Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני גם חדש כאן בפורום וגם חדש ברשיון על אוטו.

השבוע נודע לי שעברתי טסט ראשון.[מזל טוב(?)]

עקב לחץ של ההורים לנטוש את רשיון A2 שברשותי והקטנוע, החלטתי להוציא רשיון B.

רציתי להתעמק ולהתעניין יותר על האוטו סיאט ליאון tsi stylance 1.8 שבמידה ואני קונה אני מוציא מהסוכנות - דגמי '09.

איך הוא מבחינת אוטו ראשון? האם אפשר להשתלט עליו או שבן אדם נטול ניסיון יהיה קשה לשלוט על הכוח שלו? אשמח לתגובות בעניין הזה.

עוד רציתי לדעת הוא עניין האמינות - אמנם אני בן 18 אבל אני עובד משעה 7 בבוקר עד 2 בצהריים מה שלא נותן לי את האפשרות להתעסק עם אוטו בעייתי מבחינת אמינות. עם כמה שהאוטו ייתן לי 'פאן' וסיפוק מהנסיעה אני לא מתכוון לארח לו חברה במוסך - זה לא בא בחשבון. האם ידוע על בעיות נפוצות ברכב?

תודה מראש,

מתן.

פורסם

מזל טוב על רישיונך הטרי.

הרכב ישמש רק אותך?

למה רכב גדול כ''כ ?

מוביל דברים?

כבר עדיף לך לרכוש איביזה 1400 סמ''ק ,תהיה חסכונית יותר,זריזה,אחזקה זולה יותר,רכב שמרגיש צעיר יותר.

ומדוע אתה מעוניין ברכב חדש מהחברה?

למה שלא תקנה רכב בן שנה-שנתיים ותפסיד פחות כסף על נפילת הערך?

אם תוכל לתת יותר מידע על דרישותך וצרכייך נוכל לעזור יותר.

פורסם

שמע אני אגיד לך ככה, אני לא מכיר אותך לכן לא אוכל לענות על השאלה שלך.

אני מגיל 17 נוסע על רכבי ספורט ורכבים בעלי טורבו...

אבל עדיין בשביל התחלה ממליץ לך ללכת על רכב אחר

לא חסר רכבים יפים זריזים וצעירים.

לי היתה פולו 1.4 חדשה מהחברה כשרק הוצאתי רישיון

לאחר מכן עברתי לאיביזה 1.6 גם כן חדשה מהחברה בגיל 17 וחצי בערך

בגיל 18 וחצי אחרי שנה וחצי על הכביש רכשתי איביזה טורבו FR 2007

ועכשיו בגיל 19 וחצי רכשתי אימפרזה STI שקיצונית הרבה יותר מהרבה רכבים שתכיר.

לך על האיביזה הצורה החדשה שעוד מעט תגיע לסוכנויות, 1.6 ידנית ג'אנטים קסנון סאנרוף וכל התוספות שתאהב.

לאחר תקופה שתרגיש שאתה בעל ניסיון תעבור לרכב חזק יותר

יש הרבה שמתחילים עם רכב טורבו או רכבי ספורטיבי כרכב ראשון, לעיתים אין בעיה, אבל אני אישית מכיר 2 אנשים שהוציאו בשנת 2005 איביזה FR מהחברה ותוך חצי שנה שתיהן היו מושבתות.

פורסם
מזל טוב על רישיונך הטרי.

הרכב ישמש רק אותך?

למה רכב גדול כ''כ ?

מוביל דברים?

כבר עדיף לך לרכוש איביזה 1400 סמ''ק ,תהיה חסכונית יותר,זריזה,אחזקה זולה יותר,רכב שמרגיש צעיר יותר.

ומדוע אתה מעוניין ברכב חדש מהחברה?

למה שלא תקנה רכב בן שנה-שנתיים ותפסיד פחות כסף על נפילת הערך?

אם תוכל לתת יותר מידע על דרישותך וצרכייך נוכל לעזור יותר.

הרכב ישמש אותי בלבד.

פעם בכמה זמן אני נוסע לטבע ומובילים לשם ציוד לעל האש, גיטרות+אני הולך לנסוע קילומטראז' מטורף ונסיעות ארוכות(לכן אני מעוניין במנוע בנפח גדול)+ אני מעוניין ברכב אחד שישמש אותי לכמה וכמה שנים טובות, אני לא מעוניין ברכב ל11 חודשים וכל פעם להתקדם בסקאלת הניסיון. מכיוון שאני מעוניין להיות בקשר לטווח ארוך אני הייתי מעדיף להוציא רכב מהסוכנות, שכן אם הייתי מעוניין לתקופת זמן קצרה ומוגדרת בזמן הייתי הולך על משומשת.

הצרכים שלי העיקריים הם לעבודה(גר בקריות ועובד בחיפה), ונסיעה לחברה שלי שמתגוררת גם כן בחיפה.65 עד 80 ק"מ בכל יום. בסופי שבוע זה מוגדל ל350 ק"מ לשבת אחת.

לך על האיביזה הצורה החדשה שעוד מעט תגיע לסוכנויות, 1.6 ידנית ג'אנטים קסנון סאנרוף וכל התוספות שתאהב.

לאחר תקופה שתרגיש שאתה בעל ניסיון תעבור לרכב חזק יותר

יש הרבה שמתחילים עם רכב טורבו או רכבי ספורטיבי כרכב ראשון, לעיתים אין בעיה, אבל אני אישית מכיר 2 אנשים שהוציאו בשנת 2005 איביזה FR מהחברה ותוך חצי שנה שתיהן היו מושבטות.

האמת, כבר מעצבן אותי כל הזמן איביזה. באזור הקריות וחיפה איביזה זה כמו מאזדה 3 בפופולריות שלו. לעומת-זאת הליאון הוא שור שונה בתוך העדר הכל כך דומה.

אני לא כל כך מתחבר לכל מיני שיפורים ותוספות של גגות ואורות וכאלה אני רוצה אוטו בעל מנוע גרמני(כדוגמת סיאט שבידי פולקסוואגן), שייראה טוב ושיידע לתת פאן. לכן אני בחרתי בסיאט ליאון.

האופציה השנייה שעלתה לי בראש הוא האופל אסטרה במידה ובסופו של דבר הליאון לא יתאים לי(בעיות אמינות).

פורסם

לא מכיר את הלאון

אבל אני חושב שחבל על הכסף שלך להוציא לאון חדשה מהחברה

במקומך הייתי הולך על גולף שנת 2004 מנוע 2 ליטר או 1.8 בכל מקרה זה אוטו אמין במיוחד אני אומר לך את זה מניסיון (אחד החברים שלי כבר שנה וחצי טוחן את האוטו ממש, מה שאתה לא רוצה צלחות, חרקע, BurnOut מחליק איתו איפה שיש כביש רטוב, מניע אותו במקום ולא מפסיק ללחוץ על הגז במשך חצי שניה בערך) והאוטו פשוט לא רואה מוסך למרות שיושב עליו 170 אלף קילומטר, אני לא אומר שגם אתה תשחוט את האוטו, אבל בשביל אוטו ראשון אני ממליץ עליו ממש הוא סופג הכל מניסיון!

פורסם

לא מבינה למה כולם נכנסים לך לכיס, מה גם שהדגם הספציפי שאתה מעוניין בו הוא לא יקר כ"כ.

לא בטוחה שאפשר למצא רכב חדש שנותן חבילה כזו בפחות כסף.

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב - נסיעה שהתחילה במרכז, המשיכה לצפון והסתיימה בבר בהר - ולדעתי זו אחלה בחירה!

מבחינת אמינות, באופן כללי רכבי VAG נחשבים לאמינים, אבל אין לי מספיק מידע על הדגם הזה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

הלאון לא רכב סלחן במיוחד ואני לא ממליץ עליו כרכב ראשון - במיוחד לא חדש מהחברה.

מה שאני כן ממליץ זה קורס לנהיגה מתקדמת.

פורסם

תיפתח תראש שלך ותקשיב אל תהיה ראש בקיר ואל תהיה ילד נעול אנשים פה מנסים לעזור לך כדי שלא "תיפול"

בכל זאת עברת טסט השבוע מלווה עניינים אף אחד לא נולד שומאכר .

פורסם
תיפתח תראש שלך ותקשיב אל תהיה ראש בקיר ואל תהיה ילד נעול אנשים פה מנסים לעזור לך כדי שלא "תיפול"

בכל זאת עברת טסט השבוע מלווה עניינים אף אחד לא נולד שומאכר .

אני לא אמרתי שאני קונה אותו מחר או שבוע הבא.

בינתיים אני נוסע בטוארג של אבא שלי והוא משמש אותי כמלווה.

כאשר יסתיים המלווה אז אני אקנה.

לא אמרתי שלא רוצים לעזור לי פה, פשוט במידה ואני קונה אוטו אני מעוניין מהסוכנות במטרה שישמש אותי לכמה שנים טובות. לכן אני מתייעץ כאן, כי אם זה לא יהיה הליאון, אני מעוניין לדעת אילו עוד אלטרנטיבות מחכות לי בשוק החדשים.

פורסם
אני לא אמרתי שאני קונה אותו מחר או שבוע הבא.

בינתיים אני נוסע בטוארג של אבא שלי והוא משמש אותי כמלווה.

כאשר יסתיים המלווה אז אני אקנה.

לא אמרתי שלא רוצים לעזור לי פה, פשוט במידה ואני קונה אוטו אני מעוניין מהסוכנות במטרה שישמש אותי לכמה שנים טובות. לכן אני מתייעץ כאן, כי אם זה לא יהיה הליאון, אני מעוניין לדעת אילו עוד אלטרנטיבות מחכות לי בשוק החדשים.

עזוב מה שכולם אומרים תעשה מה שאתה רואה לנכון כי בסוף מי שנוסע על הרכב זה אתה ולא המגיבים פה אצלי הרכב הראשון היה בכלל פולקסווגן טוארג ומשם המשכתי לכיוונים אחרים בזכות המשפחה.

לגבי הלאון אני ממליץ עליה בחום רב האוטו מספק חווית נהיגה מרשימה עם מנוע חזק ומהיר אבזור מפה ועד להודעה החדשה גאנטים, חלון שמש וכ'ו.

האוטו מרווח ניראה טוב ובסה"כ הוא רכב מאוד טוב המנוע שלו משתמש ביחידת הכוח החדשה של פולקסווגן הנקראת TSI בנפח 1.8 עם 160 כ"ס אשר איתו מצטרפים גם מגדש טורבו וגם מגדש על הנקרא סופר צא'רא'גר בשורה התחתונה הלאון הוא התמורה הטובה למחיר שלו אשר היא עולה 140,000 ש"ח ואין לו שום מתחרים בסגמנט שבו הוא נמצא בהצלחה.

יניב

פורסם

יחסית לגיל כזה צעיר יש לך וואחד רזומה. מעניין אותי לדעת מאיפה בא כל הכסף.

לשאלה של פותח הדיון- תראה, לקנות רכב לפני צבא זאת טעות איומה [במקרה ואתה מתגייס.]

אתה חוזר מהצבא ואתה מגלה שהרכב שלך איבד חלק נכבד מהמחירון שלו.

תקנה לעצמך אונו או ג'אסטי, ככה גם תרכוש ניסיון [סוג של], וגם לא תצא מופסד במיוחד.

זה לפחות מה שאני עושה עכשיו.

פורסם
עזוב מה שכולם אומרים תעשה מה שאתה רואה לנכון כי בסוף מי שנוסע על הרכב זה אתה ולא המגיבים פה אצלי הרכב הראשון היה בכלל פולקסווגן טוארג ומשם המשכתי לכיוונים אחרים בזכות המשפחה.

לגבי הלאון אני ממליץ עליה בחום רב האוטו מספק חווית נהיגה מרשימה עם מנוע חזק ומהיר אבזור מפה ועד להודעה החדשה גאנטים, חלון שמש וכ'ו.

האוטו מרווח ניראה טוב ובסה"כ הוא רכב מאוד טוב המנוע שלו משתמש ביחידת הכוח החדשה של פולקסווגן הנקראת TSI בנפח 1.8 עם 160 כ"ס אשר איתו מצטרפים גם מגדש טורבו וגם מגדש על הנקרא סופר צא'רא'גר בשורה התחתונה הלאון הוא התמורה הטובה למחיר שלו אשר היא עולה 140,000 ש"ח ואין לו שום מתחרים בסגמנט שבו הוא נמצא בהצלחה.

יניב

:mm_yeah: סוף סוף תגובה לעניין.

ומסכימה עם אלעד, זו חוצפה להכנס לאנשים לכיס כשהם כלל לא מתייעצים לגבי עלויות.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

דעתי כדעת יניב, הלאון החדשה נמכרת במחיר אטרקטיבי מאוד, היא סלחנית יחסית ויציבה.

היא איננה קיצונית ויש לה אבזור בטיחות מלא.

אני אישית מאוד אוהב את הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בלי לבאס אותך יותר מדי טעות גדולה של אבא שלךש נותן לך לנסוע בטוארג חדשה לילד שרק עבר טסט.אני בן 18 עברתי טסט בדיוק לפני שנה איך שנגמר לי המלווה אמא שלי קיבלה יונדאי טוסון ואני הייתי נהג טוב אבל מה לעשות קראתי את האוטו עשיתי עלייו 3 מכות...אומנם קצת האוטו ניזוק אבל השתפשתי מצויין על הכביש.אבל עדיין זו הייתה טעות לנסוע על האוטו הזה בתור נהג חדש שרק קיבל רישיון וזה ממש לא משנה עד כמה אתה מוכשר.בקשר לסיאט לאון,אני אישית קניתי את הליאון 1.6 קיבלתי אותה לא מזמן אוטו מדהים נוסע מצויין איכותי בטיחותי חסכוני אוטו מדהים חישוקי סגסוגת מה שאתה לא רוצה,לפי דעתי אוטו ראשון לקחת מנוע 1.8 TSI ועוד טורבו זה טעות.ואני שנה על הכביש.נסעתי על ה1.8 TSI של הליאון והוא בהחלט מטוס לא קטן אבל עדיין מומלץ לך לנסוע שנה שנתיים לפני שאתה לוקח מפלצת כזו.קח את הליאון 1.6 גם לא יותר מדי כוח מצד שני נוסע נהדר ותוכל להשתפשף טוב.אגב ההבדל מבחינת גודל פיזית של האוטו בין האיביזה לליאון הוא לא כזה גדול..הליאון אוטו משפחתי ספורטיבי והוא מאוד בטוח ומומלץ לנהגים חדשים,כמובן אם אתה יודע לנהוג על ידני.

תן שנה שנתיים השתפשפות על מנוע יותר חלש ואז תעבור לטורבו.בהצלחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...