Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דהייטסו שרייד 1300 ידני.

מכרו לי את הרכב ללא ספר היצרן.

מעוניין לדעת מה הפרמטרים(צמיגות,sj,sp וכד) של שמן מנוע שמומלץ לרכב הנ"ל?(הערה:המנוע אוכל לי שמן).

אם למישהו יש חברה טובה לשמן מנוע שהיה ממליץ לרכב הנ"ל אשמח לדעת.

בנוסף אם יש למישהו קישור לחוברת יצרן של הרכב באינטרנט אשמח לקבל.

פורסם

שלום רב !

להבא ציין שנת יצור !

צמיגות השמן, המומלצת היא 10/40 לדעתי, מכיוון שאתה טוען שהרכב צורך שמן, על מנת להקטין את הצריכה, אם כי לא להפסיקה, מומלץ לעבור לשמן מינרלי, בצמיגות 20/50, מומלץ מתוצרת ליקווי מולי=LM, במיכל הכחול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אני יעבור לצמיגות של 20w50 האם בימים קרים בחורף ההנעה הראשונה של הבוקר לא תגרום לסיכוך יותר איטי של חלקי המנוע?

הרי לפי מה שאני מכיר מקריאת ספרות ,המספר הראשון מומלץ שיהיה כמה שיותר קטן כדי שהשמן הסמיך יזרום במהירות רבה יותר לחלקי המנוע.

אשמח אם תבהיר לי את הנושא.

איך המעבר מ-10w40 ל-20w50 ישפיע על תגובת המנוע?

פורסם

שלום רב !

כפי שבוודאי ידוע לך שמן רב צמיגותי, משנה את צמיגותו, לפי טמפרטורת המנוע, כלומר בהתנעה הצמיגות היא 20, ואפילו בארופה המושלגת, השמן יגיע לכל המקומות הנדרשים לסיכוך, תוך שניות מרגע ההתנעה, וזאת תפקידו, של משאבת השמן המספקת לחץ שמן חזק ומהר.

ברכב בעל מנוע שחוק או בלוי, צמיגות השמן הסמיך יותר,"מחפה" על המרווח הגדול, וממלאה את המרווח החסר, ובכך חדירת שמן לתא השריפה, ומשם שריפתו, והפיכתו לעשן לבן מצינור הפליטה, מופחתת, וצריכת השמן יורדת במקצת.

תגובת המנוע, לא תופחת עקב כך, ואולי תשתפר, שווה לנסות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...