטעות אנשים סתם.

יותר ברור ממה שאני כותב ומפרט לא יכול להיות.

פורסם

מה ברור במשפט שכתבת? ואני מצטט:

"כשבפאביה יש 4 כריות אויר לעומת 6 ב 207."

אני יודע מצויין מה יש לי ברכב- יש לו 6 כריות אוויר.

4 יש רק בדגם הפשוט. מישהו שקורא את זה מה יכול להבין? שבכל הדגמים יש 4 כריות בלבד.

פעם הבאה תציין שרק בדגם הפשוט יש 4 כריות, כי אם לא זה סתם מטעה אנשים, זה הכל.

פורסם

pizo, לא הייתי משלם כל כך הרבה על ה207, רק בשביל לקבל עוד 2 כריות אוויר לעומת הפאביה (למרות שרק בגרסא הפשוטה יש 4, בכל השאר 6). אתה תשלם כל כך הרבה על סופר מיני יותר יקרה מרכבים קומפקטיים יודעים בקט' כמו קיה סיד \ I30, סובארו B3 ופורד פוקוס, שמשום מה נוקשה כמו אבן, ממש לא אהבתי לסוע ברכב הזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...