Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בשלבי רכישה אחרונים של המערכת שהקומפוננט יהיו של MB-Q הסידרה הכי גבוהה שלהם (Q)עבודת יד

נאמר לי שתינתן אחריות אליהם(קומפוננט) רק אם אתקין שם

שאלתי היא :האם להתקין רק אותם שם או את כל המערכת(2 קומפוננטים 2 מגברים קבל וסאב) כי שמעתי שהם יחסית יקרים

תודה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאני הייתי עושה במקומך זה:

א. מתקין אצלהם את הרמקולים בלבד.

ב.הם באמת יחסית יקרים ולמה אני מתכוון יחסית, כי יש עוד אנשים בענף הזה שלוקחים קצת יותר מכל מתקין ממוצע.

המלצה שלי יוסי אלפיין הוא הבן אדם היחידי שנוגע לי ברכב.

כמו שאתה רואה גם לי יש מערכת ברמה אחרת ואני לא נותן לכל אחד לגעת לי ברכב.

את כל המערכת שלי יוסי אלפיין התקין לי מא' ועד ת'.

אחריות התקנה שלא כל אחד נותן.

קיצור במחיר של רדיו מילאנו, אתה יכול למצוא מתקינים הרבה יותר ברמה.

אבל תתקין את הקומפוננט כי זה קומפוננט ברמה חבל שלא יהיה לך אחריות.

הצעה אישית שלי מאחר ואני מבין שאתה גר במרכז(עם אתה רוצה ללכת לרדיו מילאנו)

יש את יוסי אלפיין מסאדנת עלית אודיו.

באמת מתקין ברמה שאין לה פשרות.

אתה יכול להציץ בעבודות שלו באתר שלו או בפורום.

בהצלחה.

פורסם

לא להתקרב בשום פנים ואופן לרדיו מילאנו.

חברה של חאפרים, אומנם יודעים את העבודה אך עושים נזקים כבדים למכוניות ומתנערים אח"כ. שומר נפשו ירחק!

פורסם

הם המתקינים המורשים של צ'מפיון, התקינו לי רדיו דיסק, רמקולים אחוריים (קדמיים באו מהמפעל) וקודנית.

על הדרך דאגו לשרוט את הדשבורד וללכלך את ריפוד דלת אחורית שמאלית באופן שרק עם חומר מיוחד זה ירד.

כמובן שכולם התנערו: "מה פתאום, זה לא אנחנו..."

תריץ חיפוש על "רדיו מילאנו" בפורום ותגלה עולם ומלואו. מתקינים קודנית בפאביה וגורמים לזמזומים מאיזור הגיר- אח"כ בעל הרכב חושב שהרכב שלו דפוק עם פגמים קשים בייצור, הורסים פלסטיקים באיביזה, שוברים קליפסים ברומסטר ועוד ועוד...

עושה רושם שלמתקינים שלהם יש ידי ברזל: הורסים, שוברים, שורטים כאילו אין מחר. את האנשים האלה הייתי מפטר לאלתר, וצ'מפיון מוטורס לא תורמת לעצמה כלום שלא לוקחת אחריות על הביזיון הממושך הזה ומאשימה את הלקוחות כאילו הם שרטו לעצמם את הדשבורד. (כן, רכב שנמצא 4 ימים על הכביש עם 100 ק"מ- צ'מפיון טוענים שבעל הרכב שרט לעצמו את הדשבורד. שירות ישראלי למהדרין).

פורסם

אני לא מהמרכז אני מחיפה אבל אם צריך\כדאי אני אסע למרכז

אלה אם משהו ימליץ על מתקין טוב כמו יוסי אלפיין באזור שלי ויחסוך לי את הנסיעה

תודה

פורסם

באיזור הצפון ללא ספק הייתי ממליץ לך על יחיאל

מתקין ברמה גבוה מאוד יחס חם אישי ומקצועי.

בן אדם שלא יתן לך לצאת מההתקנה עד הרגע שאתה יהיה מרוצה ממנה.

ניתן ליצור קשר עם יחיאל בהודעות פרטיות בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=22976

מחכה לראות תמונות ממהתקנה של יחיאל

פורסם

הוא יכול לעשות חיפוש, יש די והותר עבודות ותמונות בארכיון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+ 1 על יחיאל.

מתקין תותח על. !

תיגש עליו. תאמין לי, לא תצא מאוכזב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

+1 ליחיאל,מניסיון אישי איתו הוא פדנט אמיתי בעל ידי אומן שעושה עבודות מעולות ללא פשרות וכמובן הכי חשוב במחירים הוגנים.

פורסם

+1 גם אני מסכים בחום עם החברה פה!

יחיאל בנאדם אמין, ישר, ומקצועי אל תחשוב פעמיים,ידיים זהב כבר אמרו?

כל דבר הכי קטן אתה ניגש אליו, אין כמו אבא ואמא קרוב אלייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...