Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטת האוטו ברוורס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שישי 12:00 בלילה. עשיתי רוורס פזיז מדיי במהירות של 5 קמש, שרטתי אוטו מצד שמאל שלי [הנהג] לא ראיתי אותו מכיוון שהמקום לא מואר והאוטו חונה בהצלה כזאת. יש לי ביטוח מקיף [307XS 2.0 ] . הנזק לאוטו שלי הוא שריטה מזערית על הפס קישוט של הדלת + שריטה ממש קטנה על הכנף השמאלית , יש קילוף צבע קטנטן.

האוטו הפגוע [איביזה 03-08 לא יודע] , גילחתי אותו בפגוש האחורי שלו. ממה שראיתי [חושך מצריים] יש שריטות גם לא ממש רציניות. רשמתי את מספר האוטו שלו, ומחר בבוקר אני אסע אליו הביתה .

השאלה , מהי הפרוצדורה וכמה היא ההשתפות העצמית . ואם בכלל כדאי להודיע לביטוח , או פשוט לשלם לאוטו הנפגע, ולעשות את תיקוני הצבע באוטו על חשבוני.

תודה

פורסם

לדעתי לא כדאי לערב ביטוח.

גם אם יש לך צד ג' ואתה לא תשלם על הנזק שנגרם כתוצאה מהפגיעה, הפרמיות של הביטוח יעלו ובסופו של דבר זה יעלה לך אותו דבר, אם לא יותר מאשר תשלום הנזק בלי הביטוח.

מקווה שעזרתי,

אלכס ריבקין.

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

ממה שהבנתי, לאוטו הנפגע יש שריטות שטחיות על הטמבון האחורי. כמה לדעתך עלות תיקון במידה וזו צביעה מקומית בלבד.

תודה

פורסם

לפעמים ניתן לטשטש את השריטה ואין צורך לצבוע את כל הפגוש.

צביעה של פגוש יכולה לעלות כמה מאות שקלים, בתלות בגוון הצבע ובקושי העבודה (אם נדרש פירוק ותיקון של הפגוש העבודה תיהיה יקרה יותר מאשר במקרה של צביעה על הרכב).

כל הכבוד על היושרה. הלוואי וחצי מהאנשים שהשאירו קישוטים ועיצובים מחדש לרכב שלי היו הגונים כמוך!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחר אני יארגן וקס פוליש ונראה מה קורה עם השריטות על האוטו שלי.

במידה וזה לא יהיה סביל אני אלך לצבוע גם. תודה לעוזרים

פורסם

לא מספיק שרשמת את את מספר הרכב שלו, היית צריך להשאיר פתק אם פרטיך משהו בסגנון "ערב טוב שמי יוסי פגעתי בשוגג ברכבך, צר לי על המקרה, צור איתי קשר בבקשה על מנת שאוכל לתקן את הנזק 052*******"

אי אפשר לקבל הצעת מחיר מבלי לראות את רכבך ו/או את רכבו, גשו לפחח שהוא ירצה (זכותו) וקבל הצעת מחיר עבור תיקון הנזק שלו, לך גם אתה לפחח וקבל הצעת מחיר על הזק שלך, אם ביחד זה יותר מ 2000 שקל אז תפעיל את המקיף.

פחות מזה לא שווה לגעת בביטוח וזהו.

כל הכבוד שיש עוד אנשים כמוך שמודים בנזק ופועלים כמו שצריך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא צריך לרשום מכתב התנצלות. זה לא מה שיעזור. להבא - מספיק להשאיר פתק עם מספר טלפון ושם.

סכום קטן - עדיף לסגור בינכם.

סכום גבוה (לפי התיאור לא נשמע כך) - לערב ביטוח (מה שמצריך הודעה על תאונת דרכים במשטרה).

ייתכן שתיפול על בחור שלא יירצה ממך כלום ויעזוב אותך לנפשך (גם זה קורה, תתפלא).

Xbox12341

פורסם

בבוקר השארתי לו פתק עם הפלאפון. דיברנו הוא אמר שראשון-שני הוא ייגש לפחח ויקבל הצעת תיקון.

בקשר לאוטו שלי. הוא 2003 כסוך מטאלי (כולל פסי קישוט בצבע הרכב) למבינים, במידה ואצטרך לצבוע את פס הקישוט \ להחליף לחדש. צבעו יהיה שונה ? בגלל הדהייה של הצבע מ2003 ?

פורסם

כן יהיה שונה במעט, לא משהו שאמור להפריע לעיין, שוב תלוי בפחח, לכולם יש קטלוג צבעים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...